PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634694}

Revolution

2012 - 2014
6,5 9,2 tys. ocen
6,5 10 1 9163
Revolution
powrót do forum serialu Revolution

Mam pytanie. Czy warto zacząć oglądać ten serial?

wojtek1993_filmweb

Mnie osobiście bardzo się podoba.Zobacz parę odcinków i sam ocenisz.

blacik

Właśnie nie wiem, bo zastanawiam się między ,,The Mentalist" a ,,Revolution". W grę wchodzi jeszcze to, że ja oglądam tak ok. 20 seriali.

blacik

Jednak nie będę oglądać ani ,,The Mentalist" ani ,,Revolution", bo mam za dużo na głowie.

wojtek1993_filmweb

Jednak obejrzę ,,Revolution", ale dopiero po sesji.

wojtek1993_filmweb

Chyba Ci się forum filmwebu z pejsbookiem pomyliło, przyjacielu.

Co do serialu to jestem w połowie 3 odcinka i kurcze jestem dumny z tego ile mam cierpliwości, póki co zalew idiotyzmów i oklepanych rozwiązań a na deser drętwe aktorstwo.

joozef

Po pierwsze: to zależy od gustu, a o gustach nie dyskutuje się.P drugie: co do moich komentarzy, to chciałem je usunąć,ale było za późno. Po trzecie: to Facebook, a nie ,,pejsbook".

wojtek1993_filmweb

Gdybyśmy nie dyskutowali o gustach pytanie "Czy warto zacząć oglądać ten serial?" nie miałoby racji bytu bo o co prosisz w tym pytaniu jak nie o opinie, która jest przecież zależna od gustu? Zadałeś je a ja odpowiedziałem, że moim zdaniem nie warto, co więcej wymieniłem trzy powody dlaczego tak uważam, nie rozumiem, miałem kłamać, że mi się spodobał?

Co do pejsbooka, jak lubię sobie nazywać Facebook, to tylko mała uwaga rzucona bez żadnej większej złośliwości.

ocenił(a) serial na 7
wojtek1993_filmweb

Jeżeli przebrniesz przez dość przeciętny i nudny 1 sezon, to polecam. 2 jest znacznie lepszy, chociaż jakieś wielkie arcydzieło to to nie jest.

użytkownik usunięty
wojtek1993_filmweb

ten seiral jest na maxa glupi ale fajnei sie go oglada:D ja sie wkrecilem

W takim razie obejrzę. Zapytam tylko jeszcze; ,,Dlaczego ten serial na maxa głupi?"

ocenił(a) serial na 8
wojtek1993_filmweb

zapewne dlatego że drugi sezon to fantastyka coraz większa :P ale mnie się bardziej podoba od 1 :)
nawet Charlie lepiej gra a to już coś:P

akam91

Dziękuję za pomoc. Jutro postaram obejrzeć dwa pierwsze odcinki pierwszego sezonu. Ze stacji NBC oglądam: ''Dracula", "Chicago Fire";"Chicago P.D": "Revolution" i jeszcze próbuję się przekonać do ,,The Blaclist".

ocenił(a) serial na 8
wojtek1993_filmweb

Dracula jest ciekawy:P zobaczymy jak go rozwiną bo póki co to też nie zachwyca:P ja polecam grimm i arrow :P chociaż nie każdemu się podoba:)

akam91

Oglądam i powiem, że podobają się mi te seriale

ocenił(a) serial na 8
akam91

Miałaś rację co do Charlie, gra tragicznie. Mogę to stwierdzić po obejrzeniu pierwszego odcinka. Ja jestem fanem seriali science- fiction takich jak; ,,Arrow"; ,,Supernatural": ,,Grimm": ,,Beauty and the Beast(2012)"; ,,The Originals"; ''The Tomorrow People";,The Vampire Diaries"; ,,Dracula"; ,,Lost"; ,,Once Upon A Time"; ,,Smallville".

ocenił(a) serial na 8
wojtek1993_filmweb

ooo :P i jak Beauty and the Beast?? bo się zastanawiałam czy zacząć to oglądać:) The tomorrow people- pierwsze słyszę.. lost mi się średnio podobał, zrezygnowałam po ierwszym lub 2 sezonie; Once upon a time póki co odstawiłam- akcja się rozkręciła? czy dalej to taki dramacik ? Smallville nigdy tak na serio nie oglądałam, pare odcinków widziała i jakoś
ja jeszcze do Twojej listy bym dodała Dexter i unforgettable :)
co do Charlie to w drugim sezonie jest już bardziej zniosła :)

akam91

,,Beauty and the Beast(2012)"- sezon pierwszy lepszy niż drugi, ,,The Tomorrow People"- nowsza wersja ,,Herosów",
,,Once Upon A Time", oglądam pierwszy sezon, ale obecny sezon 3 jest podonbo lepszy niż 1 i 2. ,,Dexter" mnie nudził, a ,,Unforgettable" nigdy nie oglądałem. Oglądam jeszcze ,,90210"; ,,Castle"; ,,Chicago Fire"; ,,Gossip Girl"; ,,Hart Of Dixie"; ,,Nikita"; ,,Reign"; ,,Revenge''.

ocenił(a) serial na 8
wojtek1993_filmweb

sporo:P ja bym musiała mieć więcej czasu by tyle oglądać i w ogóle żeby nadrobić jakiś serial:P

ocenił(a) serial na 8
wojtek1993_filmweb

może Beauty and the Beast się skuszę:P

akam91

Jeszcze zamierzam obejrzeć; ,,Marvel's Agents Of S.H.I.E.L.D."; ,,Sleepy Hallow"; ,,Chicago P.D", ,,Star-Crossed"; ,,The 100"; ,,The Mentalist". Tez za bardzo nie mam czasu, niektóre seriale tj ,,Supernatural"; ,,Chicago Fire"; ,,Hart Of Dixie'' nadrobiłem w długie wakacje po maturze. Resztę oglądam w tygodniu wieczorami.

