PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=328390}

Rockefeller Plaza 30

30 Rock
2006 - 2013
7,2 8,0 tys. ocen
7,2 10 1 7987
7,7 18 krytyków
Rockefeller Plaza 30
powrót do forum serialu Rockefeller Plaza 30

Po tym jak (spojler!) Avery została porwana przez Kim Dzong Ila wydawało się że postać
raczej do serialu już nie wróci, ale po śmierci Kima teoretycznie pewna furtka została
otwarta. Czy uważacie, że Avery może wrócić do 30 Rock? Ja szczerze mam taką nadzieję...

ocenił(a) serial na 9
mich18

tylko że ona teraz jest teoretycznie pierwszą damą Korei, bo została zmuszana do wyjścia za mąż za Kim Dzong Una, więc to czyni sprawę jeszcze bardziej skomplikowaną ;)

To jest tak naprawdę nauczka dla scenarzystów 30 Rock - jeżdżenie po bandzie i operowanie absurdalnym humorem jest fajne, ale czasami potrafi zapędzić do narożnika, z którego można się wydostać tylko jakimś jeszcze bardziej niedorzecznym sposobem.

skłamałbym gdybym napisała, że wątek porwania Avery jest moim ulubionym. Było kilka wyśmienitych tekstów w tym odcinku, ale jako całość wydawało mi się, że ten wątek to już lekka przesada...nawet w takim szalonym serialu jak 30 Rock.

ocenił(a) serial na 10
kontojs

To prawda, ten wątek był wyjątkowo absurdalny. Pewnie Avery nie powróci, bo sezon 6 ma być ostatni i zapewne wszystkie odcinki już zostały nagrane.

ocenił(a) serial na 9
mich18

chyba nie do końca ostatni. Alec Baldwin podpisał kontrakt na siódmy sezon! Przy solidnych (na warunki NBC) wynikach oglądalności będziemy mieli zatem sezon 7.

Dotychczas nakręcili 9 odcinków i z tego co mówił Robert Carlock (jeden ze scenarzystów 30 Rock) będą chcieli w kolejnych odc. wydostać Avery z Korei :)

ocenił(a) serial na 10
kontojs

No to bardzo się cieszę :D i z tego, że będzie 7 sezon i z tego że jest możliwość powrótu Avery :)

ocenił(a) serial na 10
mich18

Avery na pewno jeszcze się pojawi. Ale pewnie tylko gościnnie, w 1, czy 2 odcinkach. na facebooku 30 Rock, dali kartkę świąteczną z nią i Kimem, więc nie zapomnieli o niej.

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10151138050990142&set=a.10150334321115 142.574291.14352220141&type=1&theater