PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}

Rodzinka.pl

2011 - 2020
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113027
5,5 15 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl
ocenił(a) serial na 8
askant

Zgadza się, też za nią nie przepadam - taka sztuczna jakaś...

Neils

Od tak małych dzieci nadzwyczajnych umiejętności aktorskich raczej trudno oczekiwać :)

ocenił(a) serial na 8
nietwojasprawa

Wiadomo, ale z drugiej strony po to są castingi by wyłowić coś najlepszego, chyba ;]

ocenił(a) serial na 9
fanpolskichseriali

nie wiem kogo najbardziej nie lubie ale najbardziej uwielbiam kacperka :D

fanpolskichseriali

bachory aż się na litoś zbiera jakich frajerów mają z tych starych , dla nich szczęście dla starych meka ,
robią ich jak chcą , texty , odzywki , ignorowanie , cwaniactow dla surowych starych by nie przeszlo , ale to jest " bezstresowe " wychowanie
i najbardziej mnie wkurza klacz Tomka ( dobrze , że widzowie jej nie lubia i jej nie ma zaczęśto ) , ten bolo ( mega cham o wyglądu żula )
i staruszek - pedofil - irytujący dziad

ocenił(a) serial na 5
fanpolskichseriali

Marysia i Tomek chłopa wygląda jakby był na wiecznym kacu

ocenił(a) serial na 7
fanpolskichseriali

przyjaciółka Natalii

ocenił(a) serial na 9
fanpolskichseriali

Tylko i wyłącznie Kuba głupi gówniarz;D

ocenił(a) serial na 7
fanpolskichseriali

Dziewczyna Tomka...

ocenił(a) serial na 5
mckk

Jego dziewczyny sobie nie przypominam. Ale racja Tomek i Kuba...te postacie są żałosne.

ocenił(a) serial na 6
ocenił(a) serial na 5
fanpolskichseriali

Zdecydowanie Magda, a od 3 sezonu Tomek. Trochę mnie Kacper wkurza ale da się znieść

buisnes

najbardziej mnie wkurza Tomek, zakochany w sobie, nadęty jakiś, najleszy Kacperek gra bardzo naturalnie i ten jego śmiech mnie rozbraja!

ocenił(a) serial na 1
fanpolskichseriali

Kacperek to mały debil, a pozostali są jeszcze gorsi. W ZOO robiliby wstyd zwierzętom.

ocenił(a) serial na 2
fanpolskichseriali

A jest tam NIEirytująca postać? Każda jest żenująca. Kolega Ludwika, Ludwik, Dziecko nr 1,2,3, Kożuchowska, koleżanka Kożuchowskiej.

użytkownik usunięty
fanpolskichseriali

matka natalii

fanpolskichseriali

maryśka, matka natalii i kuba też ma swoje miejsce na podium irytujących postaci, sam serial jest całkiem OK, ale czasem nie mogę uwierzyć, że oni się tam jeszcze nie pozabijali

ocenił(a) serial na 5
fanpolskichseriali

Do najbardziej irytujących postaci muszę dodać dziewczynę Kuby. Koszmarna dziewucha.

ocenił(a) serial na 1
fanpolskichseriali

Hanka bo wjechała w kartony i umarła ale żyje.

ocenił(a) serial na 1
fanpolskichseriali

Wszyscy bohaterowie to osoby wku.......e.

użytkownik usunięty
Marik1234

Pięknie powiedziane.

ocenił(a) serial na 1

Trochę za pięknie.

użytkownik usunięty
Marik1234

Dla mnie w sam raz.

ocenił(a) serial na 8
fanpolskichseriali

Kuba i koleżanka Natalii

fanpolskichseriali

Agata (dziewczyna Kuby)

fanpolskichseriali

Nowe postacie z sezonu 4 i dziewczyna Tomka.

fanpolskichseriali

Tomek bo jest pedałem i bezcześci moje imie

ocenił(a) serial na 6
fanpolskichseriali

rozpieszczony kacperek ;/ matko jak ten dzieciak mnie irytuje po prostu ja nie rozumiem jak niektóre dziewczyny się za nim srają

ocenił(a) serial na 8
oleczka908

Przyjaciółka Natali.. normalna s*ka ..

ocenił(a) serial na 6
Pelastius

też mnie strasznie wnerwia ale ten bachor to -,-

ocenił(a) serial na 1
fanpolskichseriali

Mnie wk****a ten cały Kuba. Ja pier**** - gdybym spotkał gdzieś kiedyś na ulicy takiego gnoja jak on, to jak słowo daję rozwaliłbym mu ryj kamieniem.

