puścili jakies meksykanskie gówno... powinni wyemitować wszystkie odcinki rodziny serrano a potem gówna dodawać
ciekawa jestem czy ktoś ogląda nie igraj z aniołem puszczają to znowu tak samo jak zbuntowanych te seriale są do du... takie gówna mają wykupione a rodziny serrano nie mogą wykupić albo mają wykupione ale niechca puścić poprostu chamy
to się z Tobą nie zgodzę..Kocham Zbuntowanych i ciesze się, ze lecą od nowa bo ja nie oglądałam 1 temp.
ale jeżeli chodzi o Nie igraj..i Mój grzech..to to jest dopiero gówno.Sztuczne i badziewne.
tak, ja też się z Wami zgadzam. całym sercem kocham Rodzinę Serrano. przywiązałam się do nich i chciałabym zobaczyc dalsze odcinki. kiedy puscili drugi raz mój ukochany serial, byłam w siódmym niebie. naprawdę! myślałam, że tym razem wyemitują serial do końa. a tu nie! znowu 65 odcinek i koniec! to niesprawiedliwe! Nie igraj z aniołem puszczają juz drugi raz! w takim razie po co w ogóle pokazywali, że istnieje takie serial jak "Rodzina Serrano"? nie pomyśleli, że ludzie mogą przywiązać się do głównych bohaterów? ja chcę Rodzinę Serrano!
:(