Siemka wam.Mam pytanie:czy nie wkurza was to,ze te najlepsze seriale,ktore wolelibyśmy oglądać cały czas kończą sie tak szybko? Mnieto denerwuje...Bardzo lubie ten serial jak większość z nas... Czy wy uważacie tak samo??? Jak ja?:( Piszcie...
Przynajmniej Roswell wyemitowali do końca. Serial mi się podobał i było by fajnie jakby jeszcze coś ciekawego się działo ale mam tą satysfakcję, że obejrzałam do końca. Nie tak jak w przypadku seriali np. "Buffy - postrach wampirów", "Anioł ciemności" albo "Dark angel". Emitują po sezonie, potem przerwa, powtórka itd. Z jednej strony dobrze bo można sobie jeszcze raz obejrzeć. Niestety o kolejnych sezonach można sobie tylko poczytać.
no szkoda, że Roswell już się skończyło, ale w końcu pozostają jeszcze odcinki IV serii w necie...
Szkoda że już nie puszczają dalszych odcinków Roswell, ale mam nadzieje ze sie doczekam nowej serii ktura juz jest ale jeszcze do nas nie doszła, pozdrawiam
jakiej IV serii????????? pierwsze slysze........ uwielbiam roswell....ogladalam go jako 15letnia szczeniara;) i sentyment nadal pozostal. powiedz mi gdzie dokladniej znajde IV sezon?????!!!!:) zalezaloby mi. pozdrawiam i dzieki z gory
madzia