Rodzina Warrenów

The Family
2016
7,4 2,4 tys. ocen
7,4 10 1 2437
Rodzina Warrenów
powrót do forum serialu Rodzina Warrenów

po niespełna paru odcinak 3 serial zostal oficialnie skasowany..czyli C+ dostal w kolano bo zamowil ten serial ..a juz mialem sie zabierac za ten serial bo trailer mnie zaciekawil ale teraz jak jzu skasowany to szkoda czasu,

ocenił(a) serial na 8
Mar_28

O shit... naprawdę :(? A tak fajnie się zapowiadał. Oglądałam te 2 odcinki z napięciem, kilka razy musiałam cofać, bo każde słowo i każda mina ważna, a tu tak niemiła niespodzianka.
Oby Thirteen nie skasowali tak od razu - podobny klimat się zapowiada.

ocenił(a) serial na 4
dagnerie

Czy ja wiem? Dla mnie gra aktorska jest słaba, a tym bardziej dziwi mnie to po świetnym występie Joan Allen w "The Kiling"... Scenariusz jest na bardzo niskim poziomie, a szkoda bo zapowiadało się ciekawie.

dagnerie

Thirteen to miniserial.

ocenił(a) serial na 8
kosovitz

O, miło wiedzieć :) Dziękuję serdecznie za info.

dagnerie

Proszę ;)

Mar_28

Nie siej zamętu, bo wcale go nie skasowano i figuruje w ramówce ABC jak na razie do 6 odcinka włącznie.

kosovitz

i co myslisz sie uratuje helo nie widze tego i nie wieże wyleci z ramówki..czyli ogolnie serial juz stracony

Mar_28

Może się nie uratuje, ale nie rozumiem, po co wprowadzać ludzi w błąd, że już po nim i to jeszcze w tak złośliwy sposób.

kosovitz

hola hola jjaki zlosliwy sposob nie miałem takie zamiaru normalnie na luzie napisalem wyluzuj troche.

kosovitz

czyli jednak nie skasowany? bo obejrzałam 3 odcinki j jestem ciekawa co dalej

nunax4

Nieskasowany, na razie ABC pozbyło się innej zimowej nowości.
Warto dodać sobie do zakładek tą stronę http://www.spoilertv.com/2015/08/spoilertv-cancellation-predictor-table.html

ocenił(a) serial na 8
kosovitz

Nie mam ciśnienia na kolejny sezon, ale chciałabym, aby historia miała swój koniec, a nie urywała się w środku. Mam nadzieję, że zagadka się wyjaśni.

konkret_filmweb

Z tego, co słyszałam, to (podobno) nie będzie tak, że zostawią nas z jakimś mega cliffhangerem, tylko będzie w miarę satysfakcjonujące zakończenie z furtką na ewentualną kontynuację.

ocenił(a) serial na 8
kosovitz

Trzymam kciuki za takie właśnie rozwiązanie :-)