Wiadomo, ale z drugiej strony po to są castingi by wyłowić coś najlepszego, chyba ;]
bachory aż się na litoś zbiera jakich frajerów mają z tych starych , dla nich szczęście dla starych meka ,
robią ich jak chcą , texty , odzywki , ignorowanie , cwaniactow dla surowych starych by nie przeszlo , ale to jest " bezstresowe " wychowanie
i najbardziej mnie wkurza klacz Tomka ( dobrze , że widzowie jej nie lubia i jej nie ma zaczęśto ) , ten bolo ( mega cham o wyglądu żula )
i staruszek - pedofil - irytujący dziad
Jego dziewczyny sobie nie przypominam. Ale racja Tomek i Kuba...te postacie są żałosne.
Zdecydowanie Magda, a od 3 sezonu Tomek. Trochę mnie Kacper wkurza ale da się znieść
najbardziej mnie wkurza Tomek, zakochany w sobie, nadęty jakiś, najleszy Kacperek gra bardzo naturalnie i ten jego śmiech mnie rozbraja!
Kacperek to mały debil, a pozostali są jeszcze gorsi. W ZOO robiliby wstyd zwierzętom.
A jest tam NIEirytująca postać? Każda jest żenująca. Kolega Ludwika, Ludwik, Dziecko nr 1,2,3, Kożuchowska, koleżanka Kożuchowskiej.
maryśka, matka natalii i kuba też ma swoje miejsce na podium irytujących postaci, sam serial jest całkiem OK, ale czasem nie mogę uwierzyć, że oni się tam jeszcze nie pozabijali
Do najbardziej irytujących postaci muszę dodać dziewczynę Kuby. Koszmarna dziewucha.
rozpieszczony kacperek ;/ matko jak ten dzieciak mnie irytuje po prostu ja nie rozumiem jak niektóre dziewczyny się za nim srają
Mnie wk****a ten cały Kuba. Ja pier**** - gdybym spotkał gdzieś kiedyś na ulicy takiego gnoja jak on, to jak słowo daję rozwaliłbym mu ryj kamieniem.
Mam podobne odczucia. Zwłaszcza gdyby szedł z... AGATĄ!!!!!!!!! SŁODKI JEZU! NIE MOGLI STWORZYĆ CZEGOŚ TAK BEZPŁCIOWEGO, TĘPEGO, NATRĘTNEGO I BEZMYŚLNEGO!!! I wścibskiego...
a no tak, zapomnialam o agacie. irytacja 100% :| najmniej wkurzajaca jest kozuchowska bo wcale nie wkurza, kocham ją.
Chyba wszyscy oprócz Marka (jak dla mnie jedyny prawdziwy polak w serialu) i dziadków.
prościej będzie kto mnie nie irytuje.. ich ojciec ludwik. wporządku jest. ma lewackie tekściki, ale cały serial jest dla POwców.
natalia tragedia. te mordy wali, cała warszawka, gdańsk zawalona takim pannami co wydają na sushi 200 zł i swoje dzieci mają głęboko w dupie. + jej koleżanka która się bzyka z każdym. zwykła dziwka. a tam przedstawiona jako wyzwolona bisneswomen. porażka. jeszcze 1 i 2 sezon można obejrzeć, ale dalej..
Tomek "buntownik" buntuję się,że rodzice go wykorzystują każąc mu posprzątać własny pokój :d
Kuba j.w
Kacper uczony przez swoich cudownych braciszków skończy jak oni
Ludwik-miszczunio historyjek "kiedy ja byłem w waszym wieku"
Natalia-wydzierająca się bizneswoman,która naczytała się poradników pt. "jak dobrze wychować dziecko" "bezstresowe wychowanie nadzieja naszych czasów",ale w efekcie (lub dlatego,że ma za dużo pieniędzy) stworzyła rozpuszczonych gnojków
Przyjaciółka Natalia-Jakaś wariatka która nie może znaleźć sobie fagasa
Agata-dziunia środkowego synka. też ma jakieś problemy,uważa,że jest brzydka,ale absolutnie nikt nie może się z nią zgodzić. Wyjątkowo płytka,próżna i wkurzająca istota.
Agata - taki pustak, że masakra. Kuba też mnie denrwuje i chyba gra najgorzej ze wszystkich. Jak ktoś napisał wyżej - kamieniem w łeb komuś takiemu.
Każdy wg mnie jest w tym sitcomie denerwujący, nie ma żadnej fajnej postaci, no może wujek Marek jeszcze ujdzie z tego szamba...
- Zośka i Agatka - rozkapryszone gówniary z zawyżoną samooceną
- Musiał 'gra' w tym filmie samego siebie - zadufanego w sobie chłopaczka i królewicza któremu służąca (matka) ma wszystko podac i zrobic za niego - założe sie że on taki jest naprawde, wygląda na takiego "co to nie on"...
- DZIADKOWIE - jezu jak oni mnie denerwuja, zwłaszcza ta babka strugająca wielką hrabiankę z tą wiecznie pretensjonalną manierą w głosie, koszmar!