Rozdzielenie

Severance
2022 -
8,2 54 tys. ocen
8,2 10 1 54263
8,3 42 krytyków
Rozdzielenie
powrót do forum serialu Rozdzielenie

Ale nudy zzzzz

ocenił(a) serial na 3

Można włączyć jako dobranockę ulula do snu aż miło. Ktoś tu pisał, że to serial dla osób, które nigdy nie pracowały w korpo i nie przeżyły tego, co dzieje się w serialu. Moim zdaniem to właśnie serial dla osób, które pracują w korpo i mogą się utożsamiać z wątkami z serialu. Ja dotrwałem do trzeciego odcinka i nie mam ochoty tego dalej oglądać. Odcinki są po prostu nudne i rozwleczone. No ale... Ja nie pracuje i nigdy nie pracowałem w korpo, więc daleko mi do tej głębi z serialu chociaż po takiej ocenie spodziewałem się arcydzieła a trafiłem na jakiś serial dla Warszawiaków z Majkrosoftu, którym nie podoba się ich praca. Jak będę miał ochotę na drzemkę, to włączę 4 odcinek. Jak lubisz oglądać gościa, który przez 15 minut idzie pustym korytarzem no to serial dla Ciebie.

ocenił(a) serial na 9
BlooodSugar

To cię oszukali, a ty łyknąłeś, zamiast sobie wypracować własne i rzetelne zdanie. Generalnie to płytka recenzja, ale niewiele oczekiwałem na tym portalu od osób, o równie płytkiej strukturze fałd na mózgu.

ocenił(a) serial na 3
Virsitaris

Opisałeś siebie? Napisałem, że oglądałem. Opinie czytałem po obejrzeniu. Najwyraźniej procesor pod kopułą Ci się spalił widząc, że ktoś może mieć zdanie inne, niż Ty.

ocenił(a) serial na 9
BlooodSugar

Dobrowolnie powieliłeś czyjeś wynurzenia, że serial i wydarzenia w nim przedstawione w jakikolwiek sposób nawiązują do pracy w korporacji. Przecież to jest tak trywialne określenie, że tylko osoba bez umiejętności i pojęcia mogła świadomie przekleić taką bzdurę po obejrzeniu serialu, a na końcu jeszcze odnieść się do tego w taki sposób, jakoby było to fundamentem braku zrozumienia elementarnych koncepcji tego serialu. Ja mam głęboko w dupie twoje zdanie i interpretacje tego co widzą twoje gały na ekranie, ale ciężko przejść obojętnie obok takiego okazu prostoty, niewiele różniącej się od wygładzonej linii na kardiomonitorze.

ocenił(a) serial na 3
Virsitaris

No to masz w dupie czy nie masz, skoro ciężko przejść obojętnie? Czy to jest ten moment, w którym się zesrałeś? Przeczytaj, jeszcze raz moja opinię bo widać, że przetwarzanie informacji u Ciebie jest na poziomie złotej rybki.

ocenił(a) serial na 7
BlooodSugar

No to obejrzyj jeszcze kolejny odcinek,bo im dalej tym robi sie ciekawiej a juz final to łał..

ocenił(a) serial na 3
aronn

Ile można marnować czasu na ten wysryw. 3 godziny mi wystarcza. Dzięki.

ocenił(a) serial na 7
BlooodSugar

Dla.niedzoelnego widza to moze byc wysryw,tak wracaj do prostrzej rozrywki.Ps.Patrzac na twoje oceny to ty jakis troll :D

ocenił(a) serial na 3
aronn

A Ty wracaj do szkoły podstawowej. Telewizor nie wychodzi Ci na dobre.