To jest portal żeby wyrażać swoje zdanie nie mam powodu żeby kłamać i wystawiać nieprawdziwe opinię,idź się lecz!każdy ma swoje ulubione filmy i żadna osoba nie przekona jej by zmieniła swoje zdanie na ten temat i skończ już z tymi dziecinnymi wypowiedziami,są po prostu bezsensowne.Nie zamierzam się ustosunkowywać do filmów które oceniasz bo byłoby to jak rozmowa z rozszczekanym kundlem - może i zabawnym ale o bardzo małym rozumku.
A jednak kłamiesz. Widzę, że już nawet tego nie kontrolujesz. Zdanie "żadna osoba nie przekona jej by zmieniła swoje zdanie na ten temat" świadczy o tym jak jesteś samolubna, zamknięta w sobie i dziecinna, jeżeli miażdżące argumenty Cię nie przekonują to pozdro. Jak widzę, że istnieją tacy ludzie jak ty to http://1.bp.blogspot.com/-wbV-lXnDudE/UCPuS0Ho_GI/AAAAAAAAAU8/HLUqFbpg1Cg/s1600/ 1_I_Dont_Want_to_Live_on_This_Planet_Anymore-s500x282-295658-580.jpg
hahah dawno się tak nie śmiałam:)Przeczytaj dwa razy to co napisałam bo chyba nie rozumiesz.Nie mam zamiaru oceniać filmów tak jak Ty i zgadzać się z Twoim zdaniem,każdy lubi inne filmy i już. a co to ma do rzeczy z osobowością....?Co Ty człowieku możesz o mnie wiedzieć jak mnie w ogóle nie znasz.Naprawdę żal mi Cię chłopcze.Nie pisz już nic bo szkoda mi słów na Ciebie,zresztą po co tracić czas na udowadnianie czegokolwiek niemądremu dziecku...
PS.Jeżeli uważasz że otworze ten Twój link to oznacza tylko jedno że jesteś głupi!!!
Jak ja mam z tobą dyskutować jak ty nawet nie czytasz moich postów.
Wiesz chyba co to jest interpretacja, chyba że twój mózg nie ogarnia takich rzeczy. Po twoich komentarzach dobrze wiem jaką jesteś osobą, ale do tego trzeba było użyć mózg czego ty nie masz :) albo nie wiesz jak się go używa
cóż wyraziłem to , co sam sądzę , a humor każdy ma inny , jednym sie owe zachowanie podoba inni raczej cos takiego nie akceptują
i nie widzę tutaj nic co można by zazdrościć . Ciekawe jest to , ze podkreślasz normalny , czyżby w ten sposób chciałbyś coś udowodnić?
Nie...Nic nie chcę udowadniać tym.Coś jeszcze? Następnym razem jak napiszesz to spójrz na login i zdjęcie i napisz poprawnie.pozdrawiam
Jako jedyny cel w życiu postawiliście sobie denerwowanie użytkowników tego forum.Dlatego zignoruję Twoje ostatnie pytanie bo szkoda klawiatury:) MIŁEGO DNIA!!!!
Zgadzam się z tym że to dobry serial, ale nie zgadzam się z ".Nie trzeba mieć sporo kasy żeby tak żyć!!! ".
To wytłumacz może jaśniej dlaczego się z tym nie zgadzasz? Myślisz że tylko żyją tak ludzie którzy mają pieniądze? Błąd
W tym serialu jest pokazane wszystko... świetny partnerski układ i jak dla mnie realistyczny obraz młodego szczęśliwego małżeństwa z 3 dzieciaków. Dla mnie jest tam wszystko co pojawia się w naszych domach na co dzień- miłość do swojego partnera i dzieci ale i frustracja związana z obowiązkami dnia codziennego, szukanie nie zawsze cukierkowej czy pozbawionej manipulacji drogi do jak najlepszego wychowania, tolerancja ale i odwieczny konflikt pokoleń. Rozbrajają szczere teksty i próby rozegrania akcji na swoją korzyść zarówno przez rodziców jak i dzieci. Nie nudzi, trzyma poziom w każdym odcinku. Dom prawdziwy i ciepły. I nie trzeba mieć dużo pieniędzy żeby tak było w domu.Ten serial uczy partnerstwa w rodzinie,poświęcenia dla dzieci,wzajemnego traktowania,wspaniałych relacji.Tego, iż rodzic powinien znać odpowiedź na każde pytanie dziecka oraz umiejętności organizacji wspólnie spędzanego czasu. Nie bez znaczenia jest komizm, który ma ogromny wpływ na atmosferę rodzinną. A słownictwo jest takie, jakiego używa nasza młodzież na co dzień - szczerze mówiąc bardzo delikatne.
