PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39693}

Roswell: W kręgu tajemnic

Roswell
1999 - 2002
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 30638
6,3 3 krytyków
Roswell: W kręgu tajemnic
powrót do forum serialu Roswell: W kręgu tajemnic

Czy będzie ?

ocenił(a) serial na 10

Czy w filmie będzie pokazane jak Liz i Max że tak sie wyrażę współżyją ;p Trochę głupie ale wczoraj obejrzałam dzisiejszy odcinek i jakoś tak mi się to nasunęło jak tak to w jakim sezonie/sezonach i w jakim/jakich odcinku/odcinkach

lady_girl

Nie jestem pewna ale oni tego nie zrobią( na pewno nie pokazali tego ze on i Liz sie kochali). Bedą sie tylko całować, po historii z Tess dopiero chyba zrobią to po ślubie( wezmą ślub w ostatnim odcinku 3 sezonu) i nie pokażą ich razem w jednoznacznej sytuacji.Tak mi sie zdaje.

ocenił(a) serial na 10
_KinGa_

Bo dzisiaj jest taki odcinek własnie, że oboje chca ale zawsze ktos im przeszkadza ;p Jak znam zycie to jak Max zrobi to z Tess to bedzie pokazane ;p

lady_girl

Nom. Będą chcieli to zrobić ale im chyba Maria przeszkodzi. A z Tess to sie prześpi w 2 sezonie no i zajdzie w ciąże( chyba w 18odc. 2 sezonu ,,Jest zbyt późno i jest naprawdę źle'' / ,It's To Late, And It's Too Bad'', bo w następnym Tess powie Maxowi ,że jest w ciąży i musi odlecieć na ich planetę bo dziecko nie toleruje ziemskiej atmosfery. A w 3 sezonie okaże sie ,że ona nagięła umysł Maxowi aby tak myślał).

ocenił(a) serial na 10
_KinGa_

no to o Tess z tym dzieckiem i to jak ona namota to wiem ;p Ale dzisiejszy odcinek jest chyba najfajniejszy ze wszystkich do tej pory jeszcze fajny był "Radka w ciemno" ze dwa dni temu to było ;p

ocenił(a) serial na 10
lady_girl

Fajny odcinek, ale ja najbardziej lubię odcinek 15 pierwszego sezonu, ten w którym Michael zostaje upełnoletniony. Jest strasznie wzruszający. I ta scena kiedy Michael przychodzi do Marii i płacze... Najpiękniejsza scena w całym serialu.

lady_girl

Mógłby mi ktoś powiedziec jak sie skończył odcinek , w którym Liz zgubiła swój dziennik. Czy ktos go ukradł??

ocenił(a) serial na 10
_KinGa_

Okazało się, że zabrał go Michael. Pewnego dnia widział jak Liz cos w nim zapisuje i chciał wiedzieć co. Chciał sprawdzić czy ich nie wyda. Na końcu oddał jej dziennik.

monika_2601

A on przeczytał cos z tego dziennika?? Czy to co przeczytał wpłyneło jakoś na to jak bedzię postrzegać Liz pod róznymi względami( jeśli przeczyta)???

ocenił(a) serial na 10
_KinGa_

No oczywiści, że przeczytał, po to go wziął ;) Czy wpłynęło? Bo ja wiem. Powiedział, że miło wiedzieć, że mają tu choć jednego przyjaciela i że dała mu kolejny powód aby zazdrościć Maksowi. Powiedział, że nawet gdyby dziennik wpadł w niepowołane ręce to i tak ten ktoś nie dowiedziałby się o nich tylko o niej, o tym jaka ona jest. Także chyba mozna powiedzieć, że był miło zaskoczony.

ocenił(a) serial na 10
_KinGa_

przeczyta i powie Liz "Dziękuje ze dalas mi kolejny powod zeby zazdroscic maxowi" Czy cos w tym stylu :)