PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742393}

Rodzina Warrenów

The Family
2016
7,4 2,4 tys. ocen
7,4 10 1 2436
Rodzina Warrenów
powrót do forum serialu Rodzina Warrenów

Serial został oficjalnie anulowany przez telewizję ABC...

ocenił(a) serial na 6
Tomcio24

Jak ktoś nie wierzy to również znalazłam takową informację na tejże stronie: http://www.radiotimes.com/news/2016-05-13/has-your-favourite-us-show-been-renewe d-or-cancelled.

ocenił(a) serial na 7
Tomcio24

Cóż... od początku uważałam, że ta historia powinna być rozpisana na nie więcej niż jeden sezon. Teraz news sugeruje, że twórcy mieli w planach ciągnąć ją dalej, co oznacza iż najpewniej w ostatnim odcinku nie doczekamy się porządnego zakończenia.

kaka0000

Myślę, że po takim finale drugi sezon nie byłby złym pomysłem.

ocenił(a) serial na 8
MademoiselleCaroline

Też chętnie obejrzałabym kontynuację, ale finał pierwszego sezonu uważam za satysfakcjonujący :-)

Tomcio24

i dobrze juz po 1 odcinku i zwiastunie wiedzialem ze nic dobrego z tego ni ebedize ..

ocenił(a) serial na 8
Mar_28

Istna wyrocznia delficka

Tomcio24

Szczerze mówiąc spodziewałam sie tego. Ostatnio jedyne seriale które nie są kasowane to te które przyciągają przed telewizory nastolatki czyli młodzi atrakcyjni aktorzy, większość bohaterów wciąż jest w liceum, elementy supernaturalne itp.

Tomcio24

Z początku chciałem, aby nie rozwlekli tego serialu na kilka sezonów, żeby po prostu zakończono na 12 odcinkach, spodziewałem się jednak, że jak to przy amerykańskich produkcjach bywa - rozwleką. SPOJLER: Rozciągnęli niestety, na co wskazuje zakończenie, jednakże zapowiadało się to tak ciekawie, że teraz zmieniam zdanie i wolałbym zobaczyć choć jeszcze jeden sezon, ale nie zobaczę. Taka moja mała incepcja :)