PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39693}

Roswell: W kręgu tajemnic

Roswell
1999 - 2002
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 30638
6,3 3 krytyków
Roswell: W kręgu tajemnic
powrót do forum serialu Roswell: W kręgu tajemnic

Maria&Micchael

ocenił(a) serial na 10

Od którego momentu serialu Maria i Michael będą razem? Oglądam ten serial pierwszy raz i strasznie mnie ciekawi co będzie między tym dwojgiem.

ocenił(a) serial na 7
monika_2601

Tak wlasciwie to zacznie sie "cos" miedzy nimi od kiedy Michael porwie samochod Marie z nia w środku :P bardzo ciekawy odcinek :)

ocenił(a) serial na 10
Alicja_kosmitka

jeden z najlepszych momentów serialu, kiedy siedzą w samochodzie i nagle pojawia się "kosmita" ;)

ocenił(a) serial na 10
zadziorek

A który to sezon? I który odcinek tak orientacyjnie?

ocenił(a) serial na 9
monika_2601

obecnie emitowany jest sezon 1, w piątek był 3 odcinek

ocenił(a) serial na 10
krzysiek_34_21

Tak, to wiem. Chodzi mi o to, w którym odcinku którego sezonu zacznie się coś pomiędzy Michaelem i Marią?

ocenił(a) serial na 9
monika_2601

ciężko mi powiedzieś bo dawno nie oglądałem tego serialu ale mam namiary na niego i jak się czegoś dowiem dam znać

ocenił(a) serial na 9
monika_2601

żdaje mi się że w pierwszym sezonie w odcinku 6 jak kradnie niej samochód z nią w środku

ocenił(a) serial na 10
krzysiek_34_21

Dzięki :)

ocenił(a) serial na 7
monika_2601

To napewno pierwszy sezon, za jakis 3 moze 4 odcinki :) swietna z nich para bedzie napewno nie nudna ;) dawno temu ogladalam serial :P

ocenił(a) serial na 10
Alicja_kosmitka

Czyli jak rozumiem oni będą juz ze soba do końca serialu?

ocenił(a) serial na 9
monika_2601

Monika jak masz założonego chomika to możesz to sprawdzić na http://chomikuj.pl/sloncet/Seriale/Roswell

ocenił(a) serial na 10
krzysiek_34_21

Ale przecież tam nie ma żadnych opisów. No nie katuj mnie mnie już tą niepewnością tylko powiedz :)

ocenił(a) serial na 10
monika_2601

No więc?

ocenił(a) serial na 9
monika_2601

Monika jeśli nadal szukasz opisów poszczegulnych odcinków to sprawdz http://mgroswell.w.interia.pl/ tam są wszystkie odcinki

ocenił(a) serial na 7
monika_2601

Hmm jakby Ci to najogolniej powiedziec (SPOILER), to tak ale nie dokońca przez caly czas beda razem, w ich zwiazku z tego co pamietam bedzie sie bardzo duzo dzialo, beda rozstania i powroty, ale to dla niej Michael zostanie na Ziemi, to bedzie bardzo dziwny ale i czasami romantyczny zwiazek ;)

ocenił(a) serial na 10
Alicja_kosmitka

Alicjo dziękuję Ci najmocniej. W końcu doczekałam się konkretnej odpowiedzi ;)

ocenił(a) serial na 7
monika_2601

Zdaje sie ze w srode Michael porwie samochod Marie ;) bardzo fajny odcinek :) milo sobie przypomniec ten serial po takiej przerwie heh
pzdr

ocenił(a) serial na 10
Alicja_kosmitka

Tak, odcinek swietny. Słuchajcie a co bedzie z tym dzieckiem Isabel i Michaela? Czy ono w ogole będzie? O co z tym chodzi?

ocenił(a) serial na 7
monika_2601

Nie pameitam zadnego dziecka Izabel i Michaela, z tego co pamietm to Tess i MAx beda mieli dziecko :)

ocenił(a) serial na 10
monika_2601

1 aeria - odcinek 7
To był ten motyw kiedy Michael ją potrwał by dostać sie do miasteczka
Marathon

użytkownik usunięty
Coyotman

ich wątek miłosny jest po prostu najlepszy jak tylko ich widzę to uśmiecham. :)

nie będzie żadnego dziecka. to tylko sny z przeszłości :)

ocenił(a) serial na 10
aieczka

O tak, najlepsza para :) Liz i Max są zbyt idealni a oni są razem swietni.