A jednak Rodzina Serrano wraca! Od 17 maja znowu będziemy mogli oglądać nasz ulubiony serial na antenie TV4, o godzinie 15:20. Prawdopodobnie będzie to powtórna emisja od 1 odcinka.
na jednym z forum pojawił się link do programu telewizyjnego, w którym 17 maja widnieje Rodzina Serrano. Na pewno będzie emitowana od poniedziałku do piątku. Miejmy nadzieję, że ta powtórka ma jakiś cel i po wakacjach zostaną wyemitowane kolejne odcinki, w końcu to serial, który miał być hitem jesiennej ramówki, ale przez kombinacje TV4 z godziną wyszło jak wyszło, ale swoich wiernych fanów ten serial ma, petycje i maile dały efekt. Podobno wykupili pozostałe odcinki, to jest nieoficjalne info, które pojawia się w internecie nie wiadomo skąd.
hmmm. Mam nadzieje , że to prawda. Liczę na to :)) . szkoda że od 1 odcinka będzie emisja no ale cóż. Pooglądam jeszcze raz. :]. Nareszcie tv4 puści ten serial. Już nie mogę się doczekać ;D
Jeśli to jest prawda to się bardzo cieszę. Nie tylko ja bo moja żona również i nasi rodzice też. Ten serial coś w sobie ma takiego co łączy pokolenia i potrafi przekazać ciekawe wartości życiowe z humorem i żartem.
Szkoda że puszczają od początku, ale może tylko aby przypomnieć i wciągnąć w serial więcej ludzi. Jeśli tak to TV4 zrobi super sprawę i dla siebie i dla nas.
Hej wszystkim! ; ]
Rodzina Serrano będzie na TV4 15 maja , o godzinie 15.20.
Ale odcinki będą od początku . ; /
Na YT oglądałam ostatni odcinek.
I mówię wam, nie wiedziałam, że tak głupio się skończy. ; (
Okaże się, że Diegowi się śniło.
I chyba tete i guille nie będą razem.
I wgl. bezsensowne zakończenie. ; (
A ktoś z was oglądał ostatni odcinek, jak coś źle napisałam to pisać.
na serio tete i guilee nie będą razem w ostatni odcinku.
Piszcie szybko. ; p
Pozdro dla wszystkich fanów. ;]
No super że znów ten serial jest w tv4 i bardzo fajnie że od początku bo zacząłem go oglądać mniej więcej od 40 odc.
A co do tego ostatniego odc.To co nie wiesz czy będą razem czy nie?
Bo napisałaś chyba będą razem.I o któym ostatnim odc mówisz 1 serii ? czy serialu ?
na szczęście wraca! miejmy tylko nadzieje, że na wakacje nie przerwą i akurat od września pójdą nowe odcinki...
no tak wracają szkoda ze od 1 ale może to ma jakis sens wszystko nam przypomną a i nie sądzę zeby na wakacje to usuneli z emisji moze puszczą dalsze odcinki:)
A który to jest ost. odcinek?
Co do ostatniego odcinka Rodziny Serrano to uważam że reżyser zostawił to naszej wyobraźni... Tzn. Może to być również życie Diega po śmierci. A jeżeli to był jego sen to oznacza to że przed Tete i Guille czeka życie w którym znowu mogą być razem.
ale to pzecież żona Diega umrze a nie Diego..to by wszyscy poumierali na końcu??dziwne..
"Co do ostatniego odcinka Rodziny Serrano to uważam że reżyser zostawił to naszej wyobraźni... Tzn. Może to być również życie Diega po śmierci. A jeżeli to był jego sen to oznacza to że przed Tete i Guille czeka życie w którym znowu mogą być razem."
moglibyście mi opisać, co się stało w tym ostatnim odcinku? bo nie w temacie jestem... oglądałam tylko tyle, co TV4 emitowało, więc to chyba coś koło 3sezonu było.
a orientujecie się może jeszcze, jak się potoczył wątek Evy i Marcosa? i mógłby mi ktoś streścić pozostałe serie?
wie ktoś ile w końcu jest wszystkich odcinków? a i co do Evy to podobno odeszła z tego serialu ? wie ktoś może do którego odcinka ona gra ?
Actress :
W którejś serii nie pamiętam dokładnie której zmarła Lucia. A w ostatniej Temporadzie czyli 8 , Diego skoczy z mosu. Niewiem dokladnie dlaczego to zrobi ale tak będzie. Wszystko stało się nie po jego mylśli. On z nową dziewczyną żyje nib spokojnie ale zawsze jest jakiś problem. Pozatym Curro z kolegą przejadą człowieka i on chyba umrze... Po skoku Diega nagle budzi sie w swoim łózku i dookoła białe jakby był w niebie. Nagle widzi przed sobą Lucie, jaky cała historia zaczęła się od nowa. Potem schodzi na dół ( do kuchni) i tam je śniadanie z rodziną. Guille i Tete się kłócą jak kiedyś jak byli mali. Niewiem jak można to wytłumaczyć
Eva hmm. odejdzie jakoś ok. 4 temporady, a potem jeszcze sie pojawi na chwile.
powtórzę pytanie który to jest ostatni odcinek? A kiedy umrze Lucia... Ale to jest troche dziwne ze Diego skoczy i zostawi dzieci...
Justys96 chyba to Ty najwięcej wiesz jeśli chodzi o ten serial , więc pytania kieruje do Ciebie
Co do Evy to w którym mniej więcej odcinku bo wiem że cały serial ma jeśli dobrze pamiętam 144 a co do tych temporad to nie wiem jak to się dzieli po ile przypada odcinków?
Tylko ona odejdzie z tych głównych postaci czy ktoś jeszcze ?
z góry THX
Pozdro