Hej mam takie pytanie czy jak kręcono Roswell czy tam po nakręceniu prywatnie Jason Behr(Max) i Shiri (Liz)spotykali się czy tam byli parą ?
Tez bardzo chcialabym to wiedziec.
Ale czytalam ze chodzil z ta co gra Isabell podczas krecenia 3 sezonu i byli nawet zareczeni..
No właśnie też czytałam że z ta Katherine Heigl chodził ale zerwali ale ciekawe czy z ta Shiri był... hmm....
Wydaje mi sie ze jednak nie byli razem. Szukalam na necie jakis informacji ale nic nie znalazlam.. Szkoda bo wg mnie pasuja do siebie :)
pasują pasują właśnie dlatego dodałam ten temat :) Ale to nie "Zmierzch" że główni bohaterowie muszą byc razem ;p
Jason nigdy nie chodził z shiri ale za to byli bardzo dobrymi przyjaciółmi.
A gdy kręcili 1 sezon to jason chodził z alyssą milano z czarodziejek a potem zerwał i zaczął z katherine,natomiast shiri miała spięcie z majandrą o brendana.
trochę szkoda bo do siebie by pasowali ;p Ale to że pokłóciła się z majandra o fehra to nie wiedziałam :) Ale on i tak chyba był przez 2 sezony z majandrą :D
No kto by nie chciał takiego Brandona? ;p Ale myślę, że dobrze się stało bo jakoś nie pasuje mi on do shiri.
A mnie to bardziej interesuje dlaczego Majandra i Brendan się rozstali? Ktoś wie?
Ok skoro już mówimy o prywatnym życiu aktorów to czy ktoś może wie, jacy oni są w prawdziwym życiu? Ktoś coś czytał czy coś? Trudno nalaźć jakieś konkretne informcje o tych osobach. Piszcie jeśli coś wiecie.
Wracając do pytania Pauli4, to z tego co piszą na stronie podanej przez Lady_girl można wywnioskować, że Majandra i Shiri były/są przyjaciólkami. Choć szczerze mówiąc jeśli to prawda, że miały scesje o Brendana, to trudno mi sobie wyobrazić tę przyjaźń. Nie uważacie, że to mało możliwe?