Śmieszy mnie trochę,że ludzie piszą,że Rodzina Zastępcza jest o wiele lepsza [też świetny serial!],a potem krytykują Rodzinkę.pl za brak realizmu ;) Rodzina Zastępcza była bardziej realistyczna? :) Które dzieci są..prawdziwsze? ;) Te wrzeszczące,pyskujące,wyciągające kasę czy te z Rodziny? :)) Pytanie retoryczne ;)
Dla mnie rodzinka.pl przedstawia życie ZDROWEJ I NORMALNEJ polskiej rodziny.I to jest super.Naprawdę,nie przekładajcie wszystkiego na pieniądze,bo źle to o was świadczy.Tę rodzinę od mojej różni tylko to,że nie mieszkam w domu wielorodzinnym i nie robimy zakupów w Almie tylko w Polo Markecie i Lidlu ;) 100 % realizmu!
Młodzi ludzie,uświadomcie to sobie - dzieci to rozgardiasz,wrzask,bałagan,pyskowanie [gdyby wszyscy pyskowali tak jak boscy byłoby naprawdę pięknie],wyciąganie kasy,różnego rodzaju potrzeby w stylu "kup mi nowy telefon" Takie są dzieci,tacy są nastolatkowie - to NORMALNE.
Tak samo jak dobry kontakt z rodzicami,luźne rozmowy.Rodzic powinien być najlepszym przyjacielem dziecka,a nie boską istotą,której trzeba oddawać cześć na każdym kroku i ciągle dziękować,że żyjemy i mamy co jeść ;) Współczuję ludziom,których wychowywali pedanci-cholerycy,ludzie z kompleksami itd.Ale nie miejcie pretensji,że niektórzy są inni i mają trochę inne podejście do wychowania.
A Ci co piszą o "lewackiej propagandzie" - heh.Znam was,aż za dobrze i powiem wam jedno - oby więcej tej propagandy w naszym codziennym życiu,tego sobie i wam życzę ;)
No ba, nie ma to jak słecza logika.
A czy kawałek nagrany rankiem to oldschool względem narywki z wieczora? Bo wiesz, nie jest dostatecznie fresz, niuu i hasztag jolowa l]
Czasami zastanawiam się, czy masz świadomość swojego spier*do*le*nia umysłowego.
polskąwiejską jeszcze rozumiem bo to gnój z mlekiem pod nosem, ale jeśli ty masz tyle lat, ile twierdzisz, że masz, i gadasz że nagrywki z okresu '00 - '03 to stara szkoła bo "każdy ma swój oldschool" to JA PIER*DO*LĘ.
Idąc tą logiką każdy ma "swoją nowożytność", "swoje średniowiecze" itd?
Ehh i znów obrażasz Kamila...
No dla mnie ten okres to oldschool, a dla kogoś innego to będą nagrywki z przełomu 80-90 lat. W czym problem?
W niczym. Masz swoją indolencję i ja nie zamierzam cię z niej leczyć.
I co jest obraźliwego w określeniu polskawiejska? Adekwatne do jego poziomu l]
Ustawi do pionu? Tekstami o tym, jaki jest wrażliwy?
No stary, jak żyję to takiej metody "ustawiania do pionu" jeszcze nie widziałem.
Szkoda że jest UKOŚNA KRATKA nieskuteczna l]
Wracając jednak do meritum to zarówno Plebania i Ranczo to dwa słabe seriale. Szczególnie ten drugi, który robi z nas wieśniaków, alkoholików i katoli..
Jak nie oglądasz, to na ch*j się wypowiadasz.
Ranczo właśnie pokazuje progres, jaki przeszły Wilkowyje od pierwszego sezonu aż do obecnej formy, ale co ty możesz o tym wiedzieć, skoro cały czas jolo, sfagg hasztag?
Kiedyś widziałem urywki tego szajsiku.
Serial dla ludzi słuchających Disco Polo i jarających się Sami Swoi.
:D
Ty sam oceniałeś najwyżej "Czekając na sobotę" więc co się przy*pier*da*lasz do disco polo, hipokryto :D
Pamiętam, że oglądałem go w stanie, który sprawiał że nie mogłem przestać się śmiać :D/D
Widzę, że spędzasz sobotni wieczór z Panem Słownikiem :D
Ja spędzam z green gobilnem, jeśli wiesz co mam na myśli :)
Ty naprawdę jesteś dziwny. Na początku dissujesz by potem jechać z "mordeczko"? Masz ty godność człowieka, słeku?
Na relaxie od razu się pisze lepiej Einshew. Spróbuj raz to od razu spuscisz Dalmatynczyka ze smyczy.