- Wiedziałam, że Doug ma jakiś plan. Aż trzymałam za niego kciuki czy uda mu się wyjść. Ciągle się zastanawiam co uknuli z Benem - Ben nie powie, że to Doug jest porywaczem bo on powie, że Ben nie jest Adamem, ale czy tylko o to chodzi? I ciekawe co z det. Clemensem.
- Wybory wygrane i Claire dowiedziała się, że to Ben zabił Adama. Z tego co pamiętam w którymś odcinku Doug wszedł do bunkra i Ben stał na środku a za nim była ta dziura w murze, więc o co chodzi?
- Ta reporterka znalazła matkę Bena, może to Doug był tym ''głupim chłopakiem''. Od początku myślę, że Ben może być synem Douga bo są mega podobni, ale to nieprawdopodobne
- W zwiastunie 12 odcinka Ben przyznaje bratu, że jest Adamem
- Mam nadzieję, że jeśli nie będzie 2 sezonu to zamkną całą historię :/
Chciałabym, aby zakończono historię na jednym sezonie. Niestety wydaje mi się to trudne lub niemożliwe. Claire wygrywa wybory i wie o winie Bena, dziennikarka znalazła jego matkę, coraz więcej osób wie kim jest porywacz. Z drugiej strony nadal mamy uwięzionego bezbronnego Clementsa, brak mocnych dowodów i zeznań przeciwko zbrodniarzowi, skomplikowaną sytuację samego Bena. Nie widzę jak można zmieścić finał tych wszystkich wątków w jednym odcinku. Widzę trzy możłiwości: zrobią drugi sezon znacząco przeciągając historię, poupychają wszystko na szybko w jednym epizodzie lub część wątków zostawią bez rozwiązania (otwarte zakończenie?).