Rewolucja
powrót do forum 1 sezonu

Netflix koniecznie chce co miesiąc wypuszczać nowe seriale, wiec wypuszcza bubel za bublem- byle co, byle jak, bez pomysłu i logiki.
Oglądając ten film miałam wrażenie, że ktoś chciał na szybko coś nakręcić i umieścił wątek voo-doo, tajemniczego wirusa który uśmierca i ożywia- a potem zmusza swoje ofiary do mordowania w jakimś ciekawym tle i padło na rewolucję francuską.
Sięgając po ten film miałam nadzieje na ciekawy serial, z alternatywną wizją historii ( ale jednak historii). Mogło być fajnie, nawet z wirusem w tle - ale voo-doo i czary- mary to za dużo.
Szkoda czasu.
Jesli masz nadzieje na film historyczny z "nową wizją" to znajdź sobie inny serial! :)

MoSzan

netflix nic nie wypuszcza bo netflix nie jest producentem seriali, on tylko kupuje albo wypozycza na licencji buhehehe

ocenił(a) serial na 3
devill79

Wypuszcza- kupuje/wypożycza, część filmów jest produkowanych stricte dla Netflixa. Udostępniając takie buble na swoich stronach, firmuje to.

MoSzan

Nie, nie ma filmow produkowanych dla netflixa. Netflix czasem placi wiecej zeby miec film na wylacznosc i wtedy pisza Serial Orginany ale nic nie produkuje i nic nie jest produkowane dla niego tylko dla tego kto da wiecej

ocenił(a) serial na 6
MoSzan

ja pierydolę

MoSzan

Masz chyba za duże oczekiwania. Mnie się osobiście podobał. Jeśli nie lubisz tego typu filmów, trzeba było zapoznać się z zwiastunem i sobie odpuścić.