W sieci dostępny jest przed premierowo 1 odcinek, stacja AMC wpuściła go w sieć :)
nuda, straszna nuda :/ kiepsko a nawet bardzo kiepsko... nic ciekawego ani wciągającego nie zaprezentowano, bardzo rzadko mi się zdarza by usnąć w trakcie oglądania jakiegoś filmu / serialu, a na tym jednak odpłynąłem :)
pierwszy odcinek 3/10
znacznie lepszy był pierwszy odcinek Persons.Unknown
nuda raczysz żartować?? Pilot świetny w końcu za serial wzięła się stacja aMC, która słynie z ambitnych seriali Breaking Bad, Prisoner . Po pierwszym odcinku zbyt wiele nie wiemy tylko tyle, że jest pewna grupa ludzi, dość tajemnicza i powoli zaczynają ginąc ich członkowie na razie nie wiadomo czym się zajmują, ale można się domyślać, że ukrywają jakąś tajemnice związana pewnie z rządem, o co chodzi tak naprawdę dowiemy się dopiero w sierpniu, ale już teraz mówię, że zapowiada się kolejny świetny serial na który warto czekać.
Pilot ciekawy, wprawdzie tak jak napisał przedmówca zbyt wiele po jego obejrzeniu nie wiemy, ale ciekawie się zapowida (chociaż wyobrażam sobie, że kogoś kogo nie kręcą takie klimaty może znudzić). Klimatyczna muzyka, ładne zdjęcia (standard w produkcjach amc), ja na pewno będę oglądać ;)