PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624438}

Ringer

2011 - 2012
7,1 3,0 tys. ocen
7,1 10 1 2988
Ringer
powrót do forum serialu Ringer

Zwiastun:

http://www.youtube.com/watch?v=6zKYGdW0TO8

ocenił(a) serial na 8
Ewcia78

Oj, zapowiada się ciekawie, bo szczerze poprzedni odcinek nie zrobił na mnie dużego wrażenia. No ale może w końcu doczekamy się spotkania siostrzyczek..:)

ocenił(a) serial na 7
anita_michalak

Na to wygląda, ale mam nadzieję że Bridget nie zginie bo uśmiercenie głównej bohaterki w tym momencie, zresztą nie tylko w tym bo w ogóle, było by bez sensu.

Ewcia78

Bardzo jestem ciekawa kolejnego odcinka- ostatnio serial super się rozkręcił.

dorottak

Spoiler !!!!

Ale się dziś działo. Wiele osób komentuje tutaj, że Sarah gra drętwo, że obie siostry są takie same. Moim zdaniem w retrospekcjach Bridget - narkomanka i prostytutka wypada wiarygodnie. Coraz bardziej lubię Maczadunia i Tuńczyka. Chociaż dziś Maczadunia trochę poniosło alenie da się wykopac z gry. Andrew kontra mamuśka Julki - brawo !!! No i końcówka - kto by pomyślał ?

Ewcia78

Jakiego Tuńczyka? ;p To jest Solomon ;p z resztą nawet jakby to był Salmon to przecież to jest łosoś ;p Jeszcze nie widziałam odcinka, ale z tego, co piszesz zapowiada się niezła akcja.

Magdaaa

że to ex Andrew planowała zabić Shib, to ja już tak myślałam przy tym postrzale co Andrew ją zadzwonił. akurat się mi zgadzała- córka powiedziała jej, że wolałaby S. za mamę.

ocenił(a) serial na 7
Ewcia78

Ja tak twierdzę, ale muszę przyznać że w ostatnich odcinka Gellar się wyrobiła i gra całkiem dobrze. W końcu widać różnice między siostrami - złą Shioban (teraz jej na prawdę nie trawie) i tą lepszą, Bridget.

Ewcia78

Ja go sobie tylko tak ochrzciłam " Tuńczyk " ;) Żeby nie było, że łosos to łoś hi hi.

Ewcia78

aa rozumiem :D Myślałam, że po prostu pomyłka :D A tu taki ukryty pseudonim hehe

ocenił(a) serial na 7
Ewcia78

Świetny odcinek, jeden z najlepszych! Kto by pomyślał, że to matka Juliet chce śmierci Shoban..

ocenił(a) serial na 7
kalambury1008

Od początku tej cholery nie lubiłam.
Widzę że postać naszego dzielnego Agenta zaczyna być co raz bardziej znacząca, fajnie.
Ufff jednak się okazało że ta scena z trailera była tylko "marzeniem" Shioban.
A Malcolma dalej nie widać...

PS. Szkoda że jeszcze tylko 3 odcinki i "the end"

ocenił(a) serial na 9
kalambury1008

Ale spoilerujecie! A ja nie mam jeszcze napisów do 19tego odcinka. Gdzie je można znaleźć?

ocenił(a) serial na 7
mbutterfly

Raczej się już przyjęło że pod każdym tego typu tematem dzielimy się swoimi wrażeniami z danego odcinka, więc na przyszłość nie wchodź w taki temat jeśli jeszcze nie obejrzałaś kolejnego odcinka.

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

Właśnie chciałam to napisać. :D

ocenił(a) serial na 7
mbutterfly

Dopiero 80%, jeszcze sobie poczekasz, radziłabym obejrzeć z angielskimi napisami. :)

ocenił(a) serial na 9
kalambury1008

Już są:) Wzięłam sobie Wasze uwagi do serca;) Już nie będę wchodzić przed obejrzeniem;D Moja wina.. ;>

Ewcia78

Podoba mi się jak Andrew wykiwał Catherine , ale w życiu bym nie przypuszczała, że to ona chce śmierci Siobhan .
Agent Machado coraz bardziej zagłębia się w tą sprawę, miło oglądało się jego współpracę z Bridget.
Ponieważ nie znoszę pary Siobhan-Henry cieszy mnie jego aresztowanie. mam nadzieję, że sobie posiedzi :)

wkurza mnie strasznie jedna rzecz. Przedstawianie jakiejś sceny, a później obracanie tego w sen lub "marzenie" . Irytujące.

lonelygirl19

Dlatego moim zdaniem powinni zakończyć serial na II sezonie. Chociaż miło jest oglądać jakiś serial przez kilka lat to lepiej żeby go zakończyli godnie niż powielali pomysły a potem zdjęcli nagle z ekranu a my nie dowiemy się jak się to skończyło. Pamiętacie " Skazanego na śmierć " ? Co sezon to wiali z innego kicia. Chyba tylko z tego przy Rakowieckiej im się nie udało ;) . Za dużo wątków już się prawie wyjaśniło i za dużo osób uśmiercono z Ringerze. Najlepiej stopniowo doprowadzić do konfrontacji sióstr, happy end i koniec :).