PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=132771}
6,2 18 tys. ocen
6,2 10 1 18450
6,6 7 krytyków
Rodzina zastępcza plus
powrót do forum serialu Rodzina zastępcza plus

Do rodziny Kwiatkowskich dołączą Dorotka(Wiktoria Gąsiewska) i Wojtuś(Michał Włodarczyk. Trafią do domu Kwiatkowskich dzięki... przestępstwu. W piwnicy na kradzieży pulpetów małych włamywaczy przyłapie Filip. Filip zaprowadzi ich do swoich rodziców. A ci, kiedy dowiedzą się, że ich mama nie żyje, a tata pije, przygarną ich. Z "Rodziny zastępszej plus" zniknie Zosia i Romek. W życiu prywatnym jadą na studia do Kanady i Szkocji.

fifionek_1991

Też o tym słyszałam. Fajnie, że będą jakieś zmiany, bo troche się roziło ostatnio nudnawo... :)

fifionek_1991

Romek, czyli Aleksander Igntowicz w życiu prywatnym ciągnie na dwóch kierunkach i nie pogodził nauki z pracą. Zaś Zosia - Misheel Jargalsajkhan uczy się do matury i chce zdawać na medycynę. Jeśli się na nią dostanie zrezygnuje z serialu. A jeśli zacznie naukę na innej uczelni może pojawi się parę razy na planie

LillyR_

a keidy beda ci nowi mali akttorzy:)?poniewaz bardzo mi sie podoba ten film i nie przegrapilam ani jednego odcina...
w rodzinie zastepczej plus sie pojawia...
a teraz od poniedzialku do piatku leca stare odcinki jak jeszcze ROMEK FILIP ZOSIA I ELIZA byli mali...gdy tak to ogladam co dzien no to bardzo mi sie podoba ten serial coraz bardziej...moim zdaniem rodzina zastepcza gdy jeszcze nie pokazywano ALUTKI I JEDRULI domu to bylo lepiej fajniej:)

vin_ga

Moja Droga Vin go. Nowi Bohaterowie serialu czyli Dorotka i Wojtuś prawdopodobnie a nawet na pewno pojawią po wakacjach w sezonie 2007/2008. To będzie tak Filip przyłapie maluchy na kradzieży pulpetów z garażu . i zaprowadzi ich do rodziców swoich. Chyba będą to pierwsze oficjalnie adoptowane dzieci Kwiatkowskich . Bo inne miały rodziny a te nie.

vin_ga

Moja Droga Vin go. Nowi Bohaterowie serialu czyli Dorotka i Wojtuś prawdopodobnie a nawet na pewno pojawią po wakacjach w sezonie 2007/2008. To będzie tak Filip przyłapie maluchy na kradzieży pulpetów z garażu . i zaprowadzi ich do rodziców swoich. Chyba będą to pierwsze oficjalnie adoptowane dzieci Kwiatkowskich . Bo inne miały rodziny a te nie.Nowe odcinki już od 2 września w tv Polsat o godz 17 45.