PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=241008}

Rodzina Serrano

Los Serrano
2003 - 2008
8,0 1,8 tys. ocen
8,0 10 1 1750
7,3 3 krytyków
Rodzina Serrano
powrót do forum serialu Rodzina Serrano

błąd tv 4

ocenił(a) serial na 10

Oni przeskoczyli 5 odcinków albo mi sie cos pomylilo

gracz88

chyba Ci się nic nie pomyliło, bo i mnie coś tu brakuje.. ;]

gracz88

Ja też to zauważyłem, przecież w ostatnim odcinku jechali na wakacje, a co z Evą, dlaczego Marcos już jest z tą nauczycielką, co sie działo wcześniej, czy może mi to ktos wyjaśnić. Czy to już jest następna seria, może by filmweb skontaktował się z 4 jeśli to możliwe.

gracz88

http://en.wikipedia.org/wiki/Los_Serrano
z tego wynika że jest ok, tylko nie zwróciłem uwagi jak brzmiał tytuł dzisiejszego odcinka w oryginale. Z wiki wynika, że to już druga seria a pierwszy odcinek to odcinek 14- "Bienvenido, tío Francisco", może po prostu tak się zaczyna, może ktoś to wyjaśni.
Serial jest po prostu super oglądamy go razem z żoną codziennie, żadnego innego serialu nie oglądaliśmy tak jak tego. Mam nadzieję że puszczą wszystkie serie, bo jest to inny serial niż wszystkie.

Ivano

im musiało się coś pomieszać, bo czytałam na stronie teleman.pl skróty poszczególnych odcinków i wynika z tego, że faktycznie tv4 pominęło ze 4 odcinki.. teraz leci niby 19, a powinien chyba 14, czy 15..

gracz88

Pomineli 5 odcinków sprawdzałem na youtube i ten co dziś leciał to odcinek 19-"Donde hay jamón hay ilusión", a seria 2 zaczyna się od 14.
tu link do fragmentu tego odcinka na youtube, http://www.youtube.com/watch?v=87zi_AQ23rQ

Ivano

niefajnie, że tak wyszło ;/ sledzę wszystkie odcinki - umknąl mi tylko pierwszy ze slubu Lucii i Diega.. Wyprawa Diega do Mogambooooo bawi mnie do dzis ;P myslicie, że jest szansa żebyśmy zobaczyli pominięte odcinki?

MoniaToronto

Dokładnie,szkoda, ale myślę że już nie będzie takich gaf, ciągiem ten serial się super ogląda, nie nudzi jak te inne polskie itp, a tu taki klops

MoniaToronto

Mogambooooooooooo, daje czadu, też boki zrywam

ocenił(a) serial na 7
gracz88

fatalnie:/ w ogóle z rytmu się człowiek wybił... dziś jest ten, co powinien dziś lecieć, ale to nie zmienia faktu że jeden odc. (ten, w którym przyjezdza wujek) został pominięty :(

jmck

najlepiej byloby sciagnac wszystkie odcinki i ogladac we wlasnym zakresie, tylko czy sa juz w sieci z polskim lektorem? kiedys na pewno beda :)

MoniaToronto

www.losserrano.cba.pl polska nieoficjalna strona

gracz88

według dat i odcinkow wszytsko sie zgadza ale wedlug wątków faktycznie cos jest nie tak.