Wiem, że ta strona nie jest do tego ale ja nie wiem jak to zrobić.
Na YT szukam odcinków RS , ale nigdzie nie ma.
Moze wy macie jakieś linki, może być po innym języku , ważne , że jest.
Nie musi być na YT ale na takim co można online oglądać.
Proszę, pomóżcie.
Albo chociaż powiedzcie mi jak mam wpisać.
www.losserrano.cba.pl -> najlepsza polska strona jaka istnieje o rodzince. Tam są linki do odcinków w języku POLSKIM!
wiecie co juz wlasnie puscili rodzine serrano tylko ze jest wszystko od poczatku wiecie morze teraz bedzie ciag dalszy i co wy o tym myslicie odpowiedzcie na tego esa
Ja myślę, że będzie tyle odcinków ile przedni puścili , albo będzie jeszcze mniej. Bo wakacje są niedługo i coś mi się zdaję, że resztę puszczą po wakacjach. Ale może tez tak być, ze w wakacje będą, ale jakie filmy lecą we wakacje, wtedy są same powtórki.
karolinasaukens_2
Tak. POdawałam wczęsniej tą strone ale nikt nie zauważył. Więc strona www.veoh.com. na tej stronie jest cała 8 seria 7. i kilka odcinków reszty.. w puste miejsce musisz wpisać : Los Serrano 8x01 np. tzn. 8 temporada 1 odcinek :). Podam strone Ci przykładową na niej jest 2 odcinek 8 temporady : http://www.veoh.com/search/videos/q/Los+Serrano+8x02
Nie nie trzeba płacić. też tak na początku miałam. Trzeba ściągnąć taki plik (bez wirusa ani nic) jakoś sciaga sie 2 minuty. i leci potem cały odcinek :)
Gdy włączasz RS. leci tam ok. 2 minuty. Potem wyskakuje na ekranie takie białe chyba tło. Klikasz na ie i wyskakuje Ci plik do sciągniecia.
oglądałam ostatni odcinek i szczerze przyznam nie rozumiem końcówki....Czyli to wychodzi na to że Diegowi sie wszystko śniło?
No właśnie koncówka jest taka dziwna... Albo całe życie mu sie śniło czyli 8 temporad , albo on jest w niebie i zaczyna kolejne życie.
trudno powiedzieć jak dla mnie to się dziwnie skończyło tak jakoś jakby to nie był serial tylko dramat....DZiwnie to scenarzysta ujoł ale cóż taką miał wene:D
Dzięki Justys96 ; ***. Jesteś wielka . :D
A masz może, odcinki z poprzednich sezonów. ?
Wiesz, gdzie można online je oglądać. ?
Bo na tej stronie są tylko z 7 i sezonu, czy znasz stronę gdzie można oglądać 3,4,5,6 sezon . ?
no i jest 8 :p . Niestety nieznam strony gdzie jest 5,6. ale 3 i 4 niedługo w TV. Pozatym to juz leciało i jest po polsku na stronie polskiej rodziny serrano
No nie. Niestety. Jest to niewiadoma liczba. Ale zbliżają się teraz wakacje , a żaden serial praktycznie nie leci w wakacje- więc jest odpowiedź. Ale myśle że po wakacjach będzie dalsza część.
Też mam taką nadzieję, że po wakacjach zobaczymy dalszą część... pisałam nawet w związku z tym do TV4, ale oni oczywiście milczą...
Aj, wiem... :( i to mnie w nich wkurza, tyle maili co było do nich wysłane w sprawie LS, te wszystkie naloty na ich skrzynkę... mogli odpisać chociaż jednej osobie, ale nie oni nas sobie olewają... inne stacje telewizyjne dbają o widzów, taki FoxLife, ZoneRomantica, itp. wystarczy jeden mail i odpiszą... bosz
Ale jak nie puszczą dalej to się naprawdę wkurzę
Nie no , myśle, mam nadzieje że puszczą. Wtedy puszczanie serii od początku byłoby poprostu głupie. Fajnie by było gdyby po wakacjach puścili 3 i 4 temporade, bo coś sądze że na 2 skonczą do wakacji wiecej nie ma czasu...
Mam bardzo dobrą, wiadomość. Rodzina Serrano będzie lecieć na Tv4 we wakacje, dalsze odcinki .
racja racja wiadomośc na 100 % pewna, bo w jednej z telegazet pisze ze 28 czerwca leci RS
tak to na 100% pewne, bo weszłam na program telewizyjny w necie. I wzięłam TV4 i tam jest do któregoś tam lipca program.
no i tak piszę, że o 15.15 są.
narazie to leca odcinki od poczatku. narazie jest odcinek 29. a do ktorego maja byc puszczane te odcinki? bo mowiles ze bd dalsze, wiec do jakiego odcinka puszcza ?
Nie wiem ile będzie puszczanych , bo na tej stronce nie piszę.
miejmy nadzieję, że bd wszystkie ( 8 sezonów).
Ja też mam taką nadzieje...
Choc to mało prawdopobodne, no ale nadzieja umiera ostatnia. Oby nie zakończyli emisji tak jak ostanio bo to będzie szczyt wszystkiego ze strony TV4.
Znalazłam stronke na której cała Rodzina Serrano oczywiście po hiszpansku. Strona to : vagos.es w pustemiejsce należy wpisać Los Serrano a dalej to samo pokieruje :))
Dzięki. ! Jesteś wielka.
Tylko mam jeden problem, pobrałam z tej stronki jeden odcinek ale gdy go włączam prze wszystkie programy pojawia mi się zielone tło i wszystko znika. ? Wiecie może o co chodzi. ?
Kiedy weszłam na tą stronkę tam w to puste pole tak jak kazałaś wpisałam Los Serrano. ;]
Noom i wyskoczyły mi te wyszukane noom i ja wzięłam 4 tamporadę i ten ostatni odcinek i pobrałam przez raipdshare.