Jak ktoś nie wierzy to również znalazłam takową informację na tejże stronie: http://www.radiotimes.com/news/2016-05-13/has-your-favourite-us-show-been-renewe d-or-cancelled.
Cóż... od początku uważałam, że ta historia powinna być rozpisana na nie więcej niż jeden sezon. Teraz news sugeruje, że twórcy mieli w planach ciągnąć ją dalej, co oznacza iż najpewniej w ostatnim odcinku nie doczekamy się porządnego zakończenia.
Też chętnie obejrzałabym kontynuację, ale finał pierwszego sezonu uważam za satysfakcjonujący :-)
Szczerze mówiąc spodziewałam sie tego. Ostatnio jedyne seriale które nie są kasowane to te które przyciągają przed telewizory nastolatki czyli młodzi atrakcyjni aktorzy, większość bohaterów wciąż jest w liceum, elementy supernaturalne itp.
Z początku chciałem, aby nie rozwlekli tego serialu na kilka sezonów, żeby po prostu zakończono na 12 odcinkach, spodziewałem się jednak, że jak to przy amerykańskich produkcjach bywa - rozwleką. SPOJLER: Rozciągnęli niestety, na co wskazuje zakończenie, jednakże zapowiadało się to tak ciekawie, że teraz zmieniam zdanie i wolałbym zobaczyć choć jeszcze jeden sezon, ale nie zobaczę. Taka moja mała incepcja :)