PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=132771}
6,2 18 tys. ocen
6,2 10 1 18449
6,6 7 krytyków
Rodzina zastępcza plus
powrót do forum serialu Rodzina zastępcza plus

Naiwny i głupiutki serialik, denny jak reszta Polskich (niestety dlaczego Polacy muszą robić tak marne seriale) seriali typu M jak Miłość, Same Życie czy Pierwsza Miłość. produkcja dla starszych babć chcących oglądać takie naiwne głupiutkie historyjki. Jedynie Piotr Fronczewski i Gabriela Kownacka ratują ten serial. Joanna Trzepiecińska i Jarosław Boberek są dobrymi aktorami ale jak mogli pokazać swój potencjał skoro grają takich bezmózgów :/

Jack_Napier

ja lubie j.trzepiecinską. ona swietnie gra Alutke. kiedys ją troche inaczej grala, ale pani Joasia jest swietna i zawsze nia bedzie.

paulina__94

Tak ona jest najlepsza polska aktorka ! I ten jej glos!

Jack_Napier

Jezeli Ty uwazasz ze Polskie seriale sa tak marne to jest naprawde smutne. Owszem zgadzam sie z Toba ze niektrore seriale typu "M jak Milosc", czy tez inne telenowele sa glupiutkie, ALE jest wiele naprawde wartosciowych i bardzo dobrych Polskich seriali.
Rodzina Zastepcza nie musi sie przeciez wszystkim podobac, to wiadomo. Ja osobiscie bardzo lubie ten serial, ale jedno malenkie "ale" jest tym iz nie mozna go w nieskonczonosc kontynuowac bo moze sie zamienic w lekka telenowele. Wprowadzanie nowych dzieci do domu Kwiatkowskich nie nalezy do najlepszego pomyslu iz serial ten moze stracic na popularnosci, bo scenarzystom koncza sie pomysly.

użytkownik usunięty
aga_inc

Czy ja wiem...moze po prostu uznali, ze Zosia i Romek sa juz za duzi do tzch rol...Ale 'Rodzine zastepcza' i tak bardzo lubie, a szczegolnie role Alutki w kreacji pani Joasi Trzepiecinskiej:D