hejka ! przeczytałam w internecie, ze w jednym z odcinków najnowszego sezonu ma sie pojawić gościnnie Michael Buble. Czy ktoś mógłby mi podać jaki to był odcinek ( albo będzie bo to była raczej zapowiedź).Mogła to być tylko plotka, nie pamiętam więc proszę dać mi znać. a sam serial spoko ;)
nie miał się pojawic Michael Buble, tylko jego piosenka...dokładnie w odcinku 3x08 jeśli się nie myle...
30rock.eev.pl <---zapraszam xD
nie kojarzę tej piosenki w tym odcinku
"Piosenkarz Michael Bublé przygotowuje nowy utwór, który zostanie wykorzystany w serialu ''Rockefeller Plaza 30''. To piosenka stworzona specjalnie dla Jacka Donaghy'ego, którego gra Alec Baldwin. Ma być powiązana z bardzo ważną zmianą w życiu bohatera... jaką? Uwaga, spoiler. Mamy też ważną wiadomość dotyczącą przyszłości serialu.
Już w przyszłym tygodniu w USA widzowie zobaczą odcinek, w którym będzie można usłyszeć piosenkę śpiewaną przez Michaela Bublé'a. Wszystko dlatego, że Jack odkryje miłość i nie będzie już chciał umrzeć w samotności. " info z 16 stycznia wygląda na to że mowa o odcinki 3x09 aż muszę go jeszcze raz obejrzeć[co uczynię z przyjemnością].
piosenka jest napisana dla serialu więc...
ktoś wie czmu nie było 10 odcinka?