PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=334492}

Robin Hood

2006 - 2009
7,1 3,2 tys. ocen
7,1 10 1 3191
7,0 2 krytyków
Robin Hood
powrót do forum serialu Robin Hood

Narazie oglądnęłam tylko kilka odcinków, ale film spodobał mi się ogromnie. Zaczęłam więc szukać jakichś informacji o 2 sezonie (skoro te 13 odcinków nazwali pierwszym, to może akurat ;))
Ale że średnio umiem angielski to nie znalazłam nic. Ktoś może coś o tym wie? Byłabym wdzięczna za wszelkie informacje.

ocenił(a) serial na 10
kasika_92

Drugi sezon jest w trakcie kręcenia. Poleci w październiku w BBC.

Konopia

Ooo, no to fajnie ;) Czyli mam na co czekać. Mam nadzieję, ze będzie równie dobry jak pierwszy.

ocenił(a) serial na 7
Konopia

Skąd wiesz? Podobał mi się pierwszy sezon i jak się skończył 13 odcinek to pomyślałam, że właśnie chyba mają zamiar kontynuować, bo nie doszlo do właściwego zakonczenia, prawda? Król Ryszard jeszcze nie wrócił, szeryf nie zginął, Robin nie ożenił się z Marion, tylko stwierdzili, że się kochają...
Gdzie znalazłaś tę informację?
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
rapidash

Aargh. Zadałaś sobie tyle trudu, żeby wejść na jakąkolwiek stronę dotyczącą tego serialu? Zapewne nie. A ja sobie zadałam.
To powinno Ci nieco przybliżyć, skąd to wiem.

ocenił(a) serial na 7
Konopia

wchodziłam na bbc.com/robinhood czy jakoś tak w każdym razie na oficjalną, ale nie znalazłam takiej informacji. Być może źle szukałam, nie na tej stronie, ale przecież możesz mi chyba powiedzieć?

ocenił(a) serial na 9
rapidash

a nie zwrocilas uwagi na informacje na stronie bbc "BACK IN 2007" ? :)

hm, kiedys udzielalam sie na brytyjskim forum o odtworcy roli Robina i tam bylo mnistwo informacji na ten temat (niedawno skrecil kostke i na kilka dni musieli przerwac krecenie ;P)
takze 2 seria na pewno bedzie i podobno ma sie w niej pojawic braciszek Tuck ^^

ocenił(a) serial na 7
kasika_92

dzieki za wiadomośc,
a BACK IN 2007 nie zauważyłam