PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624438}

Ringer

2011 - 2012
7,1 3,0 tys. ocen
7,1 10 1 2988
Ringer
powrót do forum serialu Ringer

http://www.youtube.com/watch?v=1YBOMa0v8F8

Witam wszystkich. Jestem Ewcia i jestem Ringeroholiczką :-)

Ewcia78

He he ja też ...strasznie się wciągnęłam ;DDD

blackberry123

No bo tu jest wszystko. Piękne kobiety, przystojni mężczyźni, cudowne widoki, niezłe stroje / i fryzury SMG / , dobra muzyka, romans, morderstwa, pościg, mafia, intrygi hi hi ;) . A do tego Bridget & Andrew.

Ewcia78

Ooo tak zgadzam się w 100%%.. ;d

ocenił(a) serial na 8
Ewcia78

witam w klubie, ja też się lekko uzależniłam...:) oby było nas jak najwięcej żeby serial mógł jeszcze trwać...

Ewcia78

Pierwszy krok to przyznać się do uzależnienia :) he he he
Więc ja też muszę się przyznać że jestem RINGEROHOLICZKĄ ;)

ocenił(a) serial na 7
Ewcia78

Hej. Jestem atagerka i też jestem ringerholiczką ;d

atagerka

to ja jestem Natalia i lubie ten serial:)

natkawroo

i jak po odcinku? i jednak Gemma żyje, jak narazie.

Dodo140

SPOILER !!!!!!!!!!!!!!

Oj oj oj jaki piękny począteczek był. Proszę o więcej takich sytuacji. A z tą suknia ? Słodkie !!! Czyli jednak tak jak jednak obrazował jeden ze zwiastunów - Machado może nie być do końca prawym człowiekiem i chyba wisi mu mówiąc językiem poety los Bridget, zależało mu chyba tylko na jej zeznaniach. Fajnie, że pokazali dzieciak i Gemmy. Nie podoba mi się wspólniczka Andrew. Ciekawe czy za tym wyrachowaniem kryje się tylko chciwość czy coś jeszcze ? Ale widać, że Brydzia już sobie o niej zdanie wyrobiła. A plan Siobhan - z tym policjantem, bronią ? Wciąga Bridget w sidła jak pająk muchę. Dobrze, że chociaż Malcolm jest kumaty.

Ewcia78

Co do Machado to już sama nie wiem. Jimmy ten policjant został przekupiony, żeby namówić Bridget na ucieczkę. Więc może Machado naprawdę chciał ją chronić. Zapewne kiedyś się tego dowiemy :P

Magdaaa

SPOILER

Skoro przekupiła go Siobhan - to co ona knuje ? I dlaczego chciała żeby broń wróciła do Johna vel Charliego. O co w tym wszystkim biega? Całe szczęście, że Gemma żyje. Może Malcolmowi uda się raz jeszcze wejść do domu Johna.

Ewcia78

Serial się pięknie rozkręcił! W okolicy 5 czy 6 odcinka miałam poważne chwile zwątpienia, ale teraz czekam z niecierpliwością na kolejne epizody.

Też mnie zaciekawiło, czemu Siobhan chciała, żeby Bridget uciekła i nie zeznawała? Ten przekupiony gliniarz wyraznie zasugerował jej, żeby się udała do siostry (zapytał ją o rodzinę). Poza tym, chyba ten głos, który zawsze słyszeliśmy w telefonie Siobhan należy do Charlie'go/Johna, czyli tylko on jest jej współpracownikiem? Dobrze, że Malcolm wywęszył nieszczerość Charlie'go, to mocno pchnęło akcję naprzód :) :)

A Machado moim zdaniem jest najbardziej zainteresowany przymknięciem tego gangstera i tylko do tego potrzebuje Bridget, ale nie wydaje mi się, żeby był "nieprawy".

Ewcia78

Coraz więcej akcji, i to mi się podoba :D
Nie wiem co knuje Siobhan i Charlie /John ale jest ciekawie . Do tego Olivia znalazła te zdjęcia więc może narobić niezłych problemów Bridget.

lonelygirl19

Z odcinka na odcinek ten serial coraz bardziej mnie intryguje. Dawno się nie wciągnąłem do tego stopnia czuje, że Ringer mnie pochłania :D ale do rzeczy. Odcinek przyniósł wiele nowych i zaskakujących obrotów sprawy. Mianowicie dowiedzieliśmy się, że Gemma is alive! Chociaż nieco żałuje, że Malcolmowi nie udało się do niej dotrzeć. Aczkolwiek na plus trzeba mu zaliczyć to, że jest bystry i potrafi myśleć- otóż nie każdy bohater ma w sobie tą zdolność... Wyszło na jaw prawdziwe oblicze "Charliego". Gość również nie należy do grona idiotów więc przekazał stosowne spostrzeżenie do Siobahn. Ciekawe jak dalej potoczy się ten wątek. Andrew coraz bardziej zakochany w Bridget vel. Siobahn. Mam wrażenie, że sprawy zawodowe zaczynają mu zwisać... Plusem tego ocinka był brak wszechobecnego agenta Machado. Akcja pruje z kopyta do przodu nie moge doczekać sięnastępnego odcinka pozdrawiam wszystich ringerocholików! :D

piotrek586

ODZDRAWIAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :0)

piotrek586

Ja tam lubię agenta Machado. Wygląda na takiego uczciwego, który rzeczywiście chce pomóc Bridget ;)
Szkoda, że w tym odcinku nie było Mr. C ani Juliet :(

Ewcia78

od wczoraj zaczalem ogladac i nie moge przestac ringer'a . Oglądam tez serial, ponieważ gra tam SMG , czekałem na jej powrót do tv , odkąd Buffy sie skończyła , serial na razie dobrze idzie , jest jednym z tych seriali gdzie na poczatku jest srednio , a potem jest coraz lepiej , tak jak bylo z Nikita (2010) ,