PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113009
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

;)

ocenił(a) serial na 9

Śmieszy mnie trochę,że ludzie piszą,że Rodzina Zastępcza jest o wiele lepsza [też świetny serial!],a potem krytykują Rodzinkę.pl za brak realizmu ;) Rodzina Zastępcza była bardziej realistyczna? :) Które dzieci są..prawdziwsze? ;) Te wrzeszczące,pyskujące,wyciągające kasę czy te z Rodziny? :)) Pytanie retoryczne ;)

Dla mnie rodzinka.pl przedstawia życie ZDROWEJ I NORMALNEJ polskiej rodziny.I to jest super.Naprawdę,nie przekładajcie wszystkiego na pieniądze,bo źle to o was świadczy.Tę rodzinę od mojej różni tylko to,że nie mieszkam w domu wielorodzinnym i nie robimy zakupów w Almie tylko w Polo Markecie i Lidlu ;) 100 % realizmu!

Młodzi ludzie,uświadomcie to sobie - dzieci to rozgardiasz,wrzask,bałagan,pyskowanie [gdyby wszyscy pyskowali tak jak boscy byłoby naprawdę pięknie],wyciąganie kasy,różnego rodzaju potrzeby w stylu "kup mi nowy telefon" Takie są dzieci,tacy są nastolatkowie - to NORMALNE.

Tak samo jak dobry kontakt z rodzicami,luźne rozmowy.Rodzic powinien być najlepszym przyjacielem dziecka,a nie boską istotą,której trzeba oddawać cześć na każdym kroku i ciągle dziękować,że żyjemy i mamy co jeść ;) Współczuję ludziom,których wychowywali pedanci-cholerycy,ludzie z kompleksami itd.Ale nie miejcie pretensji,że niektórzy są inni i mają trochę inne podejście do wychowania.

A Ci co piszą o "lewackiej propagandzie" - heh.Znam was,aż za dobrze i powiem wam jedno - oby więcej tej propagandy w naszym codziennym życiu,tego sobie i wam życzę ;)

mania19

Wiem, że temat został dawno zakończony i pozamiatany, ale zamiast pochwalić "o! dobry cytat, Pieseu!" to dostaję mokrą szmatą po ryju? ;]

Wiejskiej nie ma, ale pamiętaj, że na forum tego serialiku są inne ancymony, które kochają wyłącznie za to, ile keszu ma się w łapie :)

Einshaew

Nie jaram sie byle czym :) I nie interesuje mnie kto lubi kase a kto nie :)

Spoko, nie będę cię już więcej napastować postami.

użytkownik usunięty
Einshaew

Możemy to już zakończyć?
Przepraszam jeszcze raz.

Spoko, przeprosiny przyjęte

użytkownik usunięty
Einshaew

Dziekuje, zegnaj

Wiesz, jaka jest różnica między twoim dziadkiem, a moim?

Taka, że mój ś.p dziadek walczył na II Wojnie Światowej, m.in. z ruskimi po to, bym ja mógł żyć w wolnym kraju. Przez myśl mu nie przeszło, by bratać się z wrogiem bo stawiał honor i cześć rodziny wyżej, niż jakiekolwiek pieniądze.

Twój dziadek natomiast zgodził się wejść w kontakty z PZPRem, byle by mieć z tego hajsiwo (również na "twoją przyszłość") mając w głębokim ch*ju fakt, że przyczynia się do ponad czterdziestoletniej okupacji, przez którą obecnie ten kraj wygląda tak, a nie inaczej, czerwona kur*wo.

ocenił(a) serial na 2

Przepraszam, na który mój post była Twoja odpowiedź, bo mówiąc szczerze pogubiłem się już w tym temacie ?

chemas

To są przeprosiny za teksty o pokoleniu z rocznika 68 :)

ocenił(a) serial na 2
Einshaew

Aaaa, e tam, spoko

michnik6666

widziałem jeden odcinek jak najstarszy zosatl w domu sam i zaczal pic wodke piwa itd a rodzice wyjechali ale wrocili sie po godz bo czegos zapomnieli. totalnie nierealistyczna scena przerysowana i w ogole. zenujace wrecz.

