PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=241008}

Rodzina Serrano

Los Serrano
2003 - 2008
8,0 1,8 tys. ocen
8,0 10 1 1751
7,3 3 krytyków
Rodzina Serrano
powrót do forum serialu Rodzina Serrano

odcinki w tv

użytkownik usunięty

która seria i który odcinek jest aktualnie emitowany przez TV4, szukałam po streszczeniach ale są tak ogólne że nie mogłam tego wywnioskować

ocenił(a) serial na 8

W piątek był 19(ostatni) odcinek 3 sezonu,więc w poniedziałek będzie już pierwszy odcinek 4 serii

Pozdrawiam ;)

RiDka

Ile sezonów jest rodziny Serrano? I czy wszystkie beda pokazywane w tv 4? z góry dzięki za odpowiedź:)

ocenił(a) serial na 8
kaszak19

Na serial składa się 8 sezonów i mam wielką nadzieję, że TV4 wyemituje wszystkie :)

ocenił(a) serial na 10
RiDka

Z tego co slyszalam, jest zakupionych jedynie 80 odcinków :(

ocenił(a) serial na 8
fryzia

Ale może przynajmniej zamierzają zakupić resztę, bo przecież 80 odcinek znajduje się w 5 temporadzie i ni to początek ni koniec, więc chyba nie urwą serialu w środku temporady. TV4 zawsze miesza, ale miejmy nadzieję, że tym razem zachowają się ok i wyemitują serial w całości. Trzymam za to mocno kciuki ;)

ocenił(a) serial na 6
RiDka

ja również mam taką nadzieję,że zobaczę wszystkie sezony,szkoda,ze ogladam dopiero od polowy 3-go ;/

ocenił(a) serial na 10
RiDka

Póki co bedzie wyemitowanych tylko 65 :(, wiec jeszcze mniej niz sądziłam.

ocenił(a) serial na 8
fryzia

Więc został jedynie 15 odcinków i znów to nie jest koniec temporady. No i co oni chcą opuścić 6 odcinków 4 temporady, przecież to w ogóle nie ma sensu. Kurczę co oni sobie myślą.
A skąd masz te informacje?
I mam jeszcze jedną prośbę jak będziesz wiedziała coś więcej to napisz ;)