PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=328390}

Rockefeller Plaza 30

30 Rock
2006 - 2013
7,2 8,0 tys. ocen
7,2 10 1 8012
7,7 18 krytyków
Rockefeller Plaza 30
powrót do forum serialu Rockefeller Plaza 30

Widzieliście już odcinek 3x18? Już nawet w 30 Rock mamy do czynienia z 'polish jokes':) W jednej scenie Liz mówi po polsku: "Pani, zamknij się!" Rozsmieszylo mnie to, ale głownie w sposób jaki Tina Fey to wypowiedziała - bardzo niewyraźnie, musiałem cofnąc, zeby cokolwiek zrozumieć;)

Marvin

coś genialnego, tylko to "się" źle wyszło, reszta całkiem przyzwoicie! Najlepsze: Laughter is the best medicine, so I'm kind of like a doctor here - like you were in Poland! :D:D:D

ocenił(a) serial na 8
Marvin

Polska ostatnio wszędzie - 30 rock, Gossip Girl, nawet okładka nowej płyty Eminema kojarzy się z Polska:)

ocenił(a) serial na 10
in_extremo

Gdybym nie przeczytała o tym na forum przed obejrzeniem odcinka, to chyba bym nie zjarzyła, że to było po Polsku....musiałam się wsłuchać i zobaczyć ten fragment kilka razy xD

ocenił(a) serial na 10
Marvin

hehe, pani zamknij szniee:]
pomińmy milczeniem fakt że pani portier ma na imię Nadia, typowo polskie imię:|

ocenił(a) serial na 9
funkate

Ale to pan portier był polakiem :P Ona tylko cytowała czego się nauczyła :D

ocenił(a) serial na 8
Marvin

W 3x03 Jenna wspomina, jak niegdyś z Liz wbiły na "polish wedding". Nie zostało to pokazane w odcinku, jednak usuniętą scenę można znaleźć na YT. Ach, te stereotypy :D

ocenił(a) serial na 7
Marvin

W jednym z odcinków IV sezonu także jest nawiązanie do Polaków: ktoś bierze Liz za sprzątaczkę, zwracając się do niej: "No Polish!".

Genialny serial. Może dzięki niemu nauczymy się śmiać z samych siebie.