Ja bym sie z nimi nie opierniczał wysyłając te maile tylko wygarnął od razu co o nich myślę.Emisja odcinków skończy się na 65 odcinku (tak samo jak w listopadzie),i pewnie po dłuższej przerwie znowu puszczą to od 1.Żenada.Dziwią się małą oglądalnością.Przeciez ten film ogląda przeważnie młodzież,a jak wiadomo są wakacje,dlatego młodzi wolą robić cos na dworze,grać w piłkę itp. na pewno nie chcą siedzieć w samo południe przed telewizoremi oglądać dwugodzinny serial.Gdyby był wyemitowany np.o 19:00 to ogglądalność by wzrosłą.
Żałosna stacja i tyle,gdyby nie Rodzina Serrano i Galileo to nigdy bym nie oglądał programów Czwórki.
zgadzam się z Tobą w 100%. Oni są żałośni..teraz będą puszczac zamiast Rodzinny Serrano Kłamczucha..no masakra jakaś;/
Jak ma być duża oglądalność jeżeli od początku emisji Rodziny Serrano nie dali ani jednej reklamy?
Hehe. Też się dziwie. Często są reklamy Zbuntowanych i Mój Grzech. W dodatku Mój Grzech lecą dziennie 2 odcinki :|
Mój grzech to porażka, Rodzina jest zabawna ale dwie godziny przed telewizorem to trochę czasu stąd może mała oglądalność no i reklam nie ma
jeśli to prawda to i tak w miejsce tego badziewia "Mój grzech" wstawią jakąś inną zdebiloną telenowelę z Maite Perroni lub inną frajerką-.-
nie wytrzymam tego...
okti
Myślisz,że to coś da? Zdesperowane nastolatki a także emerytki i tak będą to oglądać.
zawiadamiajcie znajomych zęby nie oglądali pożal się Boże filmu Nie igraj z aniołem.Bolton jesteś fanem tego klubu jak tak to zapraszam na stronę bolton.com.pl
chyba wysłali bu już dawno ludzi namawali do wysyłania ale pomojemu ta petycja nic nie da bo tv4 za wykupienie dalszych odcinków będzie musiało sporo zapłacić a oni wolą wydawać pieniądze na filmy mój grzech i zbuntowanych