Zaczyna mi już brakować cierpliwości kiedy widzę forum zawalone komentarzami w stylu "jaki to ten serial jest nierealistyczny"... Ludzie, to ma być serial komediowy! Czy normalne życie jest aż tak zabawne, żeby kręcić o nim komedie? Włączcie sobie "Trudne sprawy" jeśli tak bardzo ciągnie was do realizmu, a "Rodzinkę.pl" zostawcie ludziom, którzy mają dystans do tego, co widzą na ekranie i nie wymagają, by wszystko w 100% zgadzało się z rzeczywistością.
Zgadzam się z Tobą kolego w 100%, nie ma sensu się wdawać w dyskusje :) Zresztą to samo napisałem. Pytanie do tych którym się nie podoba serial, po co oglądacie skoro wam nie podchodzi? Dlaczego ja, trudne sprawy, pamiętniki z wakacji to jest wasz repertuar.
Nie ma sensu wdawać się w dyskusje, bo tutaj nie ma z kim. Jak widzisz wyżej, zamiast normalnego dialogu jakieś bezsensowne rzucanie się, bo ktoś ośmielił się mieć inne zdanie... Porażka
O kurde pisałem jako czwarty a teraz scrollem muszę przewijać by ogarnąć
--Aleś rozpętał - trzeba się chyba zaszczepić bo to jakaś zaraza ot epidemia świńskiej grypy na filmwebie
Wszyscy rzygają i sra.... na ekran a myślałem że toaleta jest od tego --Sezon na Egipt rozpoczęty ... .. . Jak biuro zbankrutuje to może połowa nie wróci ;-)