PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=132771}
6,2 18 tys. ocen
6,2 10 1 18441
6,8 5 krytyków
Rodzina zastępcza plus
powrót do forum serialu Rodzina zastępcza plus

uwazam ze ten serial jest robiony juz na sile tak samo jak kiepscy,ale co sie stalo z postacia anki ktora krala gabrysia kownacka?

ocenił(a) serial na 10
sanczopansa

Gabriela Kownacka po ciężkiej chorobie zmarła 30 Listopada 2010

krzysieksuszi

mistrzu to wiem.ale co zrobili z jej postacia?

ocenił(a) serial na 10
sanczopansa

nic nie zrobili był wątek że wyjechała na szkolenie a potem to mówili że Anka ciągle na szkoleniach jest itp. a co do twojej wypowiedzi "uwazam ze ten serial jest robiony juz na sile tak samo jak kiepscy,ale co sie stalo z postacia anki ktora krala gabrysia kownacka?" to ten serial nie jest produkowany od 2009 roku i bardzo szkoda a mówię to ja fan który obejrzałem 99% odcinków serialu.

Marszal_95

ja tez ogladalem,glownie te stare odcinki.ktore moim zdaniem byly swietne tak samo jak jeszcze lepsze (stare)odcinki kiepskich.dobrze ze przestali krecic bo zrobilby sie taki syf jak w kiepskich.

ocenił(a) serial na 10
sanczopansa

dziś leciał ostatni odcinek rodziny zastępczej o 9:45 na polsacie 2 szkoda że tak dziwnie się kończy. :P Posterunkowy awansował na starszego sierżanta Alutka urodziła córkę i koniec. Mam zamiar wybrać się do międzyszyna na frezji i popatrzeć sobie na te budynki realnie akurat mam całkiem nie daleko bo 10km to sobie rowerkiem skocze. Co do serialów masz racje Kiepscy to było coś jak jeszcze była Krystyna Feldman te odcinki miały to coś osobiście uważam że nie ma już tak dobrych seriali jak były na Polsacie najlepsze zawsze dla mnie i tak będą: Rodzina zastępcza, Świat według Kiepskich, Miodowe Lata, obecnie nie ma takich seriali a bardzo żałuję :( bo denne głupie bezmyślnie zrobione seriale jak Linia życia, szpilki na giewoncie czy na szczęście zakończone samo życie to jest śmieć w porównaniu z klasyką Polsatu. Dobra lecę bo o 12:30 kolejny odcinek Rodziny zastępczej na Polsacie 2.

Marszal_95

hehe.a o 13,30 kiepscy:)

ocenił(a) serial na 10
sanczopansa

no a potem o 14 miodowe lata na polsacie lub rodzina zastępcza na polsacie 2 :D a tak poważnie to te nowe seriale polsatu przypominają bardziej klan i mode na sukces niż dobre takie jak były w latach 99'

Marszal_95

no ja nawet tego nie ogladam,jedyne co w miare mi sie podoba to rodzinka.pl z tych 'komediowych' .i usta usta ten serial jest na miare seriali z hbo-naprawde dobra robota.

sanczopansa

a co do mojego harmonogramu to 9.50-dwoch i pol, potem o 10,30 kiepscy(polsat) 10.55 bulionerzy ,11,35 awantura o kase.12,30 comedy central ,13,30 kiepscy (polsat2).14,00 miodowe lata i tak wyglada moj dzien do obiadu.i potem praca:D

ocenił(a) serial na 9
Marszal_95

Byłem na ul.Frezji miesiąc temu.Sam się zastanawiam dlaczego tak późno.Ja mam od domu jakieś 25 km więc wolałem pojechać komunikacją miejską.To bardzo sympatyczne przeżycie gdy się te domy na żywo zobaczy.Dom Kwiatkowskich został już przez kogoś kupiony natomiast na bramie domu Jędrulów było ogłoszenie,że dom jest na sprzedaż.

ocenił(a) serial na 10
Znawca kina

Tak widziałem nawet ogłoszenie w internecie dzisiaj http://www.oferty.net/dom-na-sprzedaz-wawer-warszawa,d4026720 domek 450m z podwórkiem 1 600 000 ,- też z pewnością się wybiorę wybrał bym się dziś ale mam dętkę akurat przebitą w rowerku ;)

ocenił(a) serial na 9
Marszal_95

Tutaj jest forum na ten temat i trochę zdjęć polecam http://www.serialrodzinazastepcza.tnb.pl/forum/viewthread.php?forum_id=2&thread_ id=39