PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=766485}

Riverdale

2017 - 2023
6,7 87 tys. ocen
6,7 10 1 87003
4,8 26 krytyków
Riverdale
powrót do forum serialu Riverdale

Cześć! Chciałbym się spytać fanów Riverdale, czy nie rozczaruje się oglądając ten serial. Oczywiście nie chcę żadnych spoilerów. Mam 15 lat i słyszałem dużo dobrych opini na temat tego serialu. Zbieram się do obejrzenia go, ale boje się, że się rozczaruje i nie spodoba mi się. Powiedzcie mi, czy mam się czego bać?

PMK_Zambrowski

Pierwszy sezon jest wart obejrzenia, niestety kolejne sezony są już coraz słabsze.

ocenił(a) serial na 4
PMK_Zambrowski

Moim zdaniem strata czasu. Ostatecznie tylko pierwszy sezon, który jest zamkniętą całością, więc można po nim przestać oglądać. I tak nawet byłoby lepiej.

ocenił(a) serial na 5
PMK_Zambrowski

Pierwszy sezon miodzio, można by wiele pisać z jakich aspektów ta teen drama odniosła zarówno komercyjny, jak i jakościowy sukces. Jeżeli będzie cię ciekawić, co się wydarzyło w dalszych sezonach, raczej odpuść sobie ich oglądanie, już lepiej przeczytać jakieś streszczenie odcinków, bo ilość bzdur, głupot, absurdów, idiotycznych dialogów, beznadziejnych twistów, sztucznych scenek... Dobra mógłbym też pisać i pisać, co jest nie tak z dalszymi sezonami, ale lepiej już po prostu obejrzeć 1 sezon i ewentualnie poczytać streszczenie pierwszych odcinków drugiego sezonu. Jeżeli stwierdzisz, że warto jednak je obejrzeć, to oglądaj, ale spadek poziomu między sezonami jest straszliwy (trzeci też jest o jeden level gorszy niż drugi, nie mam pojęcia jak się ma czwarty).

ocenił(a) serial na 5
filmowy_laufer

W 4 sezonie jest jeszcze więcej absurdów. Oglądam tylko z przyzwyczajenia, chociaż nie wiem, jak długo jeszcze wytrzymam ;)

ocenił(a) serial na 5
pocachontasss

Zacząłem oglądać 3 sezon, po 8 odcinkach musiałem sobie zrobić przerwę - tyle szajsu udało im się w przeciągu kilku odcinków wcisnąć, że głowa mała xd Co najśmieszniejsze serial dalej ma rzeszę fanów, co mnie ogromnie dziwi. Aktorzy też już mają dość tego co muszą wyrabiać na planie.