Oj, zapowiada się ciekawie, bo szczerze poprzedni odcinek nie zrobił na mnie dużego wrażenia. No ale może w końcu doczekamy się spotkania siostrzyczek..:)
Na to wygląda, ale mam nadzieję że Bridget nie zginie bo uśmiercenie głównej bohaterki w tym momencie, zresztą nie tylko w tym bo w ogóle, było by bez sensu.
Spoiler !!!!
Ale się dziś działo. Wiele osób komentuje tutaj, że Sarah gra drętwo, że obie siostry są takie same. Moim zdaniem w retrospekcjach Bridget - narkomanka i prostytutka wypada wiarygodnie. Coraz bardziej lubię Maczadunia i Tuńczyka. Chociaż dziś Maczadunia trochę poniosło alenie da się wykopac z gry. Andrew kontra mamuśka Julki - brawo !!! No i końcówka - kto by pomyślał ?
Jakiego Tuńczyka? ;p To jest Solomon ;p z resztą nawet jakby to był Salmon to przecież to jest łosoś ;p Jeszcze nie widziałam odcinka, ale z tego, co piszesz zapowiada się niezła akcja.
że to ex Andrew planowała zabić Shib, to ja już tak myślałam przy tym postrzale co Andrew ją zadzwonił. akurat się mi zgadzała- córka powiedziała jej, że wolałaby S. za mamę.
Ja tak twierdzę, ale muszę przyznać że w ostatnich odcinka Gellar się wyrobiła i gra całkiem dobrze. W końcu widać różnice między siostrami - złą Shioban (teraz jej na prawdę nie trawie) i tą lepszą, Bridget.
Świetny odcinek, jeden z najlepszych! Kto by pomyślał, że to matka Juliet chce śmierci Shoban..
Od początku tej cholery nie lubiłam.
Widzę że postać naszego dzielnego Agenta zaczyna być co raz bardziej znacząca, fajnie.
Ufff jednak się okazało że ta scena z trailera była tylko "marzeniem" Shioban.
A Malcolma dalej nie widać...
PS. Szkoda że jeszcze tylko 3 odcinki i "the end"
Ale spoilerujecie! A ja nie mam jeszcze napisów do 19tego odcinka. Gdzie je można znaleźć?
Raczej się już przyjęło że pod każdym tego typu tematem dzielimy się swoimi wrażeniami z danego odcinka, więc na przyszłość nie wchodź w taki temat jeśli jeszcze nie obejrzałaś kolejnego odcinka.
Dopiero 80%, jeszcze sobie poczekasz, radziłabym obejrzeć z angielskimi napisami. :)
Już są:) Wzięłam sobie Wasze uwagi do serca;) Już nie będę wchodzić przed obejrzeniem;D Moja wina.. ;>
Podoba mi się jak Andrew wykiwał Catherine , ale w życiu bym nie przypuszczała, że to ona chce śmierci Siobhan .
Agent Machado coraz bardziej zagłębia się w tą sprawę, miło oglądało się jego współpracę z Bridget.
Ponieważ nie znoszę pary Siobhan-Henry cieszy mnie jego aresztowanie. mam nadzieję, że sobie posiedzi :)
wkurza mnie strasznie jedna rzecz. Przedstawianie jakiejś sceny, a później obracanie tego w sen lub "marzenie" . Irytujące.
Dlatego moim zdaniem powinni zakończyć serial na II sezonie. Chociaż miło jest oglądać jakiś serial przez kilka lat to lepiej żeby go zakończyli godnie niż powielali pomysły a potem zdjęcli nagle z ekranu a my nie dowiemy się jak się to skończyło. Pamiętacie " Skazanego na śmierć " ? Co sezon to wiali z innego kicia. Chyba tylko z tego przy Rakowieckiej im się nie udało ;) . Za dużo wątków już się prawie wyjaśniło i za dużo osób uśmiercono z Ringerze. Najlepiej stopniowo doprowadzić do konfrontacji sióstr, happy end i koniec :).