PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=241008}

Rodzina Serrano

Los Serrano
2003 - 2008
8,0 1,7 tys. ocen
8,0 10 1 1749
Rodzina Serrano
powrót do forum serialu Rodzina Serrano

rodzina serrano

ocenił(a) serial na 10

kiedy bedzie wyemitowany ciąg dalszy rodziny serrano a skończylo sie na tym jak quile sie zakochał w tete póście ten ciąg dalszy proszę Łukasz

lukaszzg12

jezeli dobrze slyszalam to 26kwietnia maja puscic dalsze losy rs

ocenił(a) serial na 8
monikarychlik3

Było by super ;)
a gdzie to słyszałaś, to jakieś oficjalne wieści czy tylko plotki?

RiDka

slyszalam to na forum do ktorego trafilam przez pomylke ale coraz czesciej sie slyszy na innych forach o powrocie choc jak wstukuje na google o powrocie rodzinny serano to cisza.mogli by puscic bo watek gille i tette bedzie bardzo ciekawy widzialam wersie na youtubie hm

ocenił(a) serial na 10
monikarychlik3

Miłośnicy Rodziny Serrano mieli nadzieję, że ten hiszpański serial wróci na antenę TV4 po zakończeniu emisji Nie igraj z aniołem. Jednak ostatni odcinek NIZA zostanie wyemitowany 11 marca, a od dnia następnego TV4 jak to TV4 przestawia Zaklętą miłość na 19, a o 18 rozpoczyna emisję serialu przygodowego Na południe liczącego 67 odcinków. Teraz pozostaje czekać na zakończenie emisji Zaklętej miłości. Według moich obliczeń ostatni odcinek tej telenoweli zostanie wyemitowany albo 22 albo 26 kwietnia (przy założenie, że w Wielki Czwartek i Wielki Piątek zostanie już wprowadzona świąteczna ramówka). Co do daty 26 kwietnia to ktoś rzucił taką informację na forum, ale skąd została wzięta tego nikt nie wie.

lukasziwanek1983

to ja rzucilam takie info co do daty 26 kwietnia przeczytalam na innych forach bo ta data coraz czesciej sie pojawia. czyli z dalszymi odcinkami moze byc kiepsko mozliwe ze juz nie nadadza

ocenił(a) serial na 10
monikarychlik3

no wlasnie ja tez czekam na ten serial z nie cierpliwoscia tak samo jak wy wszyscy mam nadzieje ze juz nie dlugo puszcza ten serial bo juz nie moge sie doczekac az zobacze dalsze losy rodziny serrano wy pewnie taz odpowiedzcie na ta wiadomosc oki czekam na wiadomosc od was pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
lukaszzg12

to zaSTANOWCIE SIE W KONCU BO JA CZEKAM NA TEN FILM BO CHCE WIEDZIEC JAKIE BEDA DALSZE LOSY RODZINY SERRANO WIECIE DAJCIE SZCZEGOLOWE INFORMACJE OKI CZEKAM NA WIADOMOSC OD REDAKCJI POZDRO

ocenił(a) serial na 10
lukaszzg12

ALE PRZECIEZ MOGLI JUZ WYEMITOWAC CIAG DALSZY RODZINY SERRANO A NIE POWTARZAJA BIG BRADERA PRZECIEZ TO JUZ BYLO TO POWTORKI NIE PRAWDASZ ??

lukaszzg12

sama czekam z niecierpliwoscia na ten serial bo ciekawia mnie dalsze losy tej rodzinki. co do terminu to sama sie zastanawiam czy to plotka czy prawda

ocenił(a) serial na 8
monikarychlik3

Po 'Sortilegio' (Zaklętej miłości) na pewno nie poleci 'Los Serrano', bo stacja TV4 wyemituje 'Mi Pecado' (Mój grzech) około 15.04, więc mam nadzieję, że poleci 26 kwietnia jak już wcześniej było mówione, tylko zastanawiam się za jaki inny serial?

