PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=241008}

Rodzina Serrano

Los Serrano
2003 - 2008
8,0 1,8 tys. ocen
8,0 10 1 1750
7,3 3 krytyków
Rodzina Serrano
powrót do forum serialu Rodzina Serrano

Przekazuje wiadomośc o zloscie na TV4

"
Adres e-mail to sekretariat@tv4.pl Mozna wysylac jutro w godzinach 12-15 tylko poinformujcie o tej akcji na innych stronach/forach. Napiszcie rowniez na filmwebie oraz pod petycja w komentarzach. Ja sam napisze na innym forum. Organizujcie juz powoli ludzi na to, bo jezeli nie wypali jutro to bedzie trzeba termin przelozyc na pozniej zeby miec czas na zebranie lud"

a trzeba wysłać taką wiadomość
"Witam! nazywam się............ . Apeluje do Państwa w sprawie serialu Rodzina Serrano.
Chciałam\ łem prosić o wyemitowanie dalszych 4 temporad. Ten serial, nie ma może tak dużo fanów jak inne wyemitowane na waszej stacji seriale, ale jednak osoby, które oglądają Rodzinę Serrano są zachwyceni i apelują by nie kończyć naszego ulubionego serialu w połowie. Wielu młodych ludzi jest zainteresowanych dalszą przyszłością bohaterów, i chce zobaczyć koniec. W tym wypadku prosimy nie zabierać nam Rodziny Serrano (przypominam skrzywdzicie wielu fanów), nie zostało już dużo odcinków, najwyżej 4-6 miesięcy. Prosimy nie róbcie nam tego po raz kolejny !!! Z poważaniem! .............(imię)"

ja napisze z kazdego mojego emieliu :D :D

Piszcie ze wszystkich swoich emieli!!

A i proszę napiszcie w innych temat na tym forum (zbuntowani itp itd) by ludzie od innych sierali nam pomogli!!!!

ocenił(a) serial na 10
d4n1l

Przyłączam się, wysyłamy tyle maili, ile się tylko da.

ocenił(a) serial na 10
lukasziwanek1983

RUSZAMY Z AKCJĄ !!!

d4n1l

wysłałem maile :D

mati199513

Po ile mail wysłaliście bo ja z 20 :)

dLj11

oby tylko pomysleli o naszych mailach i zeby dokonczyli te odcinki

ocenił(a) serial na 10
d4n1l

tez wysłałam ;]]