Nie ma lepszego serialu ? No,jeżeli chodzi o sztuczność i bezczelne,chamskie reklamowanie przedmiotów wciskając je gdzie się da to masz racje. Nie ma lepszego.
dla mnie najlepszy.Ty możesz się ze mną nie zgadzać każdy lubi inne filmy.A dlaczego uważasz że jest sztuczny? ja nie widzę tu sztuczności.Dla mnie jest super i bardzo zabawny:)pzdr
Sztuczny. I to bardzo. Gra aktorska dramat: państwo Boscy czyli Kożuchowska & Karolak od kilka lat na siłę są wszędzie wciskani mimo, że nie mają za grosz talentu aktorskiego. O ile pani Kożuchowska ma w dorobku parę dobrych filmów z początku kariery jak chociażby genialny Kiler, o tyle pan Karolak to kompletnie beztalencie. ( Smutne jest to, że dobrych młodych polskich aktorów jakoś nie widać). No i ta hamerykańskość i globalizacja. ten serial to typowa komercyjna papka wciskana masom. Na każdym kroku reklama, suche teksty i propagowanie ''modnego'' stylu życia. Jest wiele dobrych seriali komediowych które mogę polecić, w tym kilka polskich , np: Alternatywy 4, Kariera Nikosia Dyzmy.
Chyba nie ma takiego filmu który miałby się podobać wszystkim,zawsze będą ludzie przeciwni jakiemuś serialowi lub innemu filmowi tak już jest i będzie...Jeżeli chodzi o Tomasza Karolaka to zupełnie się nie zgadzamy.Ja osobiście bardzo go lubie, jak mało jakiego aktora, bo większość jest zadufana w sobie,a on taki nie jest.Jest zabawny i ma w sobie nienaciąganą naturalność:)fajny aktor i zapewne fajny człowiek:)))
Mnie ten serial się bardzo podoba,jest zabawny i uważam że Karolak gra dobrze.Ty nie musisz popierać mojego zdania,ja szanuję Twoje więc i Ty uszanuj moje...
Każdy krytykuje ten film a 4.400 osób ogląda ten serial i ocenia go na bardzo dobry,więc czegoś tutaj nie rozumiem.Widocznie nie jest taki zły skoro ludzie go oglądają...
Dla mnie ten jego humor raczej jest suchy i denny.
No raczej się nie dogadamy co do Karolaka :)
Szanuję zdanie innych tylko ciężko mi pojąć jak ten serial ma w tym kraju aż taką popularność, nie rozumiem tego fenomenu.
Z resztą z drugiej strony taka Moda na sukces jest popularna na cały świat, a za przynajmniej niezłą rozrywkę ciężko uznać ten gniot.
W ogóle żyjemy w dziwnym kraju: popularne są seriale takie jak ten, a także taki shit jak dlaczego ja czy ukryta prawda, a genialny breaking bad został anulowany z polsatu po 1 sezonie mimo,że i tak nie leciał w prime time. co z tą Polską :)
To już Twój problem:) Jeżeli ten kraj jest dla Ciebie dziwny to przenieś się do innego :D
No widzisz ''Mode na sukces '' też niektórzy uwielbiają a Ty nie musisz,tak już jest...A te seriale o których piszesz to nie znam:D
Również mam swoje ulubione takie jak ''Życie na fali'' który uważam za genialny.I co mam zadać sobie to same pytanie co Ty? Co Polska taka zła bo inni mają odmienne zdanie niż Ty?a co to w ogóle ma do rzeczy.Każdy z nas jest inny,każdy ma inny charakter,osobowość,swoje wady,zalety i każdy lubi inne filmy ale widocznie dla Ciebie to nie zrozumiałe skoro tak piszesz,najlepiej gdyby każdy lubił te filmy co Ty prawda?Wtedy wszystko było by piękne...
Życie byłoby szare i nudne gdyby każdy był taki sam...
