PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556595}

Rodzina Borgiów

The Borgias
2011 - 2013
7,8 38 tys. ocen
7,8 10 1 37503
6,9 8 krytyków
Rodzina Borgiów
powrót do forum serialu Rodzina Borgiów

Na napisy24 i napiprojekt cisza Gra o Tron już dostał wczoraj a Borgie? Sam nie
przetłumaczę znam tylko rosyjski...

ocenił(a) serial na 9
PabloPicasso

w tłumaczeniu przez Józka

ocenił(a) serial na 9
kostekzary

czyli gdzie?:)

ocenił(a) serial na 9
PabloPicasso

napisy24 > Tłumaczenia > 85%
dziś pewnie będzie

kostekzary

dodalem napisy na napisy24, caly dzien sie z tym meczylem, bo to moje pierwsze tlumaczenie, ale mysle ze warto bylo ;) w nastepnym tygodniu postaram sie wczesniej
milego seansu :)

ocenił(a) serial na 9
dablju09

podziękować, dodałem do napiprojektu

użytkownik usunięty
dablju09

Wielkie dzięki za napisy!
Taka rada na przyszłość: W jednej z ostatnich scen odcinka, papież niesie na rękach małego ministranta/chórzystę i chłopiec mówi pApa, co nie znaczy tato, tylko Ojciec Święty. papA, z akcentem na pierwszą sylabę (od końca), znaczy tata.

Pozdrawiam:)

prawdopodobnie oglądałeś serial z napisami z wersji 1.0, w nowszej jest to poprawione na "Ojcze" :)

dablju09

niestety administracja wiadomego serwisu usunela moje napisy, zaslanajac sie tym ze korzystalem z translatora, przeciez wiadomo ze nie wrzucilem suchego tekstu z translatora a tlumacz posluzyl mi jedynie do zrozumienia sensu i kontekstu zdania bym pozniej latwiej mogl to przelozyc na polski, ot co
takze nie wiem czy jest sens walczyc z nimi, prawdopodobnie bede napisy umieszacz tutaj badz jesli ktos bedzie chcial to na pw, ewentualnie moge zebrac pare osob w poniedzialek jesli ktos bedzie chetny do tlumaczenia nastepnego odcinka to pojdzie nam sprawniej :) wiadomo ze nie bedzie to mistrzostwo swiata ale jakas alternatywa dla grupy hatak na pewno sie przyda, tym bardziej ze czasem karza sobie czekac 3 dni na napisy

ocenił(a) serial na 9
dablju09

układy układziki więc wywalili... Zrobiłeś dobre napisy, tylko kilka drobnych błędów - z prędkością tłumaczenia hataku (w przypadku borgias) faktycznie jest kiepskawo. Mam nadzieję, że będzie ta alternatywa w dalszych odcinkach.

ocenił(a) serial na 9
dablju09

Wypada podziękować za kolejne napisy :)

kostekzary

życze milego seansu ;)

Uczcie się angielskiego. Na samym oglądaniu filmów i seriali tak się wyuczyłem, że zrozumiałem większość z 6 odcinka.

ocenił(a) serial na 9
Arg

Dziękuję za to że ktoś robi te napisy do Borgiów, szacun Panowie, nie każdy jest poliglotą.

PabloPicasso

Nie jestem poliglotą. ;)

Arg

no i co z napisami? ostatnio były we wtorek, teraz mamy piątek (w sumie już sobotę;)) i cisza... na napisy24 w tłumaczenia nic się nie ruszyło, oprócz liczby oczekujących... ktoś się rozmyślił w środku sezonu??? :/