ocenił(a) serial na 4
Freddie

Ten serial to g&^%o jakich mało.Moja zdanie co o tym myślę
http://www.filmweb.pl/serial/Rodzinka.pl-2011-599540/discussion/3+10,2699766

ocenił(a) serial na 4
michnik6666

To ja już wolę pierwszą miłośc

ocenił(a) serial na 5
roman876

Boscy to rodzinka patologiczna, lub co najmniej dysfunkcyjna....Tyle że w markowych ciuchach.

christinearron

Zgadzam się - najdroższe metki i gadżety nie ukryją patoli, jaka panuje w tym domu ;]

Obejrzałem raz fragment, który miał być w swoim założeniu "łohoho, super śmieszny!".

Jeśli chcesz, obejrzyj i podziel się opinią: był?

https://www.youtube.com/watch?v=4Ou4BxnMvB4

ocenił(a) serial na 5
Einshaew

Jak dla mnie scenka mało śmieszna. Oczywiście jak zawsze ktoś musiał dać ciała. Tym razem był to Tomuś, który nawalony, przyszedł do domu z kolegą....pytanie ile lat ma postać Tomka w tym odcinku?

christinearron

Pełnoletni, ale najbardziej powala dialog, jaki toczy się między chłopakami. Z tego, co dałem radę dosłyszeć to Tomek widząc poważną rodzinę z księdzem powiedział "co jest, dziadek umarł? Jak tak, to BIORĘ JEGO SAMOCHÓD" na co Kuba od razu odpalił "DOGADAMY SIĘ" i to spowodowało, że Boska siadła i zaczęła płakać.

Ok, rozumiem, scenarzyści przerobili dialog z oryginalnej serii, cha, cha, hi, hi, "zabawnie wyszło"... o tym, jak to "kochane wnuczki" myślą o dziadku w kategorii wozu, którym jeździ. Pięknie l]

I jak tu po takiej dawce śmiechów i chichów nie kochać rodzinki.pl :)?

ocenił(a) serial na 5
Einshaew

Nie wiem, jak wyglądał ten dialog w oryginalnej wersji. Ale faktycznie w polskiej Tomek i Kuba pokazali dno.

christinearron

Kiedyś wpadł mi w ręce wywiad z odtwórcami rodziców Boskich, w który obydwoje aktorów wyraźnie zaznaczyło, że "Rodzinka.pl" to tylko serial i nie należy traktować pokazywanych w nim treści na poważnie.

Ja to rozumiem w ten sposób, że nawet sami aktorzy wychwytują sztuczność i nierealność fabuły, którą odgrywają i wolą zawczasu umyć ręce od tej sprawy, zanim polecą za nich hejty za deprawację umysłów widzów ;]

ocenił(a) serial na 2
Einshaew

Piłat też kiedyś umywał ręce ;p

chemas

Co za porównanie ;]

ocenił(a) serial na 2
Einshaew

hehe

michnik6666

Według mnie ten serial jest totalnie momentami naiwny i bananowy. A Rodzina Zastępcza była jeszcze w granicach przyzwoitości.

ocenił(a) serial na 9
Micman1995

Sam jesteś bananowy.lepszych seriali o rodzinie w Polszy nie było.Oba oceniam na 9/10.

ocenił(a) serial na 5
michnik6666

Faktycznie lepszego serialu o małżeństwie, któremu się powodzi i ich trzech okropnych, niedorobionych dzieciakach nie było.

ocenił(a) serial na 4
christinearron

Hehe dobre

ocenił(a) serial na 5
roman876

Taka prawda. Jest trochę na prawdę śmiesznych momentów, ale to co te dzieciaki wyczyniają jest dobijające.

ocenił(a) serial na 1
michnik6666

Prawdziwa rodzina to klan Bundych a nie kilku pedałów w rureczkach