PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=241008}

Rodzina Serrano

Los Serrano
2003 - 2008
8,0 1,8 tys. ocen
8,0 10 1 1751
7,3 3 krytyków
Rodzina Serrano
powrót do forum serialu Rodzina Serrano

Co z Rodziną Serrano?

użytkownik usunięty

Posiada może ktoś info czy bedą gdzieś to dalej emitować?

ocenił(a) serial na 10

A jednak Rodzina Serrano wraca! Od 17 maja znowu będziemy mogli oglądać nasz ulubiony serial na antenie TV4, o godzinie 15:20. Prawdopodobnie będzie to powtórna emisja od 1 odcinka.

ocenił(a) serial na 10
lukasziwanek1983

Skąd masz takie informacje? Od 1 odcinka :/ szkoda że nie ciąg dalszy..

ocenił(a) serial na 10
Justys96

na jednym z forum pojawił się link do programu telewizyjnego, w którym 17 maja widnieje Rodzina Serrano. Na pewno będzie emitowana od poniedziałku do piątku. Miejmy nadzieję, że ta powtórka ma jakiś cel i po wakacjach zostaną wyemitowane kolejne odcinki, w końcu to serial, który miał być hitem jesiennej ramówki, ale przez kombinacje TV4 z godziną wyszło jak wyszło, ale swoich wiernych fanów ten serial ma, petycje i maile dały efekt. Podobno wykupili pozostałe odcinki, to jest nieoficjalne info, które pojawia się w internecie nie wiadomo skąd.

ocenił(a) serial na 10
lukasziwanek1983

hmmm. Mam nadzieje , że to prawda. Liczę na to :)) . szkoda że od 1 odcinka będzie emisja no ale cóż. Pooglądam jeszcze raz. :]. Nareszcie tv4 puści ten serial. Już nie mogę się doczekać ;D

lukasziwanek1983

Jeśli to jest prawda to się bardzo cieszę. Nie tylko ja bo moja żona również i nasi rodzice też. Ten serial coś w sobie ma takiego co łączy pokolenia i potrafi przekazać ciekawe wartości życiowe z humorem i żartem.
Szkoda że puszczają od początku, ale może tylko aby przypomnieć i wciągnąć w serial więcej ludzi. Jeśli tak to TV4 zrobi super sprawę i dla siebie i dla nas.

ocenił(a) serial na 10

Hej wszystkim! ; ]
Rodzina Serrano będzie na TV4 15 maja , o godzinie 15.20.
Ale odcinki będą od początku . ; /
Na YT oglądałam ostatni odcinek.
I mówię wam, nie wiedziałam, że tak głupio się skończy. ; (
Okaże się, że Diegowi się śniło.
I chyba tete i guille nie będą razem.
I wgl. bezsensowne zakończenie. ; (
A ktoś z was oglądał ostatni odcinek, jak coś źle napisałam to pisać.
na serio tete i guilee nie będą razem w ostatni odcinku.
Piszcie szybko. ; p
Pozdro dla wszystkich fanów. ;]

karolinasaukens_2

' Od 17.05 będzie od początku...........

użytkownik usunięty
karolinasaukens_2

No super że znów ten serial jest w tv4 i bardzo fajnie że od początku bo zacząłem go oglądać mniej więcej od 40 odc.
A co do tego ostatniego odc.To co nie wiesz czy będą razem czy nie?
Bo napisałaś chyba będą razem.I o któym ostatnim odc mówisz 1 serii ? czy serialu ?

ocenił(a) serial na 9

na szczęście wraca! miejmy tylko nadzieje, że na wakacje nie przerwą i akurat od września pójdą nowe odcinki...

ocenił(a) serial na 10
paulita3

no tak wracają szkoda ze od 1 ale może to ma jakis sens wszystko nam przypomną a i nie sądzę zeby na wakacje to usuneli z emisji moze puszczą dalsze odcinki:)
A który to jest ost. odcinek?

ocenił(a) serial na 10
natalia695

Co do ostatniego odcinka Rodziny Serrano to uważam że reżyser zostawił to naszej wyobraźni... Tzn. Może to być również życie Diega po śmierci. A jeżeli to był jego sen to oznacza to że przed Tete i Guille czeka życie w którym znowu mogą być razem.

ocenił(a) serial na 10
Justys96

to który to jest ten ostatni odcinek? Ale tzn że diego umrze?

ocenił(a) serial na 10
natalia695

ale to pzecież żona Diega umrze a nie Diego..to by wszyscy poumierali na końcu??dziwne..

ocenił(a) serial na 9
UckerLove

"Co do ostatniego odcinka Rodziny Serrano to uważam że reżyser zostawił to naszej wyobraźni... Tzn. Może to być również życie Diega po śmierci. A jeżeli to był jego sen to oznacza to że przed Tete i Guille czeka życie w którym znowu mogą być razem."
moglibyście mi opisać, co się stało w tym ostatnim odcinku? bo nie w temacie jestem... oglądałam tylko tyle, co TV4 emitowało, więc to chyba coś koło 3sezonu było.
a orientujecie się może jeszcze, jak się potoczył wątek Evy i Marcosa? i mógłby mi ktoś streścić pozostałe serie?

użytkownik usunięty
Actress

wie ktoś ile w końcu jest wszystkich odcinków? a i co do Evy to podobno odeszła z tego serialu ? wie ktoś może do którego odcinka ona gra ?

ocenił(a) serial na 10

Actress :
W którejś serii nie pamiętam dokładnie której zmarła Lucia. A w ostatniej Temporadzie czyli 8 , Diego skoczy z mosu. Niewiem dokladnie dlaczego to zrobi ale tak będzie. Wszystko stało się nie po jego mylśli. On z nową dziewczyną żyje nib spokojnie ale zawsze jest jakiś problem. Pozatym Curro z kolegą przejadą człowieka i on chyba umrze... Po skoku Diega nagle budzi sie w swoim łózku i dookoła białe jakby był w niebie. Nagle widzi przed sobą Lucie, jaky cała historia zaczęła się od nowa. Potem schodzi na dół ( do kuchni) i tam je śniadanie z rodziną. Guille i Tete się kłócą jak kiedyś jak byli mali. Niewiem jak można to wytłumaczyć
Eva hmm. odejdzie jakoś ok. 4 temporady, a potem jeszcze sie pojawi na chwile.

ocenił(a) serial na 10
Justys96

powtórzę pytanie który to jest ostatni odcinek? A kiedy umrze Lucia... Ale to jest troche dziwne ze Diego skoczy i zostawi dzieci...

ocenił(a) serial na 10
natalia695

odstatni odcinek to 8 temporada i 7 odcinek, albo 8 nie pamiętam dokladnie.

ocenił(a) serial na 10
Justys96

ok dziękuję..W końcu ktoś odpowiedział:)

użytkownik usunięty
Justys96

Justys96 chyba to Ty najwięcej wiesz jeśli chodzi o ten serial , więc pytania kieruje do Ciebie
Co do Evy to w którym mniej więcej odcinku bo wiem że cały serial ma jeśli dobrze pamiętam 144 a co do tych temporad to nie wiem jak to się dzieli po ile przypada odcinków?
Tylko ona odejdzie z tych głównych postaci czy ktoś jeszcze ?
z góry THX
Pozdro