Nie znam dużo osób które mają w domu 50 konsol, kupują ciągle nowe deski, no i codziennie ogromne zakupy w Almie.
Co Ty bredzisz? Pokaż mi w którym odcinku ty widziałeś 50konsol! człowieku .Wyolbrzymiasz sobie wszystko....Nie dogadamy się .Więc dalsza dyskusja nie ma sensu.Pozdrawiam
Na tyle odcinków ile oglądałam nie widziałam żeby w każdym odcinku robili ogromne zakupy tak jak Ty to napisałeś,więc nie pieprz mi takich rzeczy,bo zaczynasz bredzić
Żal.....Dzieciaki to są właśnie w tym serialu koszmarne. A najgorszy jest Tomek.
"Ten serial uczy partnerstwa w rodzinie,poświęcenia dla dzieci,wzajemnego traktowania,wspaniałych relacji.Tego,"
Ten fragment twojego posta powinien być pokazywany na wykładach z psychologii i socjologii. Bo to doskonały przykład, jak kultura popularna może przysłonić prawdziwy obraz rzeczywistości ( w tym wypadku tego serialu) i zrobić człowiekowi budyń z mózgu.
o kurde żeś błysnął jak zęby u szczerbatego cygana:D
Nie każdy serial może się wszystkim spodobać, i nie wciskaj tych pierdół co tyle się nad nimi napociłaś/eś.Na temat serialu mamy inne zdanie więc się nie dogadamy więc nie wysilaj się więcej.BEZ ODBIORU!!!!!!!!!!!!!!
"Ten serial uczy partnerstwa w rodzinie,poświęcenia dla dzieci,wzajemnego traktowania,wspaniałych relacji."
To właśnie napisałaś. A nie ma w tym ani odrobiny prawdy! I co dalej uważasz że piszę bzdury ?
Twoim zdaniem nie ja mam inne zdanie na ten temat.A powiedź mi jakie dziś są relacje między dziećmi a rodzicami?.... żadne.Ponieważ rodzice nie umieją rozmawiać ze swoimi dziećmi,nie są tolerancyjni.W tym filmie to jest,a że dzieci są czasami nieznośne to zdarza się wszędzie,ale ważna jest szczera rozmowa i zaufanie.
A gdzie ty masz w tym serialu szczerą rozmowę? Może z młodszymi chłopcami Natalii jakoś to wychodziło ale dalej? Natalia wrzeszczy, jak obłąkana bo w przeciwnym razie jej najstarszy, rozwydrzony syn nawet nie zwróci uwagi na to co ona do niego mówi. Ale sama go tak wychowała....w braku szacunku do matki. I co ma do tego tolerancja?
Człowieku Ty masz jakieś problemy życiowe czy co?!
Właśnie z młodszymi synami ale ta rozmowa jest!!!,a to że serialowa mama krzyczy...bo nie ma dziecka specjalnej troski czyli jedynaka w domu i sztabu babć do pomocy, bo pracuje zawodowo, bo jest zmęczona...Ale oddaje całą uwagę dzieciom kiedy tylko tego potrzebują, zresztą tata też. Dzieciaki fajne, inteligentne, wesołe, pomagają sobie nawzajem, a że się kłócą - jedynak się nie kłóci,bo biedak nie ma z kim.....życiowy serial.W prawdziwym życiu dzieci zachowują się o wiele gorzej, ze już nie wspomnę jak się odzywają do swoich rodziców...No niestety takie jest życie a widać ludzie wolą oglądać sztuczne z bajki zachowania gdzie wszystko jest idealne. Dobrze ze ten serial pokazuje w miarę prawdziwe życie.
To jest serial dla tych którzy mają trochę dystansu do siebie i potrafią się pośmiać,Tobie się nie podoba więc go nie oglądaj i problem z głowy.Trochę luzu w życiu życzę.
