PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39693}

Roswell: W kręgu tajemnic

Roswell
1999 - 2002
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 30638
6,3 3 krytyków
Roswell: W kręgu tajemnic
powrót do forum serialu Roswell: W kręgu tajemnic

Prywatnie ???????

ocenił(a) serial na 10

Hej mam takie pytanie czy jak kręcono Roswell czy tam po nakręceniu prywatnie Jason Behr(Max) i Shiri (Liz)spotykali się czy tam byli parą ?

lady_girl

Tez bardzo chcialabym to wiedziec.

Ale czytalam ze chodzil z ta co gra Isabell podczas krecenia 3 sezonu i byli nawet zareczeni..

ocenił(a) serial na 10
lady_girl

No właśnie też czytałam że z ta Katherine Heigl chodził ale zerwali ale ciekawe czy z ta Shiri był... hmm....

lady_girl

Wydaje mi sie ze jednak nie byli razem. Szukalam na necie jakis informacji ale nic nie znalazlam.. Szkoda bo wg mnie pasuja do siebie :)

ocenił(a) serial na 10
paulla4

pasują pasują właśnie dlatego dodałam ten temat :) Ale to nie "Zmierzch" że główni bohaterowie muszą byc razem ;p

lady_girl

Jason nigdy nie chodził z shiri ale za to byli bardzo dobrymi przyjaciółmi.
A gdy kręcili 1 sezon to jason chodził z alyssą milano z czarodziejek a potem zerwał i zaczął z katherine,natomiast shiri miała spięcie z majandrą o brendana.

ocenił(a) serial na 10
martin8

trochę szkoda bo do siebie by pasowali ;p Ale to że pokłóciła się z majandra o fehra to nie wiedziałam :) Ale on i tak chyba był przez 2 sezony z majandrą :D

ocenił(a) serial na 10
lady_girl

No kto by nie chciał takiego Brandona? ;p Ale myślę, że dobrze się stało bo jakoś nie pasuje mi on do shiri.

lady_girl

A czy shiri i majandra sa aktualnie przyjaciolkami albo czy w ogole byly ? ;p

paulla4

on chodzil z ta majandra wlasnie widzialam rozne foty na necie.

ocenił(a) serial na 10
paulla4

A mnie to bardziej interesuje dlaczego Majandra i Brendan się rozstali? Ktoś wie?

ocenił(a) serial na 10
monika_2601

Ok skoro już mówimy o prywatnym życiu aktorów to czy ktoś może wie, jacy oni są w prawdziwym życiu? Ktoś coś czytał czy coś? Trudno nalaźć jakieś konkretne informcje o tych osobach. Piszcie jeśli coś wiecie.

ocenił(a) serial na 10
monika_2601

http://mgroswell.w.interia.pl/ tutaj sa rozne informacje o aktorach :)

ocenił(a) serial na 10
lady_girl

Wracając do pytania Pauli4, to z tego co piszą na stronie podanej przez Lady_girl można wywnioskować, że Majandra i Shiri były/są przyjaciólkami. Choć szczerze mówiąc jeśli to prawda, że miały scesje o Brendana, to trudno mi sobie wyobrazić tę przyjaźń. Nie uważacie, że to mało możliwe?

monika_2601

Nie wiem xD
Szczerze to zycie uczuciowe gwiazd jest takie dziwne. Takie nie prawdziwe :P Sa razem potem nie, pozniej znowu razem itd :P