PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=132771}
6,2 18 tys. ocen
6,2 10 1 18449
6,6 7 krytyków
Rodzina zastępcza plus
powrót do forum serialu Rodzina zastępcza plus

Protest!!!

ocenił(a) serial na 10

Cytuje i dodaje swoje zdanie i całkowicie zgadzam się z tym.

Zdenerwowała mnie ta wiadomość o zdjęciu Rodziny zastępczej z anteny, ale nic nie możemy zrobić niestety tylko pisać by serial powrócił.

I nie porównywajcie Rodziny Zastępczej+ do seriali typu M jak miłość itp!! Rodzina Zastępcza+ jako taki serial rodzinny (niekoniecznie w pełni komedia) mimo ponad 300+ odcinków wypadał zawsze bardzo dobrze wg mnie!

Rodzina Zastępcza+ trzyma poziom więc nie rozumiem dlaczego miałby zniknąć z anteny.

Lubię ten serial, ponieważ jest fajnie rodzinny...
Wszystkie rolę są fajne i mają coś szczególnego w sobie....na pewno z różnych rzeczy można brać przykład...

Zdecydowanie jestem przeciw. Tworzą nowe jakieś badziewie co ich się oglądać nie da, a Rodzina Zastępcza jest bardzo fajna - przekazuje WARTOŚCI SPOŁECZNE. Zresztą wg mnie jest to ostatni normalny serial w TV - który czasem potrafi coś ciekawego nauczyć. Ot - chociażby odcinek - jak ułożyć sztućce na stole. Niby pierdoła - a jednak - nigdzie tego nie uświadczymy w tych nowych serialach, co tak namiętnie teraz tworzą.

Mi również jest przykro, że zdejmują Rodzinę Zastępczą+ z anteny :(

Rodzina Zastępcza+ to jedyny, unikalny serial na polskiej scenie filmowej, który ukazuje REALNE życie. Chwali pozytywny snobizm, przekazuje cenne wartości, ukazuje polskie realia (policjant).
Jest jedynym oglądanym przeze mnie serialem, Proszę, nie likwidujcie go!! Rodzina Zastępcza++ jest jedynym serialem z klasą!!!

Cieszy mnie fakt że można bez problemu oglądać przez platformę ipla - za darmo, w dobrej jakości oraz bez konieczności pobierania na dysk.

Świetny serial nie wyobrażam sobie, aby mógł się skończyć.

Według mnie nawet nowe odcinki były bardzo fajnie i było by na czy rozwinąć dalszą fabułę.

Jeśli ktoś się z tym zgadza to skopiuj to wpisuj się.

ocenił(a) serial na 10
gromnet01

Bardzo pięknie powiedziane, zgadzam się tyle, że zapewne nic nie da się zrobić w sprawie serialu, muszą wystarczać te odcinki, które są teraz emitowane, oraz miłe wspomnienia.