PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624438}

Ringer

2011 - 2012
7,1 3,0 tys. ocen
7,1 10 1 2987
Ringer
powrót do forum serialu Ringer
Ewcia78

Spoiler !!!!!!!!!!!!!!

Trzeba przyznać, że miała Bridget fuksa z tym badaniem lekarskim. Ho ho a Julcia jak się przy niej " krząta " ;) . A jak się dobrze w szkole sprawuje ;)

Ewcia78

Ps.

Miałam dwa przeczucia. Pierwsze, że jednak Bridget pójdzie na ten obiad biznesowy - i dobrze, że się tak stało. Siobhan się zdziwi jak ją Andrew od źródełka odetnie. Ale drugie - wprowadziła biednego Malcolma na sam widelec :( . Mam nadzieję, że wkrótce Malcolm go rozgryzie i pozbędą się na dobre sługusa Siobhan. Ciekawe czy Gemma żyje ?

Ewcia78

Szczerze mówiąc miałam takie przeczucie, że Bridget wyjdzie obroną ręką z tego, że nie jest w ciąży. Też się byłam tego pewną, że Bridget pójdzie na spotkanie biznesowe. Teraz wszystko Shioban zaczyna się motać. I fakt, bardzo się zdziwi jak Andrew odetnie ją od zródełka. Ja też mam nadzieję, że to Malcolm to rozgryzie i w końcu Shioban będzie musiała wyjść z ukrycia i działać sama a nie tylko wysługiwać się innymi. No i Gemma... Nie pokazali jej ciała ale coś mi mówi, że ten sługus Shioban naprawdę ją zabił. Ale tego dowiemy już w styczniu, bo to chyba był ostatni odcinek w tym sezonie, tak? Czy się mylę?

kostka1921

Za tydzień jest ostatni odcinek przed przerwą :)

Magdaaa

W zwiastunie widać jak Bridget natrafia na nowe dowody i chyba z Malcolmem rozgryzą Charliego / nowego sponsora / . będzie przerwa ? Ojej :(. Faktycznie na liście nie ma tytułów kolejnych odcinków ale liczyłam na to,że chociaż ten serial będzie emitowany na bieżąco. O co chodzi z tymi przerwami w USA ? Znowu jakieś mecze?

Ewcia78

Wszystkie seriale z jesiennych ramówek mają przerwę na okres grudnia. Prawdopodobnie chodzi tylko o to, że finały sezonów mają być w maju plus fakt, że w tym czasie stacje puszczają inne seriale. W midseason wraca między innymi one tree hill z ostatnim sezonem :) Niestety trzeba będzie poczekać na kolejne odcinki. Zapewne następny odcinek skończy się zaskakująco ;p

Magdaaa

Najsłabszy odcinek dotychczas. jedyne ciekawe zwroty akcji to spotkanie Shivette ze sponsorem Siobhan z Francji i zauroczenie Juliette nauczycielem, które najwyraźniej jest odwzajemnione, inaczej nie pozbyłby się jej tak szybko ze swojej klasy.

Magdaaa

Jak długo ma być ta przerwa? :(

immortal13

Jednak się pomyliłam :P Podali informację, że na pewno będziemy mogli zobaczyć jeszcze dwa odcinki 9 (w sieci 16 listopada) i 10 (w sieci 30 listopada). Chyba po 10 będzie przerwa. Aż do 10 stycznia

Magdaaa

Szkoda że tak długo :( ale dobrze że chociaż do 10 można będzie obejrzeć ;)
Dzięki

ocenił(a) serial na 7
Magdaaa

Chyba jeszcze będą puszczone 4 odcinki.
http://www.filmweb.pl/serial/Ringer-2011-624438/episodes#sezon1
Przy odcinku 11 i 12 nie ma dokładnej daty, ale jest napisany rok 2011(na IMDb też).

użytkownik usunięty
kostka1921

Chwila, czegoś tu nie rozumiem. Dlaczego zakładacie, że Andrew jest tym dobrym? Przecież jeszcze nie wiemy, dlaczego Siobhan sfingowała własną śmierć. Jeszcze może się okazać, że Andrew z nią współpracuje, że razem prowadzą jakąś chorą grę, albo zwyczajnie to Andrew jest tym złym, a Siobhan robi wszystko, żeby go przed czymś powstrzymać lub zemścić się na nim, za coś, co jej zrobił. Moim zdaniem to byłby ciekawy zwrot akcji:)

Ewcia78

Na początku byłam dość krytycznie nastawiona do tego serialu, ale teraz strasznie mnie wciągnął :) Robi się co raz ciekawiej i to mnie cieszy. Odcinek był fajny, duża zasługa Jasona Dohringa oczywiście :D Oby został w sserialu jak najdłużej.