PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556595}

Rodzina Borgiów

The Borgias
2011 - 2013
7,8 38 tys. ocen
7,8 10 1 37503
6,9 8 krytyków
Rodzina Borgiów
powrót do forum serialu Rodzina Borgiów

Niestety

ocenił(a) serial na 10

Czy ktoś wie coś może o jakimś 4 sezonie? Bo patrząc na fakty historyczne i tytuł ostatniego
odcinka ('Prince' - czyli tak jak tytuł powieści Machiavellego mówiącej o Cezarze Borgia) wskazuje
niestety na to, że chyba trzeba będzie się pożegnać z Rodziną Borgiów...

ocenił(a) serial na 10
ka_and

Jakby co to może być to dla niektórych SPOILER

a czytałaś streszczenia wszystkich odcinków 3 sezonu? jeśli nie to odsyłam do: http://www.filmweb.pl/serial/Rodzina+Borgi%C3%B3w-2011-556595/discussion/Opisy+o dcinkow+S3,2163682
myślisz, ze tak zakończą serial? Nie pokazując nawet trzeciego męża Lukrecji?

ocenił(a) serial na 10
EvaIrina

Nie wiem, nie czytałam, nie wiedziałam co będzie dalej w sezonie - dlatego spytałam :)
I dziękuję za odpowiedź :)

ka_and

Ciesz się człeku tym co jeszcze masz przed sobą a nie tym co wyimaginowała Twa rzeczywistość...

ocenił(a) serial na 10
djembe

Po prostu pytam, spokojnie, po co agresor od razu?

ocenił(a) serial na 10
ka_and

http://www.youtube.com/watch?v=OyKFzsYa-bs - jest kilka ujęć z 3 sezonu. Nowych twarzy, bo tak w ogóle zastanawia mnie czemu ona tam mdleje xD

ocenił(a) serial na 8
EvaIrina

Jest taka piekna scena nad trupem Juana, kiedy Ridrigo wrzeszczy na wszystkich, a Lukrecja jako pierwsza ma odwage powiedziec, ze braciszek swietej pamieci juz dawno zalazl wszystkim za skore. I Cezare langsam langsam aber sicher przemieszcze sie z boku Rodriga na przeciwpolozna i staje za siostra. To tak przemawia do wyobrazni, bo ktora by nie chciala goscis, ktory whatever happens, staje za nia murem? Dla mnie to ma wiekszy ciezar gatunkowy niz wszelkie te miziania, pocalunki i seksy ( aczkolwiek tez swoj urok maja)

ocenił(a) serial na 10
e_wok

Nie wiem czy każdy gest jest w tym wypadku dopracowany z taką dokładnością i precyzją, ale wychodzi to nadzwyczaj naturalnie.

ocenił(a) serial na 8
ka_and

Nie wiadomo czy bedzie 4 sezon, ogladalnosc spada. Jesli juz Showtime zdecyduje sie na 4 sezon to bedzie on
ostatni z uwagi na fakt iz pontyfikat Alexandra trwal 11lat i niewiele zostalo do opowiedzenia o rodzinie Borgiow.

ocenił(a) serial na 10
High_draw

Ja od samego początku czytałam, że mają wyjść 4 sezony- i tak też ma być rozplanowana akcja, więc nie wiem nad czym gdybać....

ocenił(a) serial na 8
EvaIrina

...chociazby nad ogladalnoscia ktora dycyduje o tym czy 4 sezon zostanie zamowiony cz tez nie. Druga sprawa jest fakt iz Showtime
pracuje nad serialem "The Vatican" i nie sadze by chcieli miec na antenie dwa takze podobne co do tematyki seriale. Tyle i za tyle.