Jestem tak zdesperowany, że postanowiłem wziąć się za tłumaczenie, jednak jest jeden problem - nie mogę znaleźć napisów ani po angielsku, ani po hiszpańsku (choć
druga opcja jest mnie prawdopodobna, gdyż po co hiszpańskie napisy, do hiszpańskiego serialu). Angielski mam na bardzo dobrym poziomie, jednak tak jak
wspomniałem wcześniej - nie ma napisów do Los Serrano w tym języku. Jeżeli coś wiecie, poratujcie. Oczywiście chodzi tu o sezony od czwartego wzwyż, gdyż
wcześniejsze są dostępne z polski lektorem.
Ponawiam. Na pewno ma ktoś angielskie napisy (bądź nawet serbskie/hiszpańskie (lub inne)) do tego serialu. Razem ze znajomymi jesteśmy w stanie przetłumaczyć serial nawet do ostatniego odcinka. Kwestia napisów.
Witam, mi również zależy na obejrzeniu sezonów 5-8 i czy spróbował może pan coś wykombinować ? Mam napisy Chorwackie, ale ciężko byłoby z tłumaczeniem.
Udało mi się znaleźć napisy po hebrajsku od 4 sezonu chyba do 6 a resztę znalazłam po rosyjsku na yt od 1 odc do ostatniego czyli od początku serii 1 do końca serii 8 gdyby komuś udało się to przetłumaczyć to była bym wdzięczna więc jeśli jest ktoś chętny lub zna rosyjski i chciał by obejrzeć to piszcie a podam wam link. Ps. niektóre odcinki są tak jakby w odbiciu lustrzanym i trzeba wszystko czytać od tyłu.
Dalej jestem chętny tłumaczyć napisy owego serialu. Mam za sobą już kilka tłumaczeń. Wiadomo - nie są doskonałe, ale lepsze takie, niż czytanie tekstów z translatora czy słuchanie samego języka hiszpańskiego, prawda?
Ślijcie mi wiadomości z napisami - najlepiej angielskimi.
Coś mi się wydaje że nic z tego nie będzie, przyjacielu. Oczywiście chętnie obejrzałbym całą serię do końca, ale obawiam się
że serial w Polsce umarł śmiercią naturalną wraz z zaprzestaniem emitowania go w telewizji. Napisów angielskich nie ma, hebrajskich nie ma, polskie znalazłem do 69 odcinka. Także mamy 2 opcje do wyboru: zapomnieć albo zapomnieć.
Pozdrawiam fanów serialu :P
PEACE
pisałeś że mogą być też napisy hiszpańskie na kanale balkanit na yt jest ponad 80 odc z serbskimi napisami ale da sie włączyć hiszpańskie jeśli dałbyś rade to przetłumaczyć lepiej, gorzej na polski byłoby cuudnie. bo na kinomanie jest cały 1 sezon z lektorem a od 2 ostatnich z pierwszego i w drugim odcinki są ucięte w połowie .. szkoda właśnie że nie ma aż tylu odcinków z polskimi napisami co na tym kanale na yt.
aaa tak ogólnie pytając udało ci sie przetłumaczyć jakieś odc? jesli tak to gdzie je można znaleźć :D