Szkoda, że tak wiele osób krytykuje ten serial zarzucając mu, że bez powodu ma wpisaną kategorię Komedia. Mnie ten serial bardzo śmieszy, a jeżeli któryś odcinek nie jest zabawny, to nadrabia to dobrym scenariuszem i aż z ciekawości chce się zobaczyć całość :) Ostatnio widziałem odcinek Ciężki los ojca (299) i baaardzo mi się podobał, aż sam się dziwię, że jestem już przy tym odcinku, a mimo to wciąż mi się serial podoba, nie wiem jak z tymi nowszymi odcinkami (czy są słabe) ale póki co oglądam RZ+ i chyba podobnie jak z taką Falą zbrodni - brakować mi będzie tego serialu :(
Podobno ostatnio stracił na popularności, bo najnowsze odcinki to nie to samo co te starsze. Bo starsze były rewelacyjne i nie były zbyt "życiowe" jak te najnowsze. Co do starszych odcinków tego serialu (oraz innych z Polsat`u) to można je bez problemu oglądać z ipli (program do ściągnięcia ze strony www), trzeba tylko zarejestrować konto. Najnowszych odcinków co prawda chyba nie ma (choć jest szansa na pojawienie się, gdyż baza jest aktualizowana), ale są wszystkie starsze, jak ktoś chce zobaczyć raz jeszcze (za darmochę oczywiście).