maniacy seriali bbc
WPISAŁEM DLA WIELBICIELI ROZWAŻNEJ I ROMANTYCZNEJ to oglądajcie ten serial -CZASY W KTÓRYCH PRZYSZŁO NAM ŻYĆ Jeśli ktoś uwielbia tego typu seriale to w niedziele 12.04.2009 na antenie TVP1 będzie 1-odcinek uwaga o 5:40 rano, 2-gi odcinek na następny dzień 13.04.2009 o godz. 6:00. Pozdrawiam
faktycznie trochę wcześnie, szkoda że nie puszczają starszej wersji bo słyszałam że jest o wiele fajniejsza (no i gra tam Hugh Grant).
Starsza wersja RiR leciała w telewizji bardzo często, plus jest łatwo dostępna na dvd (była chyba nawet z jakąś gazetą). A Hugh Grant wcale się tam nie popisał ;).
MZ starsza wersja jest cieńsza. Jednak nima to jak BBC. Poza tem w filmach BBC wybierają aktorów nie tylko pod względem wyglądu (chociaż tu MZ nawet lepiej) ale pod względem kunsztu aktorskiego. Zauważyła to już jako małolata, kiedy w TV powtarzali "Sześć żon Henryka VIII" (dobrze piszę, czy mi się te cyfry mylą?. A potem była "Elżbieta" z Glendą Jackson. To było cóś pięknego. W filmie "Rozważna i romantyczna" z 2007 też wybrali aktorów, których nigdy wcześniej nie widziała. Ale jak grają; palce lizać! A tak między nami, może się mojej płci narażę, ale Hugh Grant nie wydaje mi się wcale przystojny. MZ ma za dużą głowę w stosunku do ciała i taki jakiś jest nieproporcjonalny. Już wolę swojego faceta, ma 180 cm i wszystkie części ciała w odpowiedniej proporcji :)
Tak konkretnie to nie wiadomo o czym piszesz. To niby ten miniserial ma być o tym czasie? Ale on ma 3 a nie 2 części. No nic; do 12.04 jeszcze kilka dni; ja poczekam i będę o tej porze. Dziękuję jeśli napisałeś prawdę. Zresztą obojętnie; zawsze cię znajdę.