Zwiastun:
http://www.youtube.com/watch?v=wugvM5Po0fA
Pojawi się matka Juliet. Ciekawe czy namiesza pomiędzy Andrew i Bridget ?
Aktorka, która zagra matkę Juliet to Andrea Roth i ma blond włosy więc całkiem możliwe, że to z nią pokłóci się Andrew. Na zwolnionym tempie widać że on rzuca w nią kurtką / płaszczem, zapewne żeby się wynosiła. Na szybkensa faktycznie wygląda jakby ją uderzył.
Oj będzie się działo jak wyjdzie na jaw, że Shiobhan to Bridget a Bridget odkryje, że siostra żyje.
No właśnie, też mi nie pasowało, że ciepła klucha Andrew by kogoś uderzył. Do tego trzeba mieć jaja, a nie jajecznicę. Tak samo spraprali całkowicie postać Henryego. Ja mam wrażenie, że scenarzyści puścili te dwie ostaci samopas - róbta co chceta. Wątek z Mr Carpenter też poszedł nie w tym kierunku. Ech...
Binula, postać Andrew ma właśnie taka być: to facet ułożony zasadami, których się trzyma. :) Natomiast Henry aktualnie przeżywa smierć żony.
Robi się coraz ciekawiej i mam przeczucie, że prawda o siostrach wyjdzie na jaw ale z drugiej strony to trochę za szybko, w końcu to pierwszy sezon więc ciężko będzie cokolwiek potem pociągnąć (przynajmniej ja sobie tego jakoś nie wyobrażam). Mam jednak nadzieje, że scenarzyści nas nie zawiodą co do poziomu serialu bo jak na razie jest świetny. Wydaje mi się że matka Juliet może namieszać...
http://www.youtube.com/watch?v=7iDC_wdw53s&feature=related
SPOILER
Oj oj oj mina Shiobhan kiedy zobaczyła Maczadunio :-) . Trzeba przyznać, że Henry nas zaskoczył. No ale potem mina Maczadunio na posterunku kiedy już myślał, że wreszcie znalazł Bridget. Przez to, że obie siostry są teraz w mieście zaczyna się robić ciekawie. Dobrze, że między Bridget a Andrew nic się nie popsuło. Swoją drogą jak Andrew założy nowy system alarmowy i pojawi się Shiobhan to nie wiadomo co się stanie. Chociaż trzeba przyznać matce Juliet że nie dała się nabrać na wybryki córki i zna ją na wylot. Kolejny odcinek też zapowiada się nieźle.
Swoją drogą ten apartament to mają niezły.
Z twojego opisu wnioskuje, że widziałaś już 12 odcinek. A możesz powiedzieć gdzie? Bo na stronie, na której oglądam nic nie słychać o nowym odcinku :(
dobry odcinek, Shiobhan zaskoczyła mnie tym, że zależy jej na Henrym, myślałam że całkiem chce się odciąć od tego co było...ciekawi mnie też co myśli Henry po tym jak zobaczył ze są dwie ;) Serial jest naprawdę świetny, mam nadzieję że tego nie zepsują.
Zakończenie mnie zaskoczyło. Nie spodziewałam się , że Siobhan powie Henriemu o Bridget, ale cieszę się, że to zrobiła. Teraz dopiero będzie ciekawie ;D
Denerwuje mnie wątek tego gwałtu na Juliet, jak dla mnie jest za bardzo naciągany.
I zauważyłam , że do obsady dołączył, w roli nowego policjanta, Brian Hallisay, który grał wcześniej Willa w Privileged:)
Co do Juliet też mi coś nie pasuje, i ta cała Tessa... nie wierzę jej, moim zdaniem Juliet ją przekupiła żeby to powiedziała.
Na początku wydawało mi się, że Juliet to wymyśliła, ale zazwyczaj gdy już dochodzi do rozpraw sądowych bohaterki, które rzekomo były zmuszane do sexu, wypierają się. A ta dalej idzie w zaparte, Siobhan - i H. hm, jak dla mnie niech spadają do tego Paris i dadzą spokój Bridget ;p