Nie ma odcinka przy którym bym się nie wkurzał, bo albo pieprzą o tolerancji i seksie, albo chwalą socjalizm i UE, albo promują feminizm i dziewczęcy styl bycia u chłopców. W tym serialu nie ma za grosz realizmu, nie mówiąc już o tandetnej grze aktorskiej. Chciałbym dać 3/10, ale zawyżyłbym średnią, więc daję 1.
:D:D:D
Co ty pier*dolisz dzieciaku:D?? Nie ten czas? Bo co, matura?? A kogo to obchodzi, że masz mautrę? Nie to miejsce? W t f? W dziczy mieszkasz?
Zdasz maturę, dostaniesz się na studia (:D:D:D) a potem pytanie, co pan umie, polskawiejska?
A ty odpowiesz hasztag nic :)
Jakoś nie zwróciłem uwagi, chyba że szaleństwo do któregoś tam roku życia a potem praca to reguła w twojej famili :D
No ba! Zwłaszcza jak mamusia z tatusiem już od lat przygotowują posadkę dla syńcia, który już się "wyszalał" :)?
Ciekawe jak wygląda twój dzień? Wstajesz rano i jęk zawodu
"no nieeee....znów do szkoooły, a potem lecę do klubu podbić kartę (:D) baunsować na ostro przez przepisowe parę godzinn... a potem ustawka z ziomblamy słekamy i jaranie majeranku hasztag, rzycie na krafendzi siooom!!! I tak przez pinć lat i do roboty :/ hasztag ciężkie życie słeka hasztag jolo hajs"
tak samo bogaci? Czy biorą więcej niż 150 zetów na tydzień? Ja pier*dolę, skąd oni mają tyle forsy?! ;D;D;D
Oł shieet maaaaannn! I jak się czujesz jako plebs? Radzisz sobie?
Podaj numer konta to ci przelew zrobię żebyś nie czuł się gorszy!
No to niedługa droga przed tobą ;]
To co napisałeś o związkach uzależnionych od hajsów jest zarazem smutne, żałosne i prorocze, bo skoro dziś dla małolatów jest muzyka propagująca bauns, marki i hajs i, o zgrozo!, polscy "rapierzy" robią to samo, to co ma w głowie mieć dzisiejszy dzieciak, który ma
powiedzmy, 14-18 lat?
I w dodatku ten cały słek jolo hajs pojawił się w idealnym momencie, gdy gospodarka dostaje
zadyszki, a młode pokolenie chce pokazać jakie to nie jest bogate w momencie, w którym ich starzy drżą na myśl o utracie roboty i boją się następnego dnia
hasztag so true
Nawet nie wiesz jak to brzmi, gdy wiem co myślisz o ludziach, którzy mają mniej hajsu od twoich starych
Nigdy nie mów nigdy - ekonomia to harda dzi*wka która się nie pier*doli i twardo egzekwuje warunki - już nie tacy giganci upadli, by kryzs nie mógł zmieść rodziców, którzy rozpieszczają synka hajsem.
:D :D NA BANK! :)
U mnie nie było pojęcia TYGODNIÓWKA czy hajs na bieżące potrzeby :] Jak w '99 (hasztag prehistoria, co nie???:D) wychodził pierwszy Half-Life i podbiłem do starego z hasłem "chcę to!!" to usłyszałem "jakie chcę? jakie chcę?? ZARÓB NA TO"
I wiesz, polskawiejska co musił robić 13 letni Einshaew, by zarobić na wymarzoną grę? Wstawał o szóstej rano, brał zmiotkę i skrobaczkę i szedł skrobać auta na CAŁYM OSIEDLU PRZEZ OKRĄGŁY MIESIĄC >:]
Ręce mi zgrabiały od zimna i popękały jak sku*rwysyn, ale się nie poddałem i wypełniłem warunki umowy - grę mam do dzisiaj, bo przelałem za nią krew (dosłownie!:D)
Zastanawiam się, czy znasz to uczucie - trzymać w łapie hajs, który ZAROBIŁEŚ własnym wysiłkiem, poświęceniem czy chociażby chwilą skupienia, a nie taki, który dostałeś bo zajęczałeś "daaaaaj mnie!" ?
Dzisiaj wszystko jest na sprzedaż - co innego sprzedać, co innego zarobić. Definicja dojrzałości
(jak ja to mądrze powiedziałem!:)
Nie twierdzę, że musisz iść do roboty, chodzi mi tylko o twoje podejście do świata i ludzi.
Masz 19 LAT a nie wiesz, jaka jest średnia płaca w tym kraju.
Ba, nawet jak zgooglujesz to na szybko to podasz mi dane stworzone na podstawie zarobków
kadry menagerskiej i płac prezesów największych spółek notowanych na GPW.
A ile tak naprawdę zarabiają Polacy?
Wiem, to cię ch*uj obchodzi bo jesteś hasztag jolo słekiem i mógłbyś sobie nim spokojnie być, gyby nie twoje pierdo*lenie o tym, że osoby bez hajsów są gorsze, należą do gorszej kasty i że wiązanie się z kimś takim jest poniżej twych standardów.
Sorry, ale takie zachowanie nie pasuje mi do obrazu syneczka, który lofcia swoją mamusię i tatusia, chyba że masz taką patolę w domu że starzy ci wpajali od małego by cisnąć innych za brak floty i patrzeć każdemu w kieszeń?
To niech ci jeszcze powie, ile w Polsce kosztuje czynsz, rata za mieszkanie i miesięczne zakupy PODSTAWOWYCH produktów :D Stracisz niewinność w wieku 19 lat (!!!!!) ale może sobie uświadomisz jak żyją nie-słeki ;]
Aaa młody Green # LOVE
Czasami na melanżu w zwolnionym tempie poleci nasz ziom Granade.
Jakiej beki? Z tego, że dziewięciolatek nuci coś o dzi*wkach i kodeinie, o których się dowiedział z netu? To jest dla ciebie beka?
Rozumiem, że sprawa dla ciebie nie jest istotna, tak? Spoko, tylko żebyś się nie zdziwił, jak w przyszłości twój 9 letni syn powie do twojej żony "dawaj hajs dzi*wko"
Powiem tylko tyle, zastanów się jak ten cały słek wspiera kulturę rap skoro wypuszcza na świat takie przypadki? Dzieciaka rapującego o lexusach, blingach i hajsie?
"Trzeba się wyluzować, nie sądzisz że naszym chłopakom przydałoby się trochę luzu?" ;)
Wiesz co polskawiejska?
Ty chyba nie widzisz przez te swoje zas*rane rajbany, które na nos włożyli ci rodzice co jest problemem w tej sytuacji.
Dzieciak ma 9 lat do ku*rwy twojej nędzy - popie*rdziela do podstawowej i czyta lektury a potem nagrywa o hajsie i o dziwkach? 9latek kur*wa ?!
Myślałem że masz resztki ogarnięcia w swoim słeczym mózgu, ale jeśli ty ze swoimi ziomkami czillujecie się przy nawijce dzieciaka młodszego od was o dekadę i prezentującego taką degenerację to kur*wa gratuluję gustu.
Ocena 1 to i tak za dużo jak na lewacką propagandę opłacaną przez Tuska i jego bandę nieudaczników z pieniędzy POdatników.