PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39693}

Roswell: W kręgu tajemnic

Roswell
1999 - 2002
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 30646
6,3 3 krytyków
Roswell: W kręgu tajemnic
powrót do forum serialu Roswell: W kręgu tajemnic

Piosenka!

ocenił(a) serial na 10

Bardzo bym chciała prosić o pomoc. Od pół roku próbuję znaleźc piosenke z 12 odcinka 3 serii ale nie mogę. śpiewa ją filmowa Maria DeLuca i Jim Valenti. Pomóżcie;)

ocenił(a) serial na 10
claudia_11

która to minuta ??????????????????????????????/

ocenił(a) serial na 8
MaX_33

w pierwszej minucie to jest,na samym początku,zespół Valentiego występuje w jakimś barze a Mariia z nimi śpiewa,dosyć znana piosenka,też mi się podoba,więc jak ktoś wie to niech napisze co to.

ja mam natomiast inny problem z piosenkami,mam nagrane pare odcinków z polsatu,gdy leciało poprzednio,a teraz dostałam na divixe cały serial,ale nie wiem skąd nagrywany bo nie ma żadnych znaczków,no i piosenki w obu wersjach się różnią,np.z polsatu w odcinku gdzie zginą Alex Liz układa w Crashdawn zdjącia i są wspomnienia z Alexem,leci wtedy "She cries your name"-Beth Orton,a w ostatnim odcinku II sezonu kiedy Max zrzuca ciężarówkę do wąwozu jest "Trouble"-Coldplay, natomiast w wersji na divixie są inne piosenki. nie wiem czy jeszcze w jakiś innych miejscach się różnią,to były moje ulubione więc zauważyłam zmianę,
czy ktoś też zauważył coś podobnego?

ocenił(a) serial na 10
fenix

Wydania oryginalne angielskie na płytach różnią się piosenkami niż wydanie polskie które leci w TV...można znaleźć kilka różnić:)

Pozdrawiam