PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634694}

Revolution

2012 - 2014
6,5 9,2 tys. ocen
6,5 10 1 9163
Revolution
powrót do forum serialu Revolution

Mam pytanie. Czy warto zacząć oglądać ten serial?

ocenił(a) serial na 8
wojtek1993_filmweb

oj tak:) ale powiem że mimo tylu odcinków to supernatural dalej trzyma poziom:)

akam91

Dokładnie tak. Dodam sprawę o tym jak robili sobie dowcipy w 2 sezonie i odcinek w którym występowali w tv lub na zjeździe fanów.

użytkownik usunięty
akam91

Supernatural dalej trzyma poziom? Proszę Cię bardzo, czy to był dowcip?

ocenił(a) serial na 8

no jest on trochę niższy niż na początku ale jednak według mnie dalej dobry:)
są gorsze i lepsze odcinki, to fakt ale i tak ten serial jest lepszy od wielu innych..

uważam tak samo :D

wojtek1993_filmweb

Ja w trakcie oglądania 1. sezonu trzy razy rezygnowałem, ostatni raz po 10. odcinku. Serial oceniałem wtedy na 4. Od 11. odcinka mniej jest absurdalnych scen, robi się coraz ciekawiej i trudno się oderwać. W tej chwili oceniam ten serial na mocne 7 i polecam wszystkim, którzy się wahają. Oglądać bo warto!

użytkownik usunięty
kamil_u7

A moim zdaniem serial idzie jakościowo sinusoidą. Na początku ledwo da się go oglądać, po czym robi się coraz lepiej, później jednak znów gorzej. Nadal ma potencjał, choć motywy takie jak - SPOILER SPOLIER SPOLIER - nanotechnologia chcąca zapoznać się z ludzkim życiem bardzo źle wróżą. :-(

ocenił(a) serial na 8

i tu masz rację:) ta nanotechnologia to porażka.. a mogło być z tego coś lepszego:(

użytkownik usunięty
akam91

Sam odcinek z - znowu SPOILERY - wirtualną rzeczywistością, gdzie grubas wrócił do swojego życia, bardzo mi się podobał, zwłaszcza gdy został wykiwany przez nano (spodziewałem się tego, ale nie miałem do samego końca pewności, co na plus dla tej produkcji), był bardzo dobry. Niestety późniejsze z nią motywy są odgrzewanym kotletem. Mam wrażenie, że twórcy nie mają dobrego pomysłu na dalszą fabułę tego serialu.

ocenił(a) serial na 8

SPOILER chyba takie wrażenie ma większość:P
ale to jak nano bawiła się jego mózgiem, te sztuczne wybuchy, to była masakra (jak dla mnie).. a teraz jeszcze zabawa w przejmowanie ciał..
jeszcze nie oglądałam nowego odcinka.. więc mam małą nadzieję że jakoś się tej nano pozbędą i to szybko..

użytkownik usunięty
akam91

Gdyby ich się pozbyli to sens serialu - niedziałanie elektryczności - przestałby istnieć, więc szczerze wątpię.

ocenił(a) serial na 8

a nie jednak widziałam 18..
no to nie wiem co mogliby zrobić żeby to miało ręce i nogi..:)
no to może na koniec serialu pozbędą się nano :D:D jee

użytkownik usunięty
akam91

Ale kolejny już za dwa dni. ;-)

Mogliby zrobić, że nano idzie w pioruny nadal blokując elektryczność i zostawić na jakiś czas ten temat w spokoju.

ocenił(a) serial na 8

też dobry pomysł:)