PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=878161}

Rozdzielenie

Severance
2022 -
8,3 50 tys. ocen
8,3 10 1 49804
8,3 49 krytyków
Rozdzielenie
powrót do forum serialu Rozdzielenie

Ale nudy zzzzz

ocenił(a) serial na 3

Można włączyć jako dobranockę ulula do snu aż miło. Ktoś tu pisał, że to serial dla osób, które nigdy nie pracowały w korpo i nie przeżyły tego, co dzieje się w serialu. Moim zdaniem to właśnie serial dla osób, które pracują w korpo i mogą się utożsamiać z wątkami z serialu. Ja dotrwałem do trzeciego odcinka i nie mam ochoty tego dalej oglądać. Odcinki są po prostu nudne i rozwleczone. No ale... Ja nie pracuje i nigdy nie pracowałem w korpo, więc daleko mi do tej głębi z serialu chociaż po takiej ocenie spodziewałem się arcydzieła a trafiłem na jakiś serial dla Warszawiaków z Majkrosoftu, którym nie podoba się ich praca. Jak będę miał ochotę na drzemkę, to włączę 4 odcinek. Jak lubisz oglądać gościa, który przez 15 minut idzie pustym korytarzem no to serial dla Ciebie.

BlooodSugar

To cię oszukali, a ty łyknąłeś, zamiast sobie wypracować własne i rzetelne zdanie. Generalnie to płytka recenzja, ale niewiele oczekiwałem na tym portalu od osób, o równie płytkiej strukturze fałd na mózgu.

ocenił(a) serial na 3
Virsitaris

Opisałeś siebie? Napisałem, że oglądałem. Opinie czytałem po obejrzeniu. Najwyraźniej procesor pod kopułą Ci się spalił widząc, że ktoś może mieć zdanie inne, niż Ty.

BlooodSugar

Dobrowolnie powieliłeś czyjeś wynurzenia, że serial i wydarzenia w nim przedstawione w jakikolwiek sposób nawiązują do pracy w korporacji. Przecież to jest tak trywialne określenie, że tylko osoba bez umiejętności i pojęcia mogła świadomie przekleić taką bzdurę po obejrzeniu serialu, a na końcu jeszcze odnieść się do tego w taki sposób, jakoby było to fundamentem braku zrozumienia elementarnych koncepcji tego serialu. Ja mam głęboko w dupie twoje zdanie i interpretacje tego co widzą twoje gały na ekranie, ale ciężko przejść obojętnie obok takiego okazu prostoty, niewiele różniącej się od wygładzonej linii na kardiomonitorze.

ocenił(a) serial na 3
Virsitaris

No to masz w dupie czy nie masz, skoro ciężko przejść obojętnie? Czy to jest ten moment, w którym się zesrałeś? Przeczytaj, jeszcze raz moja opinię bo widać, że przetwarzanie informacji u Ciebie jest na poziomie złotej rybki.

ocenił(a) serial na 7
BlooodSugar

No to obejrzyj jeszcze kolejny odcinek,bo im dalej tym robi sie ciekawiej a juz final to łał..

ocenił(a) serial na 3
aronn

Ile można marnować czasu na ten wysryw. 3 godziny mi wystarcza. Dzięki.

ocenił(a) serial na 7
BlooodSugar

Dla.niedzoelnego widza to moze byc wysryw,tak wracaj do prostrzej rozrywki.Ps.Patrzac na twoje oceny to ty jakis troll :D

ocenił(a) serial na 3
aronn

A Ty wracaj do szkoły podstawowej. Telewizor nie wychodzi Ci na dobre.