ocenił(a) serial na 8
wojtek1993_filmweb

ja supernatural w czasie studiów nadrabiałam...:P teraz nowa praca i mniej czasu:P

akam91

Ja jestem na pierwszym roku studiów, więc piszę z osobą o ok. 5 lat starszą :)

ocenił(a) serial na 8
wojtek1993_filmweb

kto jest 5 lat starszy?
jak jesteś z 93 a ja 91 to dwa lata :P

akam91

To przepraszam, myślałem,że skończyłaś dzienne studia. Ja studiuje zaocznie.

ocenił(a) serial na 8
wojtek1993_filmweb

ja zaocznie studiowałam.. czekam na termin obrony :) i udało mi się prace zdobyć po roku bezrobocia.. :P
co studiujesz? ja zarz. -spec rach.

akam91

Ja też studiuję zarządzanie, ale na razie bez specjalizacji. Ja jestem drugi rok na bezrobociu, ale mamy gospodarstwo więc jest co robić. Teraz wiesz skąd mam tyle czasu na seriale :P
Na wiosnę będę dopiero szukał pracy.

ocenił(a) serial na 8
wojtek1993_filmweb

powodzenie życzę w takim razie:P gospodarstwo, oo to fajnie :D:D
ja teraz coraz mniej czasu mam na nie niestety .. :]

akam91

Dziękuję, właśnie uczę się na egzamin z socjologii :) SESJA- JUTRO KONIEC

ocenił(a) serial na 8
wojtek1993_filmweb

i jak poszło?:) teraz trochę luzu będzie :) a u mnie zaczyna się tydzień po 9 i pół godziny dziennie:P

akam91

Sorry, że tak późno. Sesja zimowa zaliczona :) Gorzej będzie latem,bo dochodzi matma i rachunkowość, ale trzeba być dobrej myśli :)

ocenił(a) serial na 8
wojtek1993_filmweb

czyli najprostsze przedmioty Ci dojdą :D jak dla mnie :D

akam91

Okaże się :) Wrócę jeszcze do seriali: zamierzam też zacząć oglądać ,,Pretty Litte Liars: Słodkie kłamstewka"

ocenił(a) serial na 8
wojtek1993_filmweb

ja zaczęłam, potem przerwę miałam :) kiedyś muszę od nowa obejrzeć:) jak znajdę więcej czasu (tzn jak przywyknę do takich godzin pracy:)
w sumie fajny serial:) książka jest hmm bardziej dla nastolatek (ale tylko pierwszą przeczytałam)

akam91

Mówisz,że fajny serial. Ja kiedyś obejrzałem pilota i też przerwałem, bo inne seriale wchodziły.

ocenił(a) serial na 8
wojtek1993_filmweb

ja sezon widziałam chyba drugiego sezonu nie widziałam całego:)

akam91

Stwierdziłem,że jednak nie będę oglądał ,,Revolution". Bardziej zaciekawiła Mnie fabuła takich seriali jak: "Grimm"; "Smallville"; "Sleepy Hollow"; oraz "The Mentalist".

ocenił(a) serial na 8
wojtek1993_filmweb

Grimm jest najlepszy:P Grimm i Arrow to najlepsze seriale:P supernatural też jest fajny:)
sleepy hollow mówisz że fajne, hmmm może obejrzę

akam91

Z ,,Arrow" i ,,Supernatural" jestem na bieżąco. ,,Grimm" i ,,Sleepy Hollow" dopiero zacząłem oglądać.

akam91

Cześć! To znowu ja :) Ze ,,Sleepy Hollow" rezygnuję, bo ciekawsza jest fabuła w ,,Grimm".

ocenił(a) serial na 8
wojtek1993_filmweb

a widzisz:D Grimm wymiata:) a teraz to się dzieje:D mam nadzieję że nie zdejmą tego serialu ;)

akam91

Czyli wszystko jeszcze przede Mną, dopiero zacząłem pierwszy sezon :)

akam91

,,Grimm'' dostało przedłużenie na 4 sezon, ,,Supernatural" na 10 sezon, ,,Arrow" na 3 sezon.

ocenił(a) serial na 8
wojtek1993_filmweb

i cudnie :D
grimm coraz lepiej:P arrow hmm trzyma się:)
a supernatural to klasyk już :P:P hehehe

akam91

To fajnie jestem ciekaw co wymyślą w,,Supernatural'' i ,,Arrow".

akam91

Czytałem, też że ,,The Vampire Diaries" i "The Originals" też dostały przedłużenia na kolejne sezony.

ocenił(a) serial na 8
wojtek1993_filmweb

orginals tak ale te pamiętniki ciągną i ciągną... robią straszną telenowele:(

akam91

Mi to nie przeszkadza :)

ocenił(a) serial na 8
wojtek1993_filmweb

co kto woli:P ja oglądać będę:) ale dziwię się że tyle wymyślają..:P

akam91

Powiem Ci tak: na początku jakiś czas temu( chyba 2 lata temu), gdy obejrzałem pilota to bałem się tego serialu. Te sezony, gdzie oni walczyli z demonami i żółtookim, poszukiwania ojca itd. Jeszcze wspomnę o Bobbym to rewelacja. Teraz też nie jest źle i też oglądać będę.