Przekazuje wiadomośc o zloscie na TV4
"
Adres e-mail to sekretariat@tv4.pl Mozna wysylac jutro w godzinach 12-15 tylko poinformujcie o tej akcji na innych stronach/forach. Napiszcie rowniez na filmwebie oraz pod petycja w komentarzach. Ja sam napisze na innym forum. Organizujcie juz powoli ludzi na to, bo jezeli nie wypali jutro to bedzie trzeba termin przelozyc na pozniej zeby miec czas na zebranie lud"
a trzeba wysłać taką wiadomość
"Witam! nazywam się............ . Apeluje do Państwa w sprawie serialu Rodzina Serrano.
Chciałam\ łem prosić o wyemitowanie dalszych 4 temporad. Ten serial, nie ma może tak dużo fanów jak inne wyemitowane na waszej stacji seriale, ale jednak osoby, które oglądają Rodzinę Serrano są zachwyceni i apelują by nie kończyć naszego ulubionego serialu w połowie. Wielu młodych ludzi jest zainteresowanych dalszą przyszłością bohaterów, i chce zobaczyć koniec. W tym wypadku prosimy nie zabierać nam Rodziny Serrano (przypominam skrzywdzicie wielu fanów), nie zostało już dużo odcinków, najwyżej 4-6 miesięcy. Prosimy nie róbcie nam tego po raz kolejny !!! Z poważaniem! .............(imię)"
ja napisze z kazdego mojego emieliu :D :D
Piszcie ze wszystkich swoich emieli!!
A i proszę napiszcie w innych temat na tym forum (zbuntowani itp itd) by ludzie od innych sierali nam pomogli!!!!