po niespełna paru odcinak 3 serial zostal oficialnie skasowany..czyli C+ dostal w kolano bo zamowil ten serial ..a juz mialem sie zabierac za ten serial bo trailer mnie zaciekawil ale teraz jak jzu skasowany to szkoda czasu,
O shit... naprawdę :(? A tak fajnie się zapowiadał. Oglądałam te 2 odcinki z napięciem, kilka razy musiałam cofać, bo każde słowo i każda mina ważna, a tu tak niemiła niespodzianka.
Oby Thirteen nie skasowali tak od razu - podobny klimat się zapowiada.
Czy ja wiem? Dla mnie gra aktorska jest słaba, a tym bardziej dziwi mnie to po świetnym występie Joan Allen w "The Kiling"... Scenariusz jest na bardzo niskim poziomie, a szkoda bo zapowiadało się ciekawie.
Nie siej zamętu, bo wcale go nie skasowano i figuruje w ramówce ABC jak na razie do 6 odcinka włącznie.
i co myslisz sie uratuje helo nie widze tego i nie wieże wyleci z ramówki..czyli ogolnie serial juz stracony
Może się nie uratuje, ale nie rozumiem, po co wprowadzać ludzi w błąd, że już po nim i to jeszcze w tak złośliwy sposób.
hola hola jjaki zlosliwy sposob nie miałem takie zamiaru normalnie na luzie napisalem wyluzuj troche.
Nieskasowany, na razie ABC pozbyło się innej zimowej nowości.
Warto dodać sobie do zakładek tą stronę http://www.spoilertv.com/2015/08/spoilertv-cancellation-predictor-table.html
Nie mam ciśnienia na kolejny sezon, ale chciałabym, aby historia miała swój koniec, a nie urywała się w środku. Mam nadzieję, że zagadka się wyjaśni.
Z tego, co słyszałam, to (podobno) nie będzie tak, że zostawią nas z jakimś mega cliffhangerem, tylko będzie w miarę satysfakcjonujące zakończenie z furtką na ewentualną kontynuację.