Polska nie jest zła z powodu innego gustu niż mój tylko z powodu uwielbienia do telewizyjnej i kinowej szmiry serwowanej nam przez tzw ''artystów''. Rozumiem , że jeden woli obejrzeć kryminał, jeszcze inny głupkowatą komedię, a trzeci ambitny dramat, ale niech to będą filmy dobre. Im widz bardziej wybredny, tym bardziej twórcy muszą się starać, by mu dogodzić. Jeśli wystarcza nam taka rodzinka.pl , która do tego jest serialem zrobionym na zagranicznej licencji to coś tu nie tak. Wkurza mnie np popularnych oper mydlanych jak klan i inne tego typu gdzie wszystko jest takie same jak w soap operze serwowanej przez sąsiednie stacje, a i tak ludzie to kupują. No, ale masz rację, wszyscy są inni i niestety nie da rady ich zmienić:)
P.S. Polecam Ci się zapoznać z Breaking Bad , serial genialny i myślę by był znany przez Ciebie jeśli by leciał o tej porze co rodzinka
Widzę że nie dojdziemy do porozumienia.Tobie te seriale się nie podobają, inni natomiast oceniają go jako film warty 10 punktów i każdy jest szczęśliwy, mając własny gust.:)
Jeżeli chodzi o ''Breaking Bad'' to właśnie pobierają mi się dwa odcinki,bo bardzo jestem ciekawa czy mi się sposoba,równie dobrze może mi się nie spodobać.
Masz rację, nie dogadamy się w tej sprawie. Ja żadnej soap operze czy polskiemu serialowi komediowemu na zagranicznej licencji nie dałbym więcej niż 6 :)
Co do Breaking Bad to po 2 odcinkach za wiele się o nim nie dowiesz. Ja sam zacząłem się nim jarać w okolicach 5 odcinka kiedy się rozkręcił na dobre. Zobaczymy czy i o ile różni się twoje zdanie na temat tego serialu w porównaniu z ludźmi przyznającymi nagrody dla najlepszego serialu :)
Jest wiele stron gdzie możesz obejrzeć serial w dobrej jakości online i myślę, że nie będziesz mieć problemów ze znalezieniem z lektorem pierwszych 4 sezonów
Oglądanie "Breaking Bad" z lektorem to bluźnierstwo i świętokradztwo, ten serial tylko z oryginalną ścieżką dźwiękową i napisami. Amen.
a dlaczego źle? bo Cię kompletnie nie rozumiem.Każdy ogląda jak chce.Tobie jest wygodniej czytać więc wolisz bez lektora ja natomiast odwrotnie.Takie bzdury wypisujesz że aż nie chce mi się tego czytać...
to obejrzyj rodzine zastepcza pierwsza i druga serie, rodzinka.pl do piet jej nie dorasta.
Porownujac te dwa seriale osobiscie uwazam ze rodzina zastepcza stoi na o wiele wyzszym poziomie, ale co kto woli.
Licz się ze słowami!!!! Jak Ci się nudzi to załóż sobie konto na portalu na Twoim poziomie inteligencji bo tutaj dla takich palantów nie ma miejsca.
Dla takich konformistów też nie ma miejsca. Dla mnie to zwykły żywcem zerżnięty z krajów Zachodu tasiemiec który nie ma jwiele z Polską wspólnego. A ty spójrz uważnie na to jak u nas ludzie żyją a nie na to co podają te mainstreamowe ścierwa.
Ty chyba tylko gościu znasz szarą rzeczywistość w Polsce.Znam osobiście ludzi którzy żyją tak samo jak w serialu,Konformista? idź się leczyć,oglądam takie filmy jakie mi się podobają a nie dlatego że są na topie...śmieszy mnie to co piszesz naprawdę.Nie będę tracić więcej swojego cennego czasu na dyskusję z kimś takim jak Ty.
No bo się nakradli. Nikt uczciwie się nie dorobi(no chyba że ma szczęście i krewnego u władzy). A twierdzenie że to jest najlepszy serial jest głupotą. Znam znacznie śmieszniejsze produkcje.
Parę się znajdzie(w mojej subiektywnej ocenie jest parę sitcomów)
Z zagranicznych: Świat według Bundych, Family Guy, Simpsonowie, American Dad,
Z Polskich: Świat według Kiepskich, Graczykowie, Miodowe Lata, 13 Posterunek, Kapitan Bomba, Pod gradobiciem pytań, Generał Italia, Miś Push-Upek.
To moja subiektywna ocena. Z sitcomów tu są zarówno sitcomy normalne jak i animowane.
Ale brednie.Znam ludzi którzy uczciwie ciężko pracowali aby dorobić się czegoś w życiu,teraz może i są bogaci ale harowali na to żeby teraz mieć wszystko czego chcą.I nie pieprz mi takich bzdur że każdy jest złodziejem i każdy jest nieuczciwy.Doskonale wiem że w dzisiejszym świecie jest pełno przekrętów,kłamstw i żeby dziś dostać pracę trzeba mieć znajomości ale nie możesz mówić że wszyscy są tacy sami.Wiele jest dobrych ludzi.Dla Ciebie serial''Rodzinka.pl'' jest głupotą to tak samo dla mnie Twoje seriale mogą być takie ,lecz ja tego nie napiszę bo wiem że każdy jest inny i każdemu podobają się inne filmy,więc uszanuj moje zdanie bo ja Ci nie wytykam jakie seriale oglądasz i nie krytykuje Twojej oceny.
