Jakim cudem ta druga seria , która zepsuła cały efekt pierwszej kultowej części jest wyżej od niej i to jeszcze w TOP 100 powinno być odwrotnie RZ na 70 a RZ+ na 160.
Ja kiedyś oglądałem RZ i bardzo mi się podobała fakt byłem młodszy ale i serial był zabawniejszy a teraz zrobiło się z tego totalne gówno i omijam ten serial (RZ+) z daleka....
Eeee no. Ja nadal uwielbiam RZ, aczkolwiek muszę przyznać, że te wcześniejsze odcinki były lepsze. A teraz dzieciaki powyrastały - te nie są już takie fajne. A i te teksty Alutki bardziej mnie powalały. Chociaż czasami jak coś powie, to z fotela spadam. xD Ale to już coraz rzadziej, niestety. :P
kiedyś to był niezły serial, jak te dzieciaki małe były. A teraz to zupełnie nie to samo ;/
Ja z kolei od zawsze lubiłem ten serial, ale punkt wyżej oceniłem wersję z plusem. Wydaję mi się, że jest to efektem większego w porównaniu do pierwszych serii udziału postaci policjanta oraz Alutki, czyli postaci dośc nieżyciowych, których zderzenie z normalnymi ludźmi daje większe pole do popisu dla kolejnych dowcipów. W dodatku ten Jarzębiaczek dziadka Kuby... :)
Poza tym te absolutnie pierwsze odcinki RZ, w których rodzina się dopiero budowała, a Eliza wykazywała paranormalne zdolności, obejrzane po latach raczej mnie nie przekonały tak bardzo.