ocenił(a) serial na 1
GandalfCzarny666

Mam podobne odczucia. Zwłaszcza gdyby szedł z... AGATĄ!!!!!!!!! SŁODKI JEZU! NIE MOGLI STWORZYĆ CZEGOŚ TAK BEZPŁCIOWEGO, TĘPEGO, NATRĘTNEGO I BEZMYŚLNEGO!!! I wścibskiego...

fanpolskichseriali

Agata ( ta idiotka , dziewczyna Kuby ) i Magda ( dziewczyna Tomka )

ocenił(a) serial na 3
fanpolskichseriali

kuba i kacper. MASAKRA

fanpolskichseriali

Zdecydowanie Agatka, czasem Kuba.

ocenił(a) serial na 3
no_bo_co

a no tak, zapomnialam o agacie. irytacja 100% :| najmniej wkurzajaca jest kozuchowska bo wcale nie wkurza, kocham ją.

ocenił(a) serial na 8
fanpolskichseriali

Zdecydowanie Agata.

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 3
fanpolskichseriali

wszyscy są irytujący i nieprawdziwi, nienaturalmi

ocenił(a) serial na 4
fanpolskichseriali

Chyba wszyscy oprócz Marka (jak dla mnie jedyny prawdziwy polak w serialu) i dziadków.

fanpolskichseriali

Najbardziej mnie drażni dziewczyna tomka i sam tomek, karolak i kozuchowska grają super.

ocenił(a) serial na 1
fanpolskichseriali

Kuba, nie tylko nie umie grać, ale jest strasznie wkurzający zachowaniem.

ocenił(a) serial na 6
fanpolskichseriali

prościej będzie kto mnie nie irytuje.. ich ojciec ludwik. wporządku jest. ma lewackie tekściki, ale cały serial jest dla POwców.

natalia tragedia. te mordy wali, cała warszawka, gdańsk zawalona takim pannami co wydają na sushi 200 zł i swoje dzieci mają głęboko w dupie. + jej koleżanka która się bzyka z każdym. zwykła dziwka. a tam przedstawiona jako wyzwolona bisneswomen. porażka. jeszcze 1 i 2 sezon można obejrzeć, ale dalej..

użytkownik usunięty
matiik3

Jak dla mnirwszystkie dzieciaki i ta Agata.- okropna.

ocenił(a) serial na 5

Tomek "buntownik" buntuję się,że rodzice go wykorzystują każąc mu posprzątać własny pokój :d
Kuba j.w
Kacper uczony przez swoich cudownych braciszków skończy jak oni
Ludwik-miszczunio historyjek "kiedy ja byłem w waszym wieku"
Natalia-wydzierająca się bizneswoman,która naczytała się poradników pt. "jak dobrze wychować dziecko" "bezstresowe wychowanie nadzieja naszych czasów",ale w efekcie (lub dlatego,że ma za dużo pieniędzy) stworzyła rozpuszczonych gnojków
Przyjaciółka Natalia-Jakaś wariatka która nie może znaleźć sobie fagasa

użytkownik usunięty
Kaoshi

Masz rację :P. Ja bym jeszcze dodała Agatę i dziadkow... -,-

ocenił(a) serial na 5

Agata-dziunia środkowego synka. też ma jakieś problemy,uważa,że jest brzydka,ale absolutnie nikt nie może się z nią zgodzić. Wyjątkowo płytka,próżna i wkurzająca istota.

ocenił(a) serial na 5
fanpolskichseriali

Kuba nie głupi jak but a cwaniaczek

fanpolskichseriali

Agata - taki pustak, że masakra. Kuba też mnie denrwuje i chyba gra najgorzej ze wszystkich. Jak ktoś napisał wyżej - kamieniem w łeb komuś takiemu.

fanpolskichseriali

Każdy wg mnie jest w tym sitcomie denerwujący, nie ma żadnej fajnej postaci, no może wujek Marek jeszcze ujdzie z tego szamba...

- Zośka i Agatka - rozkapryszone gówniary z zawyżoną samooceną

- Musiał 'gra' w tym filmie samego siebie - zadufanego w sobie chłopaczka i królewicza któremu służąca (matka) ma wszystko podac i zrobic za niego - założe sie że on taki jest naprawde, wygląda na takiego "co to nie on"...

- DZIADKOWIE - jezu jak oni mnie denerwuja, zwłaszcza ta babka strugająca wielką hrabiankę z tą wiecznie pretensjonalną manierą w głosie, koszmar!