RiDka

sama juz podejrzewam ze to plotka wyssana z palca o tym ze rodzinka znowu bedzie goscila na ekranie tej bandyckiej stacji. miejmy nadzieje ze sie myle

RiDka

Jak juz nie mogą puścic Rodziny Serrano to zamiast puszczac jakieś głupie
telenowele meksykańskie puścili by jakiś inny fajny serial albo jakiś
program popularnonaukowy oprucz galileo. Od puszczania telenowel to jest
Zone Romantica !!!!!!!

ali33

niestety okazuje sie ze naprawde wiadomosc otym ze maja poscic rodzinke jest nie prawda.tv4 zastepuje glupie seriale jeszcze glupszymi ktore na pewno ogladalnosci im nie zwieksza.ciekawe czy puszcza czy nie

ocenił(a) serial na 10
lukaszzg12

dobrze by bylo zeby poscili rodzine serrano bo ja czekam juz z niecierpliwoscia na dalsze losy tej fajnej rodzinki tak jak i wy pozdrawiam was wszystkich

lukaszzg12

dzieki tez jestem ciekawa na stronie tv4 cisza

ocenił(a) serial na 10
lukaszzg12

Witam Serdecznie ! ;D
Na samym poczatku chce powiedzieć, że moje przypuszczenia na temat życia prywatnego aktorów czyli Natali Sanchez& Victor Elias seirlaowych Guille i Tete. Otóż przez jakiś czas krążyły plotki o tym że w życiu prywatnym prócz gry w serialu również są razem. W hispzańskiej gazecie ,,przyłapano" ich. i jest o tym cały artykuł.

http://images.google.com/imgres?imgurl=http://s1.e-monsite.com/2009/02/13/01/340 990482110055681-1-jpg.jpg&imgrefurl=http://santa-justa-web.e-monsite.com/rubriqu e,la-revelation,216753.html&usg=__uiKyA67_SxJ16_mRKgcblbyhbus=&h=756&w=550&sz=75 &hl=pl&start=28&um=1&itbs=1&tbnid=nCvAasgVeC7teM:&tbnh=142&tbnw=103&prev=/images %3Fq%3DGuille%2Btete%26start%3D20%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26rlz%3D1I7GGLD_pl %26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1

W dodatku na dole podpisano po Hiszpańsku :
,, Obecnie kochanków są dyskretne i nikt nie może powiedzieć, że ta para staje się symbolem Los serrano, ale Santa Justa WWW jest w stanie skontaktować się Natalia, więc staramy się oferować w przyszłości nowych informacji na ten temat. "

Wiem, wiem tłumaczenie jest troche słabe ale cóż..

Dozobaczenia ;D

Justys96

slyszeliscie od poniedzialku 17maja puszczaja rodzinke tylko tu pojawia sie minus puszczaja od poczatku.nie wiadomo po co to robia moze dla odswiezenia troche to co zostalo zapomniane ale i tak cieszmy sie ze wogole powroci do nas

ocenił(a) serial na 8
monikarychlik3

To suuuuuuuper!!!
Mi to nie przeszkadza, z miłą chęcią obejrzę jeszcze raz. Może nasza serialowa rodzinka nazbiera większe grono fanów i z czasem puszczą kolejne odcinki ;)
Kurczę, ale się cieszę ;)))))))

RiDka

też się cieszę i będę oglądać na pewno ;)

lukaszzg12

POLECAM polską stronę o Rodzinie Serrano. Do pobrania odcinki po polsku i wiele innych fajnych rzeczy między innymi muzyka, obsada, wpadki w LS itp... idt... :)
Warto wejść na tą stronkę!

http://www.losserrano.cba.pl
http://skocz.pl/rodzinaserrano

ocenił(a) serial na 10
eiffel69

a czy ktoś wie który to jest ostatni odcinek rodziny serrano?

natalia695

nie rozumiem jak ostatni?odcinkow seri 1 bedzie 13 wiec zaczyna sie niedlugo 2seria.jestem ciekawa czy puszcza tam gdzie skonczyli i znowu beda sie czyms wypierac bo ogladanie po hiszpansku jest wkurzajace i nic z tego nie kumam to taka moja sugestia