Uwaga !
Wszyscy Fani i wielbiciele serialu Rodzina Zastępcza.Mam wielką nowinę i jednocześnie propozycję Dla was Wszystkich zastrzegam przy tym ,że będą przy tym obowiązywały pewne zasady i kto będzie je łamał nie będzie brany pod uwagę w moim projekcie.Otóż jak zapewne już wiecie a jeśli nie to się dowiecie teraz od tej niedzieli tj. 2 września 2007r. Będą nowe odcinki Rodziny Zastępczej Plus i wreszcie pojawią się Nowi mali bohaterowie Dorotka (Wiktoria Gąsiewska, super brawa) i Wojtkiem (Michał Włodarczyk) .W związku z tym mam właśnie dla Was tę propozycję ponieważ sama lubię pisać i lubię ten serial a wpadłam na pomysł następujący wszyscy chętni i Ci którzy mają talent do pisania proszeni są o rzeczy następującą ; piszcie własne opowiadania (scenariusze) tych nowych odcinków Rodziny Zastępczej . Warunek jest jeden w Waszych opowiadaniach muszą pojawiać Dorotka i Wojtek ,oraz pozostali bohaterowie Anka Jacek Ciocia Ula Posterunkowy idt. Mogą w w nich pojawiać również Zosia i Romek jak najbardziej czemu nie! Im bardzej się wykażecie inwencją tym lepiej . Opowiadania muszą dotyczyć Rodziny Zastępczej i mogą być dowolnej długość (oczywiście im dłuższe tym bardzej mile widziane ale to w sumie nie ma znaczenia ) To mają być wasze pomysł opowiadania (scenariusze odcinków) .Wyobraźnia dowcip i mile widziane. Propozycje proszę przysyłać na e-meila: tiva@o2.pl
Uwaga jednak ! Jest parę zasad ;
1 Wszystko co nie będzie opowiadaniem o dotyczącym treści zawartej w tym temacie .będzie przez mnie kasowane .Bezwzględnie!!
2. Proszę o zachowanie kultury językowej ,nie używajcie wulgaryzmów i obelżywości bo tego nie będę akceptować.
3 . Czas macie w sumie nie ograniczony termin ostateczny podam kiedy w tym temacie pojawią się jakieś wpisy na razie przysyłajcie je na mojego triva@o2.pl.
Wiek osób nie jest ograniczeniem ja np mam 21 lat jestem dorosłą kobiet a oglądam Rodzinkę od początku . Pozdrawiam Was i Proszę o wpisy w tym temacie.
Ja mam 22 l. i oglądam Rodzinę Zastępczą od 1 odc. a mianowicie od 1999 r. Hmmm... ten twój projekt jest hmmm... dobry tylko kto na to pójdzie. Ja jeszczę pomyślę. Pzdr
No ja uważam że to dobry pomysł. Nawet bardzo dobry "Tornado ". Dlatego właśnie wpadłam na ten pomysł i projekt jest uważam O.K .teraz do rzeczy otóż: Jestem kilkanaście minut po obejrzeniu pierwszego po wakacyjnej przerwie odcinka "Rodziny zastępczej plus". I co? Otóż uważam całkiem, całkiem ...jak na 1 odcinek nowej serii po wakacyjnej przerwie jak na rozpoczęcie nowego sezonu 2007/2008.
Dzieciaki tj . Wiktoria Gąsiewska jako Dorotka i ten Michał Włodarczyk jako Wojtek zagrali jak mi się wydaje całkiem nieźle ,no co prawda wejście mieli słabe no ale nie wymagajmy za dużo to w końcu dopiero sam początek nowego sezonu ,potem było już b.sympatycznie podobał mi się zwłaszcza scena rozmowy Ani i Jacka . Kiedy Anka podpuszczała Jacka tak sprytnie i w końcu zdecydowali ,że dzieciaki zostaną u nich ,a jeszcze lepsze było to co Ania powiedziała Jackowi o Elizie i Filipie "Słuchaj o Oni chyba podjęli te decyzję" przed nami(no bo dzieciaki oczywiście po przemyśleniu zdecydowały tak jak rodzice . No zresztą Tornado jak to oglądałeś to wiesz chodzi i niech ten pierwszy odcinek po wakacjach będzie bazą wyjściową dla Ciebie i innych którzy zdecydują się pisać te swoje (scenariusze). Mam nadzieję TY napiszesz .A wogóle to dzięki za pierwszy koment.Pozdrawiam