PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=742393}

Rodzina Warrenów

The Family
2016
7,4 2,4 tys. ocen
7,4 10 1 2433
Rodzina Warrenów
powrót do forum serialu Rodzina Warrenów

Czy ktoś wie, na ile odcinków serial jest przewidziany? Trochę się lękam, że na zbyt wiele. Na ten moment (czyli odcinek dziewiąty) uważam, że to jest doskonały czas, ażeby jak najszybciej zamykać wątki. Po moim początkowym podjaraniu uważam, że rzecz się eksploatuje i traci na ciekawości. Od momentu ujawnienia tożsamości Adama główny wątek, jakim jest zamknięcie typa, nie pociągnie zbyt długo serialu.

Moim zdaniem to byłby naprawdę doskonały serial, gdyby przewidzieć go na osiem odcinków. To klamra, która pozostawia niedosyt, a nie zmęczenie.

ocenił(a) serial na 7

Odcinków będzie chyba 12 i uważam, że to powinno wystarczyć na domknięcie wszystkich wątków :) Z jednej strony dobrze, a z drugiej będzie mi żal rozstać się tak szybko z tym serialem ;)

ocenił(a) serial na 7

Odpowiada mi obecne tempo. Fabuła rozwija się powoli, ale nie przynudza. W każdym odcinku serial uchyla kawałek tajemnicy i nowe fakty na temat bohaterów. Miła odskocznia od procedurali. Mam nadzieję, że zakończą historię Warrenów na jednym sezonie, bo jednak nie widzę tutaj materiału na coś dłuższego. 12 odcinków wydaje mi się odpowiednią ilością na zamknięcie wątków w takim niespiesznym serialu.