PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=241008}

Rodzina Serrano

Los Serrano
2003 - 2008
8,0 1,8 tys. ocen
8,0 10 1 1751
7,3 3 krytyków
Rodzina Serrano
powrót do forum serialu Rodzina Serrano

szkoda bo miałem nadzieję, że wyemitują jeśli nie do końca to przynajmniej do 71 czyli końca 4 sezonu

ocenił(a) serial na 10

no wlasnie szkoda :(

ocenił(a) serial na 10
Patrycja_93

szkoda i jeszcze raz szkoda

ocenił(a) serial na 10
nowik97

robią sobie z nas żarty..drugi raz puszczają do 65 odcinka..chociaż już tyle e-mailii wysłalismy zeby wyemitowali kolejne sezony..;/

UckerLove

Normalne chamstwo. Może inna telewizja wykupiłaby Los Serrano, np. polsat, bo tam mi to pasuje , choć te stacje są chyba powiązane. o TVNie nie ma co marzyć, TVP też odpada. Podobno ktoś tam już dzwonił w sprawie Serrano (do TV4) i powiedzieli że to z powodu słabej oglądalności. Wydaje mi się że głównie młodzi oglądają ten serial, więc godzina 15, kiedy nikt prawie nie ogląda TV jest z pewnością najlepszą porą na jego emisję :|

ocenił(a) serial na 10
seamus

Chamscy, są i tyle. ;/
Wredni ludzie, jak już puścili tyle samo odcinków, to mogli chociaż, puszczać co 65 odcinków, a nie od początku to samo. ;/
Ale nadzieję, trzeba mieć do samego końca, ;]
i znowu bd wysyłać e-maile, może to coś pomoże.

ocenił(a) serial na 10
karolinasaukens_2

Ja csały czas w to nie weirze , robią sobie z nas żarty.

ocenił(a) serial na 10
karolinasaukens_2

Na jaki adres maile wysyłać trzeba ? Bo się przyłączę .

użytkownik usunięty
Damian Matusiak

sądzę że maile tu raczej nic nie pomogą i tak zrobią jak chcą.ale jeśli będzie taka potrzeba co do maili to sam z chęcią się przyłączę po raz kolejny

moze po prostu żal im kasy ...no ale to juz wstyd, bo zamiast drugi raz tego samego, mogliby puscic kolejny sezon a nie dwa razy to samo ,na co to komu? a jak nie mają zamiaru puscic do konca serialu to po co w ogole go puszczali ?! chyba tylko po to ,zeby sie ludzie wkurzali.

ocenił(a) serial na 10
justka140

a ja słyszałam że dzięki rodzinie serrano utrzymuje się czwórka bo jest największa oglądalność więc niewiem dlaczego niepuszczą wszystkich odcinków poprostu wstyd i chamstwo!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
nowik97

a gdzie to słyszałaś ? ;]
Ale oni na prawdę mają ... , po co 2 razy puszczać te same odcinki ?! ; (
Ale no ... , jak już puścili początek, kiedyś na pewno puszczą koniec. ;]

justka140

I to tak porządnie wkurzali, bo to nie pierwszy raz tak telewizja w ogóle robi. Ostatnio na TVN np. Oglądałem 5ty sezon Agentó NCIS i na bodajże 18 wyemitowali 17 odcinków, a 18 był częścią drugą 17. Reklamując odc. 17 padły słowa " Agenci NCIS, ostatni odcinek..." A w tym niby ostatnim odcinku który dziwnie się skończył "ciąg dalszy nastąpi" i potem patrzę w internecie a to nie koniec sezonu 5 -.- '
Telewizja jest żałosna.

ocenił(a) serial na 10
seamus

:( ja chcę Rodzinę Serrano!
jak podjęli się emitować ten serial, to mogliby puścić dalsze odcinki, a nie, znowu urywać na 65 ;/
co oni sobie myślą? że jesteśmy jacyś naiwni i się nie kapniemy, że to jeszcze nie koniec tego wspaniałego serialu? co za ludzie! -.-