"Dzieciaki fajne, inteligentne, wesołe"
Taaa, fajne dzieci które grożą ojcu, że zaczną ćpać jeśli nie kupi im telewizora plazmowego. Czy ty w ogóle myślisz jak piszesz swoje posty?
"W prawdziwym życiu dzieci zachowują się o wiele gorzej, ze już nie wspomnę jak się odzywają do swoich rodziców"
Ehhhh....szanowna koleżanka chyba zapomniała o tym jak do Natalii odnosi się np. Tomek.
"Dobrze ze ten serial pokazuje w miarę prawdziwe życie. "
Zapomniałaś dodać...."w miarę prawdziwe życie nowobogackich i ich rozkapryszonych dzieciaków".
Cóż, mam nadzieję że mózg pewnego dnia z budyniu wróci ci do postaci ciała stałego.
Twoja wypowiedź mną doprawdy wstrząsnęła, aż mi kapcie pospadały z wrażenia;P. Kolejny w tym wątku miszczu dobierania merytorycznych argumentów i prowadzenia sensownej dyskusji:)
Nie rozumiem po co oglądasz ten serial skoro jest Twoim zdaniem taki beznadziejny?Bo chyba oglądasz skoro wiesz co się w nim dzieje...Wybacz, szkoda mi klawiatury na polemikę z Tobą i
nie mam zamiaru tracić swojego cennego czasu na jałowe dyskusje z człowikiem nie w pełni sprawnym i świadomym.
Wow ale żeś odwaliła żenadę. Jak ktoś krytykuje ten serial to według ciebie znaczy, że jest niepełno sprawny i nie świadomy. Nie dość że leming z ciebie, to jeszcze nietolerancyjna jesteś. Po niepełnosprawnych jeździsz bo brak ci argumentów. Na prawde żałosne.
W Twoim przypadku jest to tylko i wyłącznie zazdrość bo pewnie w życiu nic nie osiągnąłeś i teraz siedzisz w domu z nudów, zbijasz bąki w taboret . Żadna osoba by nie marnowała czasu na serial którego nie lubi,dla mnie to dziwne i chore,jak mnie się serial nie podoba to go po prostu nie oglądam.
A co ty dziecinko możesz wiedzieć o moim życiu? Znasz mnie osobiście, że tak się wymądrzasz? Poza tym, obejrzałam tylko kilka odcinków i parę scenek na you tubie więc nie śledzę tego serialu, tak jak ty twierdzisz. A twój, pożal się Boże tekst świadczy o twoim niskim poziomie. Wg ciebie skoro krytykuję ten serial, to znaczy że nic w życiu nie osiągnęłam, zazdroszczę, jestem sfrustrowana bla bla bla....bla. Udowodniłaś tym wpisem, że tak naprawdę jesteś bardzo prymitywną i niedojrzałą osóbką. I gdy brak ci argumentów, zaczynasz obrażać innych ludzi. Wstyd! Naprawdę, ręce opadają.
Chyba trafiłam w dziesiątkę skoro się tak oburzyłaś:) To samo mogę napisać o Twojej inteligencji bo sama piszesz na poziomie gimnazjum.Ja mam swoje argumenty Ty swoje więc po co ta dyskusja? Zaczynasz zbaczać z tematu.Gdybyś była na poziomie serialu to byś zrozumiała,ale chyba Twoje życie jest nudne i szare skoro nie rozumiesz dialogów.Widać że Ci się nudzi dlatego czepiasz się czego popadnie.Znajdź sobie dziewczynko inne zajęcie.BEZ ODBIORU!!!!
Ehh czemu Bóg nie strzela piorunami w takich tłumoków.....To już wie tylko sam stwórca.
Haha, wspanialych relacji? Naprawde? Szczegolnie wtedy gdy rodzice non stop wydzieraja sie na dzieci zamiast normalnie im cos wytlumaczyc, albo jak mamusia pokazuje synkowi srodkowy palec, gdy nie ma wiecej argumentow w rozmowie
Dokładnie, tak samo uważam. Z Natalii i Ludwika to są dupy wołowe a nie rodzice. Daj sobie wejść na głowę i nic specjalnie z tym nie robią.