Inny innym, ale twierdzenie ze ten serial jest najlepszy jest kretynizmem w czystej postaci. To tyle ale wobec tego gniota zdania nie zmieniam.
Trochę zgeneralizowałem wszystkich ale dla mnie większość robi to bo ma znajomości. Nic nie musi znać a 8 tysięcy idzie w łapkę.
Ty chyba masz jakieś problemy życiowe prawda?, jesteś sfrustrowanym , znerwicowanym człowiekiem, który niezwłocznie nadaje się do leczenia. Chłopie (a może jaśnie panie, wolisz??) Kup sobie melisę, relanium, zafunduj sobie pobyt w sanatorium w Ciechocinku, zrób coś z sobą, ze swoim nieciekawym, nudnym życiem,cokolwiek. Skoro mój post na temat filmu wywołuje u ciebie taka agresję.Sam przedstawiasz swój poziom swoimi wypowiedziami....Każdy ma swoje ulubione filmy i żadna osoba nie przekona jej by zmieniła swoje zdanie na ten temat. BEZ ODBIORU!!!!!!!!!!!!!!!!
Oj chyba za ostro pojechałem. Tak czy siak mi się nie podoba. Moim zdaniem jest to nieśmieszny gniot ale ja nie każe ci myśleć dokładnie jak ja.
P:S: Melisa ani pobyt w Ciechocinku mi nie jest potrzebny. Pozdrawiam.
Nie musi Ci się podobać to jest Twoje zdanie ale nie musisz tego wyrażać w ten sposób.Powiedziałeś swoje zdanie i na tym skończ....
Rodzinka.pl ssie(sztuczne, przereklamowane, każda postać jest taka "fajna"). Nie może się nawet równać z Rodziną Zastępczą
Zgadzam się, również jestem fanem RZ ale tam również niektórzy aktorzy grali sztucznie a wszechobecna "rodzinna sielanka" mogła irytować
Ja nie lubię "Rodziny zastępczej'' właśnie tam również niektórzy grają sztucznie.Dużo ludzi czepia się tego Karolaka,dla mnie jest super aktor,bardzo go lubię i jego poczucie humoru,nie mam się czego przyczepić...
Przepraszam jeżeli masz coś do filmu, który oceniłam to może dokładnie opisz co ci się w nim nie podoba,a nie pierdzielisz trzy po trzy. Spuść trochę z tonu koleszko, bo jeszcze zakrztusisz się tą żółcią, której chyba masz w nadmiarze.oceniam filmy jak chce i jak mi się podoba i nie mam zamiaru tłumaczyć się przed kimś takim jak Ty ,dlatego dla mnie właśnie ten temat dobiegł końca.A jeżeli masz problemy to idź do psychologa może ona coś pomoże.
kazdy ma swe zdanie .. jak dla mnie jest bardziej irytujący niż zabawny , chłopcom brak dyscypliny , przez co robią co chcą i mówia co chcą , z kolei rodzice zamiast przyłożyć ( wiem wiem to serial i tam nie wolno ) leniwie tłumaczą , czy krzyczą , obrażając synów
Rodzinka.pl jest pokazaniem każdej NORMALNEJ rodziny, a nie takiej w której rodzeństwo jest dla siebie miłe i uprzejme. Dzieci się kłócą, a rodzice też muszą czasami krzyknąć na niesforne pociechy. A dialogi są po prostu rozbrajające.Swoim humorem podbija serca widzów,No i dzieciaki grają super.Tylko zazdrośnicy wypisują głupoty na temat tego serialu.Nie trzeba mieć sporo kasy żeby tak żyć!!! więcej zrozumienia i szacunku bo niektórzy od razu wyzywają że jak ja mogłam ocenić tak ten film.To tylko i wyłącznie moja sprawa jak oceniam.POLECAM każdemu NORMALNEMU człowiekowi, który ma dystans do siebie i potrafi się pośmiać.
No właśnie zabłysnąłeś swoją ''inteligencją''Gratulacje;]
nie odzywaj się już! Nic sobą nie reprezentujesz.A to co chciałeś właśnie zaprezentowałeś.Twoje życie jest szaro bure i nudne.Wróć do swojego pokoiku i sprawdź w lusterku czy ci nowy pryszcz nie wyskoczył.BEZ ODBIORU