PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=132771}
6,2 18 tys. ocen
6,2 10 1 18450
6,6 7 krytyków
Rodzina zastępcza plus
powrót do forum serialu Rodzina zastępcza plus

Uwaga !
Wszyscy Fani i wielbiciele serialu Rodzina Zastępcza.Mam wielką nowinę i jednocześnie propozycję Dla was Wszystkich zastrzegam przy tym ,że będą przy tym obowiązywały pewne zasady i kto będzie je łamał nie będzie brany pod uwagę w moim projekcie.Otóż jak zapewne już wiecie a jeśli nie to się dowiecie teraz od tej niedzieli tj. 2 września 2007r. Będą nowe odcinki Rodziny Zastępczej Plus i wreszcie pojawią się Nowi mali bohaterowie Dorotka (Wiktoria Gąsiewska, super brawa) i Wojtkiem (Michał Włodarczyk) .W związku z tym mam właśnie dla Was tę propozycję ponieważ sama lubię pisać i lubię ten serial a wpadłam na pomysł następujący wszyscy chętni i Ci którzy mają talent do pisania proszeni są o rzeczy następującą ; piszcie własne opowiadania (scenariusze) tych nowych odcinków Rodziny Zastępczej . Warunek jest jeden w Waszych opowiadaniach muszą pojawiać Dorotka i Wojtek ,oraz pozostali bohaterowie Anka Jacek Ciocia Ula Posterunkowy idt. Mogą w w nich pojawiać również Zosia i Romek jak najbardziej czemu nie! Im bardzej się wykażecie inwencją tym lepiej . Opowiadania muszą dotyczyć Rodziny Zastępczej i mogą być dowolnej długość (oczywiście im dłuższe tym bardzej mile widziane ale to w sumie nie ma znaczenia ) To mają być wasze pomysł opowiadania (scenariusze odcinków) .Wyobraźnia dowcip i mile widziane. Propozycje proszę przysyłać na e-meila: tiva@o2.pl
Uwaga jednak ! Jest parę zasad ;
1 Wszystko co nie będzie opowiadaniem o dotyczącym treści zawartej w tym temacie .będzie przez mnie kasowane .Bezwzględnie!!
2. Proszę o zachowanie kultury językowej ,nie używajcie wulgaryzmów i obelżywości bo tego nie będę akceptować.
3 . Czas macie w sumie nie ograniczony termin ostateczny podam kiedy w tym temacie pojawią się jakieś wpisy na razie przysyłajcie je na mojego triva@o2.pl.
Wiek osób nie jest ograniczeniem ja np mam 21 lat jestem dorosłą kobiet a oglądam Rodzinkę od początku . Pozdrawiam Was i Proszę o wpisy w tym temacie.

triva

Ja mam 22 l. i oglądam Rodzinę Zastępczą od 1 odc. a mianowicie od 1999 r. Hmmm... ten twój projekt jest hmmm... dobry tylko kto na to pójdzie. Ja jeszczę pomyślę. Pzdr

patrick_42

No ja uważam że to dobry pomysł. Nawet bardzo dobry "Tornado ". Dlatego właśnie wpadłam na ten pomysł i projekt jest uważam O.K .teraz do rzeczy otóż: Jestem kilkanaście minut po obejrzeniu pierwszego po wakacyjnej przerwie odcinka "Rodziny zastępczej plus". I co? Otóż uważam całkiem, całkiem ...jak na 1 odcinek nowej serii po wakacyjnej przerwie jak na rozpoczęcie nowego sezonu 2007/2008.
Dzieciaki tj . Wiktoria Gąsiewska jako Dorotka i ten Michał Włodarczyk jako Wojtek zagrali jak mi się wydaje całkiem nieźle ,no co prawda wejście mieli słabe no ale nie wymagajmy za dużo to w końcu dopiero sam początek nowego sezonu ,potem było już b.sympatycznie podobał mi się zwłaszcza scena rozmowy Ani i Jacka . Kiedy Anka podpuszczała Jacka tak sprytnie i w końcu zdecydowali ,że dzieciaki zostaną u nich ,a jeszcze lepsze było to co Ania powiedziała Jackowi o Elizie i Filipie "Słuchaj o Oni chyba podjęli te decyzję" przed nami(no bo dzieciaki oczywiście po przemyśleniu zdecydowały tak jak rodzice . No zresztą Tornado jak to oglądałeś to wiesz chodzi i niech ten pierwszy odcinek po wakacjach będzie bazą wyjściową dla Ciebie i innych którzy zdecydują się pisać te swoje (scenariusze). Mam nadzieję TY napiszesz .A wogóle to dzięki za pierwszy koment.Pozdrawiam